chrisnik89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα έχω ένα hp 8460p elitebook i5-2520M 4gb ram καθώς κάνω εκκίνηση του λαπτοπ είτε είναι σε αναμονή είτε το ξεκινάω ενώ είναι απενεργοποιημενο πάντα μου βγάζει μπλε οθόνη στην πρώτη μόνο φορά μετά ανοίγει κανονικά. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει?
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Από κάποιον driver είναι. Ποια windows έχεις; Δες μερικές πιθανές λύσεις, https://allthings.how/fix-thread-stuck-in-device-drivers-error-windows-10/
Λύση micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Λύση Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Να προσθέσω ότι λόγω παλαιότητας ίσως να δοκίμαζες να απενεργοποίησε το fast start.
chrisnik89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 57 λεπτά πριν, micos000 είπε Να προσθέσω ότι λόγω παλαιότητας ίσως να δοκίμαζες να απενεργοποίησε το fast start. Φίλε μου να 'σαι καλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ δοκίμαζα πόσες μέρες διαφορά που έβρισκα με το cmd, με ενημερώσεις drivers και με άλλα πόσα. Η απενεργοποιηση του fast start ήταν όμως η λύση στο πρόβλημα μου.
micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Το μόνο μείον της απενεργοποίησης είναι ότι θα έχεις λίγο μεγαλύτερους χρόνους εκκίνησης.
chrisnik89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Μηδαμινή η διαφορά ssd έχω και η διαφορά είναι σε 1 με 2 δευτερόλεπτα δεν καταλαβα κάποια διαφορά τρομερή Και από το να βγάζει μπλε οθόνη κάθε φορά που κάνω εκκίνηση αυτή είναι προτιμότερη
micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Κι όμως, έχει διαφορά και θα την καταλάβαινες αν δούλευε κανονικά το pc και μετρούσες τον χρόνο εκκίνησης μετά από τερματισμό και μετά από επανεκκίνηση. Αυτά τα δύο είναι διαφορετικά πλέον στα 10 και στα 11 σε σχέση με το πως γινόταν πριν με τα xp και τα 7άρια. Δεν κατάλαβες διαφορά μάλλον επειδή πριν με τι μπλε οθόνες, όταν έκανες επανεκκίνηση ήταν σαν την κατάσταση που το έχεις τώρα, χωρίς το fast start. Στην ουσία, με την μπλε οθόνη και το κλείσιμο και άνοιγμα καθάριζε το fast start και ξεκινούσε καθαρά το pc.
micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Πάλι με το thread stuck in device driver σφάλμα; Τι περιφερειακές συσκευές έχεις
chrisnik89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Μου βγάζει διαφορά σφάλματα αλλά παρατήρησα τώρα που το άνοιξα πάλι πως δεν το έβγαλε εάν τον βγάλω από την πρίζα και μείνει χωρίς ρεύμα θα το βγάλει δεν έχω τίποτα περιφεριακο
micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Βγάλτο από την μπρίζα, άστο λίγο και όταν το ξανασυνδέσεις μπες στο bios. Δες στην αρχική καρτέλα αν η ώρα και η ημερομηνία είναι σωστά. Αν δεν είναι ενδέχεται να θέλει αλλαγή η μπαταρίας του bios. Αν είναι σωστή η ώρα και τα σφάλματα είναι διαφορετικά τότε πάμε για σφάλμα στο λειτουργικό ή στο hardware. Όταν μπεις windows άνοιξε γραρμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε: sfc /scannow άστο να ολοκληρώσει και κάνε επανεκκίνηση. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κανένα φορμάτ για να σιγουρευτείς αν φταίει το λειτουργικό ή όχι. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2024 από micos000
chrisnik89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Μόνο το bios δεν είδα τα σφάλματα καφε φορά είναι διαφορετικα
chrisnik89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Η ωρα είναι κανονικά στο bios την έλεγξα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα