Glikos Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Όσο καταλαβαίνεις αυτά που γράφω τόσο καταλαβαίνεις και τα άρθρα που διαβάζεις. Βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ενώ δεν σου είπαν ποτέ. Η κοινή η γνώμη, μια κοινή, μια πόρνη που έλεγε και ο Τζιμάκος…. Εισαι χάσιμο χρόνου καλή συνέχεια….. Το link καθώς και τα υπόλοιπα ερωτήματα που σου έκανα τα απέφυγες βεβαίως βεβαίως. Μην σου χαλάσει η εικόνα που έχεις για το συγκεκριμένο άτομο, τον 'σωτήρα' της Αφρικής.. Ίσως δεν μπορείς να δεις το θέμα αμερόληπτα. Δεν πειράζει όμως, κουβέντα κάναμε, καλοπροαίρετα πάντα. Καλή συνέχεια και σε σένα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, Glikos είπε Το link καθώς και τα υπόλοιπα ερωτήματα που σου έκανα τα απέφυγες βεβαίως βεβαίως. Μην σου χαλάσει η εικόνα που έχεις για το συγκεκριμένο άτομο, τον 'σωτήρα' της Αφρικής.. Ίσως δεν μπορείς να δεις το θέμα αμερόληπτα. Δεν πειράζει όμως, κουβέντα κάναμε, καλοπροαίρετα πάντα. Καλή συνέχεια και σε σένα. Το Λίνκ σου έχει απαντηθεί από άλλο άτομο @benign. Όπως και τα περί Epstein. Όσο για το ποσό λατρεύω τον Gates δεν θα απαντήσω σε κάτι που φαντάστηκες. Άλλωστε η βλακεία είναι ανίκητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Το Λίνκ σου έχει απαντηθεί από άλλο άτομο @benign. Όπως και τα περί Epstein. Όσο για το ποσό λατρεύω τον Gates δεν θα απαντήσω σε κάτι που φαντάστηκες. Άλλωστε η βλακεία είναι ανίκητη. Όχι, δεν απαντήθηκαν. Τώρα περί βλακείας, είναι λίγο ειρωνικό να μου λες κάτι τέτοιο από την στιγμή που είπες σε προηγούμενο σχόλιο ότι ο Bill νοιάζεται να σώσει/ταίσει τα παιδάκια της Αφρικής. Αν μη τι άλλο, τα στοιχεία δείχνουν ότι χέστηκε. Επίσης, δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί. Δεν είναι κακό να τον συμπαθείς και να σου αρέσει σαν προσωπικότητα, αλλά όπως και να'χει ο Bill έχει κάνει/πει αμφιλεγόμενα/ύποπτα πράγματα ανα καιρούς. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Glikos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gliogas Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Αυτά ειναι αν έχεις λύσει όλα τα άλλα σου τα προβλήματα και βαρίεσαι εκει στας εξοχάς γιατι να μην γράψεις και ενα βιβλίο...είδικα αν λέγεσαι bill gates όπου και βιβλίο μαγειρικής να έγραφες ξέρεις ότι θα πουλήσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 hours ago, neo80 said: τα απομνημονεύματα ενός κλέφτη !! https://elmp.gr/sansimera/gennithike-o-timothy-paterson-o-pateras-toy-dos/ Εμενα παντα αυτο μου αρεσε σε αυτη την ταινια,προς το τελος που ειναι και η επιτομη του τι συνεβει! Του λεει ο Jobs ''ειμαστε καλυτεροι απο σας'' και του απανταει ο Billy : '' Δεν πιανεις το νοημα,αυτο δεν παιζει κανενα ρολο!'' Δυο πανεξυπνοι ανθρωποι,ο ενας οραματιστης,ο αλλος πραγματιστης. (Και ποτε δεν ηταn κλεφτης ο Bill. Σε αυτην την ταινια δειχνει οτι ο ανταγωνισμος δεν εχει τα τυπικα ορια για αυτο και ο τιτλος ειναι ''Pirates of the Silicon Valley.'' ) 2 hours ago, Glikos said: Αγαπητέ φίλε διάβασες τα υπόλοιπα που έχω γράψει? Διότι αν το έκανες θα έβλεπες ότι αναφέρω σε άλλο σχόλιο ότι δεν έχει σημασία αν επένδυσε millions ή billions διότι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. By the way από την βιασύνη μου έγραψα δις και όχι millions. Δεν ξέρω γιατί κόλλησες εκεί και όχι στο νόημα. Δηλαδη εχει την ιδια βαρυτητα το να λες ο Gates επενδυσε δις στην σατανικη Monsanto και την ιδια η πραγματικοτητα να ειναι οτι το 2010 επενδυσε η εταιρια του 23 εκατομμυρια και τον επομενο χρονο αφουγκραζομενη την αρνητικη αποψη του κοσμου να πουλαει τις μετοχες και να αποσυρεται? Ο Gates προσωπικα,σαν προσωπικοτητα θεωρω οτι ειναι η πιο σημαντικη του 20ου αιωνα. Με βαση το λογισμικο του γινονται οι μεγαλυτερες εξελιξεις στον ανθρωπινο πολιτισμο σε ολους τους τομεις. Οσο για την ηθικη του,δεν με αφορα.Αλλα και για να πιστεψω κατι,η να χασω χρονο απο την ζωη μου για να κανω σχολιο,θελω hard facts.Το χειροτερο ψυχολογικο προβλημα,ειναι ενω υπαρχουν τοσα χρησιμα και δημιουργικα πραγματα να κανει καποιος,να αναλωνεται σε κρισεις και επικρισεις απο θεωριες συνωμοσιας. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από benign 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Glikos είπε Όχι, δεν απαντήθηκαν. Τώρα περί βλακείας, είναι λίγο ειρωνικό να μου λες κάτι τέτοιο από την στιγμή που είπες σε προηγούμενο σχόλιο ότι ο Bill νοιάζεται να σώσει/ταίσει τα παιδάκια της Αφρικής. Αν μη τι άλλο, τα στοιχεία δείχνουν ότι χέστηκε. Επίσης, δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί. Δεν είναι κακό να τον συμπαθείς και να σου αρέσει σαν προσωπικότητα, αλλά όπως και να'χει ο Bill έχει κάνει/πει αμφιλεγόμενα/ύποπτα πράγματα ανα καιρούς. Φέρε στοιχεία να σου απαντήσω. Σε υποθέσεις δεν έχω κάτι να πω. Το σχόλιο αφορά τις θέσεις σου και όχι το πρόσωπο σου. Δεν σε ξέρω προσωπικά άλλωστε.. Δεν είναι δυνατόν να πρέπει εμείς να αντικρούσουμε την κάθε μη στοιχειοθετημένη βλακεία που διάβασες στο Ίντερνετ αντί να αποδείξεις εσύ αυτά που λες. Διάβασε να δεις ποσό δίκιο έχω όταν λέω όταν λέω ότι κανείς εικασίες… στο έκανα και με bold μπας και το δεις. 22 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Θεωρώ παράλογο να θεοποιούνε τον κάθε Gates για αυτά που προσέφερε γιατί τα έκανε για προσωπικό όφελος. Θεωρώ ότι κανένας δεν κάνει τόσα λεφτά τίμια. Από την άλλη είναι παράλογο να τον θεωρούμε τον διάβολο επί της γης και να του χρεώνουμε ως δεδομένο από θεωρίες συνομωσίας έως μη αποδεδειγμένες κατηγορίες. Έπαιξε το παιχνίδι του καπιταλισμού (monopoly) και κέρδισε… Η μεγαλύτερη προσφορά αυτών των ανθρώπων (IBM,MS,Apple,Intel κτλ) είναι ότι με την συνεισφορά τους αύξησαν τα αγαθά κάνοντας τα προσβάσιμα σε περισσότερους. Παλιότερα ήταν ο ηλεκτρισμός, οι μηχανές εσωτερικής καύσης κτλ Και δεν μιλάω για αγαθά μόνο όπως ο Η/Υ αλλά ακόμα και τρόφιμα. Πχ Η πληροφορική βοήθησε στην φθηνότερη τιμή, την αύξηση παραγωγής και την μεγαλύτερη πρόσβαση σε τρόφιμα. Τα φιλανθρωπικά ιδρύματα στην καλύτερη είναι για την υστεροφημία τους. Τέλος, ο άνθρωπος δεν βγάζει βιβλίο που λέει Bill Gates «Η μητέρα Τερέζα της πληροφορικής» αλλά την δίκη του βιογραφία κατά την υποκειμενική του εικόνα. Φυσικά και δεν θα πει για ότι κακό έκανε. 23 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Ο Gates νοιάζεται να δώσει 1 ποτήρι νερό σε ένα παιδί στην Αφρική και όχι 1 ποτήρι Ουίσκι σε έναν Έλληνα που του κόπηκαν τα μπουζούκια. Και πάλι το ενδιαφέρον του ελέγχεται… Έγινε πλούσιος γιατί εκμεταλλεύτηκε την υπεραξία των προϊόντων του. Σίγουρα δεν πήγε με το σταυρό στο χέρι. Δεν τα αγοράσαμε όμως από φιλανθρωπία προς την MS κάτι πήραμε πίσω…. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Φέρε στοιχεία να σου απαντήσω. Σε υποθέσεις δεν έχω κάτι να πω. Το σχόλιο αφορά τις θέσεις σου και όχι το πρόσωπο σου. Δεν σε ξέρω προσωπικά άλλωστε.. Δεν είναι δυνατόν να πρέπει εμείς να αντικρούσουμε την κάθε μη στοιχειοθετημένη βλακεία που διάβασες στο Ίντερνετ αντί να αποδείξεις εσύ αυτά που λες. Διάβασε να δεις ποσό δίκιο έχω όταν λέω όταν λέω ότι κανείς εικασίες… στο έκανα και με bold μπας και το δεις. Μη στοιχειοθετημένες βλακείες οι έρευνες..μάλιστα. Αλλά βέβαια, αν δεν σε συμφέρει πως θα τις χαρακτηρίσεις. Τελικά θα απαντήσεις στα ερωτήματα μου ή θα κάνεις ανακύκλωση τις ίδιες ατάκες? ''Και πάλι το ενδιαφέρον του ελέγχεται… '' Ναι, τον έκαναν ντα.. ''Σίγουρα δεν πήγε με το σταυρό στο χέρι'' Αυτό ξαναπέστο. Ολόκληρη συνεργασία με p3do έκανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, Glikos είπε Μη στοιχειοθετημένες βλακείες οι έρευνες..μάλιστα. Αλλά βέβαια, αν δεν σε συμφέρει πως θα τις χαρακτηρίσεις. Τελικά θα απαντήσεις στα ερωτήματα μου ή θα κάνεις ανακύκλωση τις ίδιες ατάκες? ''Και πάλι το ενδιαφέρον του ελέγχεται… '' Ναι, τον έκαναν ντα.. ''Σίγουρα δεν πήγε με το σταυρό στο χέρι'' Αυτό ξαναπέστο. Ολόκληρη συνεργασία με p3do έκανε. Όταν δώσεις στοιχεία για όλα όσα λες θα σου απαντήσω σε ότι θες. Σε θεωρίες και απόψεις δεν απαντάω. Για την έρευνα όπως σου απάντησα με κάλυψε η απάντηση του @benign Και πάλι βέβαια κανείς εικασίες ότι δεν σου απάντησα γιατί δεν με συμφέρει. Προσωπικά δεν βγάζω λεφτά από τον Gates για να με συμφέρει να είναι οκ. Επίσης δεν αποκλείω κανένα ενδεχόμενο αλλά δεν θα πάρω σαν δεδομένο οτιδήποτε αστήριχτο γραφτεί στο Internet. Το ενδιαφέρον του ελέγχεται σημαίνει ότι δεν είναι σίγουρο ότι είναι αγνό ή πραγματικό και όχι ότι ελέγχεται από κάποια αρχή όπως η δικαιοσύνη….. Ελληνικά μιλάω. Όπως βλέπεις από τα γραφόμενα μου σε αυτό το thread μόνο ήρωα δεν τον έχω. Αλλά εσύ έβγαλες αυθαίρετα συμπεράσματα…. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Φαίνεται πάντως ότι ο Μπιλ και οι λοιποί νησιώτες ,κάτοχοι γης γνωστοί και φίλοι έχουν φτιάξει καλό cult of personality .πραγματική μάχη εδώ μέσα για το φιλάνθρωπο Μπιλ . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, benign είπε Δηλαδη εχει την ιδια βαρυτητα το να λες ο Gates επενδυσε δις στην σατανικη Monsanto και την ιδια η πραγματικοτητα να ειναι οτι το 2010 επενδυσε η εταιρια του 23 εκατομμυρια και τον επομενο χρονο αφουγκραζομενη την αρνητικη αποψη του κοσμου να πουλαει τις μετοχες και να αποσυρεται? Επένδυσε σε μια εταιρία γνωρίζοντας το παράνομο παρελθόν της. Και τότε όταν τον έκραξαν έκανε πίσω. Αν αυτό δεν σου λέει κάτι τότε πάω πάσο. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Επίσης, τo link το αγνόησες και εσύ όπως ο φίλτατος παραπάνω. Σου εξήγησα ήδη αυτό με τα δις. Ψάξε λίγο σχετικά με τις εκτάσεις γης που έχει αγοράσει σε Αφρική και Αμερική σχετικά με τις αγροκαλλιέργειες και το πλάνο ''green revolution'' σε συνεργασία με το Rockefeller Foundation . (άλλοι 'φιλάνθρωποι' εκείνοι) και γενικά την θέση του σχετικά με τα GMO τρόφιμα. Ύποπτα, το λιγότερο. Εκτός αν πιστεύεις ότι θέλει να βάλει τέλος στην πείνα. Αλήθεια, πως πάει αυτό μέχρι τώρα? 1 ώρα πριν, benign είπε Ο Gates προσωπικα,σαν προσωπικοτητα θεωρω οτι ειναι η πιο σημαντικη του 20ου αιωνα. Με βαση το λογισμικο του γινονται οι μεγαλυτερες εξελιξεις στον ανθρωπινο πολιτισμο σε ολους τους τομεις. Σεβαστό αυτό που λες αν και δεν συμφωνώ ακριβώς. 1 ώρα πριν, benign είπε Οσο για την ηθικη του,δεν με αφορα.Αλλα και για να πιστεψω κατι,η να χασω χρονο απο την ζωη μου για να κανω σχολιο,θελω hard facts.Το χειροτερο ψυχολογικο προβλημα,ειναι ενω υπαρχουν τοσα χρησιμα και δημιουργικα πραγματα να κανει καποιος,να αναλωνεται σε κρισεις και επικρισεις απο θεωριες συνωμοσιας. Η ηθική του φίλτατε τον αντικατοπτρίζει ως άνθρωπο. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια σε όσα αρνητικά έχει πει/κάνει. Όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο το θεωρώ δίκαιο να αναφέρονται. Θεωρίες συνωμοσίας για σένα, αλήθεια για κάποιους άλλους, ίσως η αλήθεια να είναι κάπου στην μέση. Το κράξιμο που τρώει δημόσια όμως μόνο τυχαίο δεν είναι. Κουβέντα κάνουμε φίλτατε, να σκοτώσουμε λίγο χρόνο. Θα συμφωνήσω όμως περί δημιουργικότητας και χρόνου, υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνουμε. 🙂 28 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Όταν δώσεις στοιχεία για όλα όσα λες θα σου απαντήσω σε ότι θες. Σε θεωρίες και απόψεις δεν απαντάω. Για την έρευνα όπως σου απάντησα με κάλυψε η απάντηση του @benign Και πάλι βέβαια κανείς εικασίες ότι δεν σου απάντησα γιατί δεν με συμφέρει. Προσωπικά δεν βγάζω λεφτά από τον Gates για να με συμφέρει να είναι οκ. Επίσης δεν αποκλείω κανένα ενδεχόμενο αλλά δεν θα πάρω σαν δεδομένο οτιδήποτε αστήριχτο γραφτεί στο Internet. Το ενδιαφέρον του ελέγχεται σημαίνει ότι δεν είναι σίγουρο ότι είναι αγνό ή πραγματικό και όχι ότι ελέγχεται από κάποια αρχή όπως η δικαιοσύνη….. Ελληνικά μιλάω. Όπως βλέπεις από τα γραφόμενα μου σε αυτό το thread μόνο ήρωα δεν τον έχω. Αλλά εσύ έβγαλες αυθαίρετα συμπεράσματα…. Δεν πρόκειται να βρούμε κοινό πάτημα. Στο ξαναλέω για τελευταία φορά φίλε μου, ο Bill ανα καιρούς έχει πεί/κάνει αμφιλεγόμενα πράγματα. Κατ'εμέ καλό είναι να κρατάς επιφυλακτική στάση απέναντι του και να φιλτράρεις/ψάχνεις όσο μπορείς τα λεγόμενα του. Και στην τελική αυτό είναι και το point μου. Από κει και πέρα ο καθένας κρίνει ανάλογα, ελευθερία λόγου έχουμε. Φιλικά και καλοπροαίρετα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Glikos 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Glikos είπε Δεν πρόκειται να βρούμε κοινό πάτημα. Στο ξαναλέω για τελευταία φορά φίλε μου, ο Bill ανα καιρούς έχει πεί/κάνει αμφιλεγόμενα πράγματα. Κατ'εμέ καλό είναι να κρατάς επιφυλακτική στάση απέναντι του και να φιλτράρεις/ψάχνεις όσο μπορείς τα λεγόμενα του. Και στην τελική αυτό είναι και το point μου. Από κει και πέρα ο καθένας κρίνει ανάλογα, ελευθερία λόγου έχουμε. Φιλικά και καλοπροαίρετα. Συμφωνούμε στο Bold. Μα εγώ δεν τον θεωρώ ούτε ήρωα ούτε τον θαυμάζω. Το μόνο ουσιαστικά καλό που είπα για αυτόν είναι ότι θεωρώ ότι έχει υψηλή νοημοσύνη και αποτελεί ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Δεν είπα πουθενά ότι είναι Άγιος αλλά το αντίθετο. Απλά εδώ και 2 μέρες εξηγώ ότι δεν μπορώ να δεχτώ αστήριχτες κατηγορίες σαν δεδομένο. Ούτε δίκη προθέσεων μπορώ να κάνω για το αν απέτυχε ή είχε δόλιους σκοπούς στην Αφρική. Έστω να ξέραμε τι κέρδισε αποδεδειγμένα ο ίδιος από αυτό, για να βρούμε ένα ενδεχόμενο κίνητρο. Κατηγόρησε τον πχ για τις μονοπωλιακές τακτικές με τον Internet explorer και θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Πες ότι οποίος αποκτά τόσα λεφτά πιθανότατα έχει κάνει αν όχι παράνομες ενέργειες τότε τουλάχιστον ενέργειες αμφισβητούμενης ηθικής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 44 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Συμφωνούμε στο Bold. Μα εγώ δεν τον θεωρώ ούτε ήρωα ούτε τον θαυμάζω. Το μόνο ουσιαστικά καλό που είπα για αυτόν είναι ότι θεωρώ ότι έχει υψηλή νοημοσύνη και αποτελεί ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Δεν είπα πουθενά ότι είναι Άγιος αλλά το αντίθετο. Απλά εδώ και 2 μέρες εξηγώ ότι δεν μπορώ να δεχτώ αστήριχτες κατηγορίες σαν δεδομένο. Ούτε δίκη προθέσεων μπορώ να κάνω για το αν απέτυχε ή είχε δόλιους σκοπούς στην Αφρική. Έστω να ξέραμε τι κέρδισε αποδεδειγμένα ο ίδιος από αυτό, για να βρούμε ένα ενδεχόμενο κίνητρο. Κατηγόρησε τον πχ για τις μονοπωλιακές τακτικές με τον Internet explorer και θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Πες ότι οποίος αποκτά τόσα λεφτά πιθανότατα έχει κάνει αν όχι παράνομες ενέργειες τότε τουλάχιστον ενέργειες αμφισβητούμενης ηθικής. Συμφωνώ σε μερικά, σε άλλα όχι τόσο αλλά όπως και να'χει θεωρώ ότι το ξεχειλώσαμε το νήμα. Αποχωρώ λοιπόν. Ήταν καλοπροαίρετη όλη η κουβέντα πάντως άσχετα αν ήταν λίγο heated. Σας κερνάω όλους μια διαδυκτιακή μπύρα, τώρα με την ζέστη πάει. Cheers! 🍺🍺🍺 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Να πω την αλήθεια δεν νομίζω να ενδιαφέρουν κανέναν τα απομνημονευματα του bill gates. Δεν ειναι αξια αναφοράς. Τα απομνημονευματα των windows και γενικά το ξεκίνημα τους και πως συνέχισαν θα ενδιαφεραν πολύ περισσότερο κόσμο νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar1916 Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Νταξει ρε μπιλ...θα το κατεβασουμε και το βιβλιο οπως ολα τα γουηντος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akisvicky Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Στις 8/6/2024 στις 4:33 ΜΜ, Diavolos666 είπε Να μην ξεχάσει να μας πει και πόσο διοξείδιο του άνθρακα πέταξε στην ατμόσφαιρα με τα ιδιωτικά του τζετ, όταν πήγαινε δεξιά και αριστερά για να μιλήσει εναντίων του διοξειδίου του άνθρακα και να λέει στον κόσμο να τρώνε κατσαρίδες ενώ αυτός απολαμβάνει ότι γουστάρει. Mη ξεχνας οτι ειανι απο τους πρωτους που ειπε κρεας για το συνθετικο κρεας "" «Μπορείς να συνηθίσεις στη διαφορετική γεύση, και στο κάτω-κάτω λένε ότι θα το κάνουν πιο νόστιμο με τον καιρό» 😁 αλλα ειναι για εσας οχι για αυτον διοτι σας αγαπαει το gates ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα