Προς το περιεχόμενο

Φθαρμένες πινακίδες αυτοκινήτου

kover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να αντικαταστήσω τις πινακίδες στο αυτοκίνητο καθώς έχουν φθαρεί λίγο τα νούμερα. Μπορώ να παραγγείλω από απλό μαγαζί που τυπώνει πινακίδες ή πρέπει να απευθυνθώ στο υπουργείο για να τις αντικαταστήσουν; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, kover είπε

Θα ήθελα να αντικαταστήσω τις πινακίδες στο αυτοκίνητο καθώς έχουν φθαρεί λίγο τα νούμερα. Μπορώ να παραγγείλω από απλό μαγαζί που τυπώνει πινακίδες ή πρέπει να απευθυνθώ στο υπουργείο για να τις αντικαταστήσουν; 

Αυτές απο το απλό μαγαζί ειναι παράνομες.Θα σου βγάλουν άλλες στο υπουργείο αν είναι κατεστραμμένες ή έχουν κλαπεί.

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, kover είπε

Σε τι βαθμό έχουν αλλοιωθεί? 

Γιατι και εγω είχα θεμα στα νούμερα . 

Θα χρειαστείς παράβολο και βγάζεις νέους αριθμούς , οι παλιοί αριθμοί παραμένουν να ξέρεις στην άδεια κυκλοφορίας .

• Thanks 1

2 ώρες πριν, meletis_m είπε

Σε τι βαθμό έχουν αλλοιωθεί? 

Γιατι και εγω είχα θεμα στα νούμερα . 

Θα χρειαστείς παράβολο και βγάζεις νέους αριθμούς , οι παλιοί αριθμοί παραμένουν να ξέρεις στην άδεια κυκλοφορίας .

Σε αυτες τις περιπτώσεις βγαίνουν νέα νούμερα; Δεν τυπώνονται ξανά τα τα ίδια νούμερα;

29 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Σε αυτες τις περιπτώσεις βγαίνουν νέα νούμερα; Δεν τυπώνονται ξανά τα τα ίδια νούμερα;

Οχι,αλλάζουν τα νούμερα.Σε όλες τις περιπτώσεις αλλάζουν τα νούμερα,δεν υπάρχει σαν έννοια να τυπώσεις πάλι τα ίδια.

• Like 1

47 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αλλάζουν τα νούμερα . Και στη άδεια στις παρατηρήσεις γράφει και τις παλιές πινακίδες 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, meletis_m είπε

Αλλάζουν τα νούμερα . Και στη άδεια στις παρατηρήσεις γράφει και τις παλιές πινακίδες 

Δυστυχως δεν γραφουν και τον παλιο αριθμο .

Αλλαξα προσφατα σε αμαξι λογω φθορας με το παραβολο κλπ 

Μετα απο ολικη βαφη οι κιτρινισμενες στο ασπρο πλαισιο πινακιδες χαλαγαν ολη την εμφανιση του αυτοκινητου . Δεν υπηρχε τροπος να καθαρισουν .

Ευτυχως κρατησα φωτοτυπια την παλια αδεια 

Στο opencar με τις παλιες πινακιδες εμφανιζεται ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από 05/01/2024 

Αλλος τροπος νομιμος δεν υπαρχει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, zio10 είπε

Δε μπορείς να τονίσεις λίγο τα νούμερα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο ή χρώμα;

Αυτο γινεται αλλα αν ειναι κιτρινισμενο απο τα χρονια το ασπρο πλαισιο οπως στις δικες μου δεν γινεται τιποτα 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

9 ώρες πριν, zio10 είπε

Δε μπορείς να τονίσεις λίγο τα νούμερα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο ή χρώμα;

Μπορεί να το κάνει, αλλά ανάλογα σε ποιό "όργανο" πέσει μπορεί να καταλήξει και στη φυλακή.

https://www.thecars.gr/symvoules/parapoiisi-pinakidon-kykloforias-ti-provlepei-o-nomos/

1 λεπτό πριν, Narayan είπε

Μπορεί να το κάνει, αλλά ανάλογα σε ποιό "όργανο" πέσει μπορεί να καταλήξει και στη φυλακή.

https://www.thecars.gr/symvoules/parapoiisi-pinakidon-kykloforias-ti-provlepei-o-nomos/

Δε νομίζω ότι θεωρείται παραποίηση ή αλλοίωση αν τονίσεις τα νούμερα με μαρκαδόρο. Δεν ξέρω, εγώ το έχω κάνει πάντως.

γιατι απλα δεν βγάζεις καινούργιες πινακίδες λογο φθορας? οτιδιποτε  αλλο (οτι ανέφεραν εδω και δεν ανέφεραν) πρακτικά ειναι παράνομο και ανάλογα με το οργανο που θα πέσεις πας ανετα μεσα για παραποίηση

Υπάρχουν μαγαζιά που σου βγάζουν καινούριες ίδιες πινακίδες; Δεν το ήξερα... (εγκυκλοπαιδικά αν γνωρίζει κανείς στη Θεσσαλονίκη, ας στείλει ένα πμ)

...υπάρχει κάποια ορατή διαφορά από τις επίσημες; (εγώ έχω τις παλιές, προ-2004 πινακίδες)

Σε μένα η μπροστινή έχει φθαρεί αρκετά στα δεξιά, οι αριθμοί συγκεκριμένα, όχι το λευκό χρώμα υποβάθρου, καθώς και το μαύρο πλαίσιο...ώστε μερικές φορές από απόσταση να μην είναι με τη πρώτη ματιά καθαρά αναγνώσιμη η πινακίδα

(μάλλον επειδή στις 156 η πινακίδα μπαίνει αριστερά, και προεξέχει, οπότε στα συνεργεία ίσως ακουμπούν συχνά οι μηχανικοί και με το καιρό - σε παλιά αμάξια - τρίβονται και ξεφτίζουν; δεν ξέρω)

...ο μαρκαδόρος φοβάμαι πως θα χτυπάει πολύ ως παρέμβαση, στο χρώμα/γυάλισμα κτλ...έλεγα να ρωτήσω σε καταστήματα που πωλούν χρώματα αυτοκινήτου αν υπάρχει κάποιο ειδικό χρώμα για τις πινακίδες.

20 λεπτά πριν, definitio είπε

Υπάρχουν μαγαζιά που σου βγάζουν καινούριες ίδιες πινακίδες; Δεν το ήξερα... (εγκυκλοπαιδικά αν γνωρίζει κανείς στη Θεσσαλονίκη, ας στείλει ένα πμ)

...υπάρχει κάποια ορατή διαφορά από τις επίσημες; (εγώ έχω τις παλιές, προ-2004 πινακίδες)

Σε μένα η μπροστινή έχει φθαρεί αρκετά στα δεξιά, οι αριθμοί συγκεκριμένα, όχι το λευκό χρώμα υποβάθρου, καθώς και το μαύρο πλαίσιο...ώστε μερικές φορές από απόσταση να μην είναι με τη πρώτη ματιά καθαρά αναγνώσιμη η πινακίδα

(μάλλον επειδή στις 156 η πινακίδα μπαίνει αριστερά, και προεξέχει, οπότε στα συνεργεία ίσως ακουμπούν συχνά οι μηχανικοί και με το καιρό - σε παλιά αμάξια - τρίβονται και ξεφτίζουν; δεν ξέρω)

...ο μαρκαδόρος φοβάμαι πως θα χτυπάει πολύ ως παρέμβαση, στο χρώμα/γυάλισμα κτλ...έλεγα να ρωτήσω σε καταστήματα που πωλούν χρώματα αυτοκινήτου αν υπάρχει κάποιο ειδικό χρώμα για τις πινακίδες.

Επειδη το ειχα ρωτησει κι εγω εδω ολλες αυτες ειναι εντελως παρανομες οι πινακιδες

Το γραφουν και σε σελιδες που εχουν . Ειναι γαι τευλερ κλπ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...