Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα hp 8460p elitebook i5-2520M 4gb ram καθώς κάνω εκκίνηση του λαπτοπ είτε είναι σε αναμονή είτε το ξεκινάω ενώ είναι απενεργοποιημενο πάντα μου βγάζει μπλε οθόνη στην πρώτη μόνο φορά μετά ανοίγει κανονικά.

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Screenshot_20240608_205826_Google.jpg.04725dc5fcd31f02dfb03151c9e5ff78.jpg

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, micos000 είπε

Να προσθέσω ότι λόγω παλαιότητας ίσως να δοκίμαζες να απενεργοποίησε το fast start. 

Φίλε μου να 'σαι καλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ δοκίμαζα πόσες μέρες διαφορά που έβρισκα με το  cmd,  με ενημερώσεις drivers και με άλλα πόσα.

Η απενεργοποιηση του  fast start  ήταν όμως η  λύση στο πρόβλημα μου.

Δημοσ.

Μηδαμινή  η διαφορά ssd έχω και η διαφορά είναι σε 1 με 2 δευτερόλεπτα δεν καταλαβα κάποια διαφορά τρομερή 

Και από το να βγάζει μπλε οθόνη κάθε φορά που κάνω εκκίνηση αυτή είναι  προτιμότερη 

Δημοσ.

Κι όμως, έχει διαφορά και θα την καταλάβαινες αν δούλευε κανονικά το pc και μετρούσες τον χρόνο εκκίνησης μετά από τερματισμό και μετά από επανεκκίνηση. Αυτά τα δύο είναι διαφορετικά πλέον στα 10 και στα 11 σε σχέση με το πως γινόταν πριν με τα xp και τα 7άρια.

Δεν κατάλαβες διαφορά μάλλον επειδή πριν με τι μπλε οθόνες, όταν έκανες επανεκκίνηση ήταν σαν την κατάσταση που το έχεις τώρα, χωρίς το fast start. Στην ουσία, με την μπλε οθόνη και το κλείσιμο και άνοιγμα καθάριζε το fast start και ξεκινούσε καθαρά το pc.

Δημοσ.

Μου βγάζει διαφορά σφάλματα αλλά παρατήρησα τώρα που το άνοιξα πάλι πως δεν το έβγαλε εάν τον βγάλω από την πρίζα και μείνει χωρίς ρεύμα θα το βγάλει

δεν έχω τίποτα περιφεριακο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάλτο από την μπρίζα, άστο λίγο και όταν το ξανασυνδέσεις μπες στο bios. Δες στην αρχική καρτέλα αν η ώρα και η ημερομηνία είναι σωστά. Αν δεν είναι ενδέχεται να θέλει αλλαγή η μπαταρίας του bios.

Αν είναι σωστή η ώρα και τα σφάλματα είναι διαφορετικά τότε πάμε για σφάλμα στο λειτουργικό ή στο hardware. Όταν μπεις windows άνοιξε γραρμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε:

sfc /scannow

άστο να ολοκληρώσει και κάνε επανεκκίνηση.

Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κανένα φορμάτ για να σιγουρευτείς αν φταίει το λειτουργικό ή όχι.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...