Dimitris_1981 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Glikos είπε Μη αποδεδειγμένη η υπόθεση Monsanto?..Δεν διαβάζω ψεκ και λοιπές συνομωσίες για αγρίους πάντως. Και η υπόθεση του p3do φίλου του που κρεμάστηκε είναι αποδεδειγμένη, όμως θεωρείται φήμη/εικασία ότι τον έφαγαν, αλλά τι κάνει νιάου νιάου.. Μάλιστα σε ένα interview είχε πει ότι συνεργαζόταν με τον p3do σε κάτι φιλανθρωπίες (λολ ξανά) και δεν είχε ιδέα για το ιστορικό του φίλου του. Ποιός, ο Gates με τόσα κονέ και δεν ήξερε τίποτα? Τα ίδια έλεγε και η Oprah για τον Weinstein και η λίστα πάει λέγοντας. Ε κάπου το ψέμα καταντάει γελοίο, σε κάνει αναρωτιέσαι για το πόσο legit είναι τα λόγια τους. Τι σημασία έχει το ποσοστό και πόσα $ έδωσε. Millions, billions το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Ξέρει τι κάνει και που επενδύει, δεν είναι αφελής. Το να τον απενοχοποιείς για την Monsanto και την έλλειψη ηθικής του είναι λάθος κατ'εμέ. Και μετά λες ότι προσπαθεί να ταίσει τα παιδάκια της Αφρικής λες και χέστηκε. Βασικά ναι, τα ταίζει GMO τροφές, λολ. 😋 Εμ, αυτό κατακρίνουμε. Την ανηθικότητα του και τις όποιες παρανομίες/shady πράξεις του που λόγω πλούτου και δύναμης τις έχουν νομιμοποιήσει με διάφορα παραθυράκια. Καθώς επίσης και την παραποίηση/απόκρυψη ολόκληρης της αλήθειας προς όφελος του/τους. Το να βγάζει κέρδος κάποιος από κάτι ανήθικο και να το παίζει 'σωτήρας' και από πάνω είναι τραγικό. Και αναφέρομαι γενικά, όχι μόνο στον συγκεκριμένο. Και σε αυτό στέκομαι κυρίως, όχι στο γεγονός ότι επενδύει και βγάζει λεφτά, καλά κάνει δικαίωμα του. Να σου θυμήσω τα σκάνδαλα με τις φαρμακευτικές που είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο νήμα.. Είναι ξέπλυμα χρημάτων, φοροδιαφυγή και ανήθικο, ενώ η πλέμπα στην μοίρα της. Άλλο ένα αγκάθι αυτό. Θεωρώ ότι η εικόνα του είναι biased προς όφελος του καθώς οι αμφιλεγόμενες πράξεις του μένουν off the record. Ναι λογικό να μην πει κάτι τέτοιο, αλλά να την βράσω τέτοια βιογραφία. Επειδή έκανε ότι έκανε στον κλάδο της πληροφορικής - και μπράβο του στην τελική - δεν σημαίνει ότι στους υπόλοιπους τομείς παίρνει άφεση. Σίγουρα έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και ταλέντο διότι κατάφερε και έχτισε μια αυτοκρατορία, δεν είναι ένας απλός άνθρωπος, αυτό είναι δεδομένο. Και ούτε διάβολος επί της γης είναι. Αλλά θεωρώ δίκαιο και σωστό εκτός από τα θετικά να αναφέρουμε και τα αρνητικά, έστω και αν μερικά από αυτά (βλέπε p3do υπόθεση) είναι φήμες/εικασίες. Προσωπικά είμαι επιφυλακτικός ως προς το πρόσωπο του και σε όσα λέει. Καλό βράδυ, νύσταξα. 🙂 Παρέθεσε ατράνταχτα στοιχεία με πηγές. Ήδη για τον Epstein σου παρέθεσα πηγή που θα την βρεις και σε αλλά site ότι ο ίδιος δεν πήγε ποτέ στο νησί. Και ακόμα και η δίκη μου πηγη (παρά την πληθώρα τέτοιων δημοσιεύσεων) δεν αποτελεί ατράνταχτο στοιχείο. Για αυτό κρατάω επιφυλάξεις. Δεν είναι έτσι απλό να κατηγορείς ένα άνθρωπο. Αν για κάποιο τρελό λόγο αποφάσιζε να σου κάνει μήνυση , εσύ θα έπρεπε να αποδείξεις αυτά που λες και όχι αυτός ότι δεν τα έκανε. Για ολα τα αλλά γράφεις παραγράφους με αυτά που έχω πει. Ούτε εγώ τον θαυμάζω ή τον θεωρώ τον μεσσία. Αυτό που είπα εξαρχής είναι ότι πρόκειται για έναν πανέξυπνο άνθρωπο που έχουν ενδιαφέρον αυτά που θα πει ακόμα και αν δεν τον συμπαθείς. Το ίδιο ισχύει για τον Jobs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Eloy είπε Αν δεν υπήρχαν τα PC με dos/windows, ο κόσμος δεν θα είχε μάθει ποτέ οτι υπάρχει κάτι άλλο που λέγεται Linux... To Linux που θα έτρεχε αν δεν υπήρχαν PC ? Tα PC εξαρχής φτιάχτηκαν για x86/dos/windows... Το Linux βασίζεται στο μητρικό Unix, από όπου προέρχεται και το MacOS. θα μπορούσε να τρέχει πχ σε Mac εάν δεν υπήρχαν το Dos και τα Windows. Θα μπορούσε να τρέχει και σε Xerox 1 ώρα πριν, Eloy είπε Oπως και να έχει, ΤΟ ΕΚΑΝΕ... Και βγήκαμε κερδισμένοι εγώ κι εσύ και οι υπόλοιποι... Ας το έκανε κι ο Jobs... Xωρίς τον Bill και τις όποιες κρυφές προθέσεις του (προσωπικά, είχα μια σκασίλα για τις προθέσεις του ), η πληροφορική (και το ιντερνετ) θα είχε μείνει πολλά χρόνια πίσω (η μαζική χρήση και πωλήσεις, επιτάχυναν τις εξελίξεις) και θα είχαμε τιμές Apple (και πολύ ακριβότερες, γιατί οι σημερινές Αpple τιμές οφείλονται στα windows) στα πάντα... Αγαλμα σου λέω πρέπει να του στήσουν και να υπάρχει μια μέρα τον χρόνο, ημέρα του Αγίου Μπιλάρα... Ο τεράστιος Jobs έκανε την δική του σημαντική πορεία στην Πληροφορική και δεν μπορείς να συγκρίνεις έτοιμα μηχανήματα με λογισμικό που σχεδιάζονται ολοκληρωμένα από μία εταιρία όπως η Apple , με μια εταιρία που παρήγαγε μόνο λογισμικό εκείνη την εποχή. Δεν έχουν την ίδια βαρύτητα στην εξέλιξη της Πληροφορικής, αλλά τόσο ο Jobs όσο και ο Bill όσο και οι περισσότερες ευφυϊες της Πληροφορικής συνέβαλαν ο καθένας με λιθαράκι ή ογκόλιθο στο να χτιστεί αυτό το 8ο θαύμα της ανθρωπότητας και να φτάσουμε στο τωρινό μας επίπεδο, άλλοι με κέρδος και άλλοι με ανιδιοτέλεια. Μπορώ να σου αναφέρω 100άδες ονόματα που θα πρέπει να τους είχαν κάνει αγάλματα λόγο της ανιδιοτέλειας τους (έχει να κάνει με τον σκοπό ), αλλά φαντάζομαι θα τους γνωρίζεις ήδη, Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Ne0n 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 23 hours ago, Ne0n said: Το Linux βασίζεται στο Unix, από όπου προέρχεται και το MacOS. θα μπορούσε να τρέχει πχ σε Mac εάν δεν υπήρχαν το Dos και τα Windows. Θα μπορούσε να τρέχει και σε Xerox Aν ο Τόρβαλντς είχε λεφτά να αγοράσει Μac, ίσως... Αλλά ένα 386 αγόρασε κι αυτό κλώνο - όχι γνήσιο IBM...OK Χerox μπορεί... Μ'εκείνες τις τιμές, ο καθένας θα μπορούσε να έχει ένα Xerox στο δωμάτιό του... Πάντως ήταν πιο έξυπνος - είδε ποιό μηχάνημα πουλάει στον κόσμο (λόγω dos/win βεβαίως-βεβαίως) και λογικά θα σκέφτηκε, "αν είναι να κάνω κάτι, ας το κάνω εκεί που μπορεί να το δουν"... Επεξ/σία 10 Ιουνίου από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, Ne0n είπε Το Linux βασίζεται στο μητρικό Unix, από όπου προέρχεται και το MacOS. θα μπορούσε να τρέχει πχ σε Mac εάν δεν υπήρχαν το Dos και τα Windows. Θα μπορούσε να τρέχει και σε Xerox Ο τεράστιος Jobs έκανε την δική του σημαντική πορεία στην Πληροφορική και δεν μπορείς να συγκρίνεις έτοιμα μηχανήματα με λογισμικό που σχεδιάζονται ολοκληρωμένα από μία εταιρία όπως η Apple , με μια εταιρία που παρήγαγε μόνο λογισμικό εκείνη την εποχή. Δεν έχουν την ίδια βαρύτητα στην εξέλιξη της Πληροφορικής, αλλά τόσο ο Jobs όσο και ο Bill όσο και οι περισσότερες ευφυϊες της Πληροφορικής συνέβαλαν ο καθένας με λιθαράκι ή ογκόλιθο στο να χτιστεί αυτό το 8ο θαύμα της ανθρωπότητας και να φτάσουμε στο τωρινό μας επίπεδο. Μπορώ να σου αναφέρω 100άδες ονόματα που θα πρέπει να τους είχαν κάνει άγαλμα, αλλά φαντάζομαι θα τους γνωρίζεις ήδη @Eloy Βασικά ούτε ο Gates είναι ο Άγιος Βασίλειος της πληροφορικής , Ούτε ο Jobs ο υπέρτατος γκουρού. Αν μιλάγαμε για τον Wozniak για το h/w να το δεχτώ. Επίσης ο Jobs δεν έγραφε ποτέ κώδικα που εκείνα τα χρόνια ήταν σημαντικό. Και οι δυο άλλαξαν την πληροφορική μαζί με πολλούς άλλους. Σίγουρα είναι πανέξυπνοι και αποτελούν/αποτελουσαν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Ο Gates έφερε την πληροφορική στο μέσο σπίτι και ο Jobs την κούμπωσε στις ανάγκες μας. Το να τους συγκρίνουμε είναι χαζό. Είμαι σίγουρος ότι ο ένας θαύμαζε και εκτιμούσε τον άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 23 hours ago, Dimitris_1981 said: @Eloy Βασικά ούτε ο Gates είναι ο Άγιος Βασίλειος της πληροφορικής , Ούτε ο Jobs ο υπέρτατος γκουρού. Αν μιλάγαμε για τον Wozniak για το h/w να το δεχτώ. Επίσης ο Jobs δεν έγραφε ποτέ κώδικα που εκείνα τα χρόνια ήταν σημαντικό. Και οι δυο άλλαξαν την πληροφορική μαζί με πολλούς άλλους. Σίγουρα είναι πανέξυπνοι και αποτελούν/αποτελουσαν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Ο Gates έφερε την πληροφορική στο μέσο σπίτι και ο Jobs την κούμπωσε στις ανάγκες μας. Το να τους συγκρίνουμε είναι χαζό. Είμαι σίγουρος ότι ο ένας θαύμαζε και εκτιμούσε τον άλλο. Αν γεννήθηκες το '81, το '95 ήσουν 14 χρόνων και ίσως πάνω στην καούρα για υπολογιστή... Πήρες υπολογιστή ? ήταν Mac ή PC ? --- "Ο Gates έφερε την πληροφορική στο μέσο σπίτι και ο Jobs την κούμπωσε στις ανάγκες μας". Για τον Gates, ναι, για τον Jobs όχι, ποιές ανάγκες κάλυψε που δεν τις κάλυψε ο πρώτος - το αντίθετο θα έλεγα, σου ζητούσε ένα χέρι κι ένα πόδι για software που ο άλλος έκλεινε τα μάτια και τα είχες τσάμπα (σαν πιτσιρικάς, φοιτητής, ιδιώτης - σαν επαγγελματίας πάει αλλού)... Και για όσους ξεχνάνε...Πως η MS έσωσε την Apple και γιατί Επεξ/σία 10 Ιουνίου από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) τα απομνημονεύματα ενός κλέφτη !! https://elmp.gr/sansimera/gennithike-o-timothy-paterson-o-pateras-toy-dos/ Επεξ/σία 9 Ιουνίου από neo80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Eloy είπε Αν γεννήθηκες το '81, το '95 ήσουν 14 χρόνων και ίσως πάνω στην καούρα για υπολογιστή... Πήρες υπολογιστή ? ήταν Mac ή PC ? --- Ο Gates έφερε την πληροφορική στο μέσο σπίτι και ο Jobs την κούμπωσε στις ανάγκες μας. Για τον Gates, ναι, για τον Jobs όχι, ποιές ανάγκες κάλυψε που δεν τις κάλυψε ο πρώτος - το αντίθετο θα έλεγα, σου ζητούσε ένα χέρι κι ένα πόδι για software που ο άλλος έκλεινε τα μάτια και τα είχες τσάμπα (σαν πιτσιρικάς, φοιτητής, ιδιώτης - σαν επαγγελματίας πάει αλλού)... Και για όσους ξεχνάνε...Πως η MS έσωσε την Apple και γιατί Πήραμε στα 9 μου πρώτα Amstrad 6128 με Basic έγραψα το 1ο μου πρόγραμμα. Μετά στα 16 , αν θυμάμαι καλά , πήρα το πρώτο PC με Windows 95 ενώ παράλληλα είχα και dos και 3.11. Το μικρόβιο μου είχε μπει από τον Amstrad και έναν αρχαίο commodore με κασέτα ενός οικογενειακού φίλου. Προσωπικά δεν ήταν η MS ο λόγος ενασχόλησης μου με την πληροφορική αλλά το δέχομαι ότι για την πλειοψηφία ήταν. Μην τα βλέπεις τα πράγματα όμως μόνο σε επίπεδο Ελλάδας ειδικά όταν η πληροφορική αναπτύχτηκε κυρίως στις ΗΠΑ. Η Apple είχε ξεκίνησε την ιδέα πριν τον Gates και βέβαια να τονίσω πάλι ότι αδικούμε τον Wozniak. Ο Jobs μετέτρεψε την γνώση και την ικανότητα του από χόμπι σε προΐον. Αυτό είδε ο Jobs το έκανε και μετά έτρεχε η IBM να μπει στην αγορά των PC και έτσι αναδείχτηκε το αντίστοιχο ταλέντο του Gates. Που επίσης ο Gates δεν έφτιαξε το DOS και είχε προτείνει την εταιρία που το έφτιαξε αλλά χάρη στις συγκυρίες έγινε αυτό που ξέρουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε αρέθεσε ατράνταχτα στοιχεία με πηγές. Ήδη για τον Epstein σου παρέθεσα πηγή που θα την βρεις και σε αλλά site ότι ο ίδιος δεν πήγε ποτέ στο νησί. Και ακόμα και η δίκη μου πηγη (παρά την πληθώρα τέτοιων δημοσιεύσεων) δεν αποτελεί ατράνταχτο στοιχείο. Για αυτό κρατάω επιφυλάξεις. Δεν είναι έτσι απλό να κατηγορείς ένα άνθρωπο. Αν για κάποιο τρελό λόγο αποφάσιζε να σου κάνει μήνυση , εσύ θα έπρεπε να αποδείξεις αυτά που λες και όχι αυτός ότι δεν τα έκανε. Για ολα τα αλλά γράφεις παραγράφους με αυτά που έχω πει. Ούτε εγώ τον θαυμάζω ή τον θεωρώ τον μεσσία. Αυτό που είπα εξαρχής είναι ότι πρόκειται για έναν πανέξυπνο άνθρωπο που έχουν ενδιαφέρον αυτά που θα πει ακόμα και αν δεν τον συμπαθείς. Το ίδιο ισχύει για τον Jobs. Βρε μαν, μήπως βαριέσαι να ψάξεις εσύ ο ίδιος ή δες θες να καταλάβεις? Οι παρανομίες της Monsanto είναι ήδη γνωστές για χρόνια. Εν γνώση του επένδυσε σε μια τέτοια εταιρία και επίσης ο ίδιος υποστηρίζει την χρήση GMO στην Αφρική με την δικαιολογία ότι θέλει να σώσει τους φτωχούς στην Αφρική. (για 3η φορά λολ) Μα καλά, πόση αφέλεια πια? Και τόσες δεκαετίες γιατί πεθαίνουν ακόμα της πείνας? Μήπως επειδή στα τέτοια του? Με πρόσχημα την 'σωτηρία' του κόσμου επενδύνουν αλόγιστα και πολλές φορές με αθέμιτο τρόπο χωρίς να τους νοιάζουν οι συνέπειες. Και όχι μόνο αυτός, οι φαρμακευτικές έχουν κάνει χειρότερα. Κατηγορώ βάση όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και επίσης σύμφωνα με την απλή λογική και κριτική σκέψη. Θα έπρεπε τουλάχιστον να σε προβληματίζουν αυτά που έχει πει ανα καιρούς. (δεν αναφέρομαι στο κομμάτι της πληροφορικής αλλά στα υπόλοιπα) Και τι περιμένεις να πει δημόσια, ότι εκμεταλλεύεται καταστάσεις για το κέρδος ή ότι ήξερε για τις περιπέτειες του p3do? Για το κρέμασμα του p3do δεν απάντησες όμως. Δεν υπάρχουν αποδείξεις και ούτε πρόκειται να βρεθούν, αλλά και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα τον έφαγαν. Δεν με νοιάζει αν πήγε ο Bill στο νησί ή όχι, άλλο είναι το νόημα. Ήταν φιλαράκια με τον p3do? Nαι! Είπε ότι και καλά δεν γνώριζε για τις ανωμαλίες του? Ναι! Πως γίνεται ο Bill με τόσα κονέ και δύναμη να μην ξέρει για το p3do κύκλωμα του φίλου του..Ε από κει καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν μας λέει καλά. Δεν έχει να κάνει με συμπάθεια ή όχι, αδιάφορος μου είναι. Και ναι είναι πανέξυπνος, αλλά τα λεγόμενα του ανα καιρούς είναι αμφιλεγόμενα και θέλει πολύ φιλτράρισμα, αυτό είναι το όλο point μου. Και τέλος, όταν η βιογραφία του γράφει μισές αλήθειες κρύβοντας τα αρνητικά, τότε ένας ακόμα λόγος να τον θεωρώ ακόμα πιο ύποπτο. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Glikos 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 15 ώρες πριν, kyr123 είπε Ναι σίγουρα. Για τουρισμό πήγαινε στο νησί του. Όπως και ο άλλος παιδόφιλος ο εμπιστήμονας ο Hawking Είχαν βγει πρόσφατα αρκετά ονοματα από το τεφτέρι του επστειν και φυσικά τα ΜΜΕ το κουκούλωσαν . Καθόλου τυχαίο επίσης το πότε τον χώρισε η γυναίκα του τον Μπιλ ίσως πίστευε ότι θα πάρει μεγαλύτερη έκταση το θέμα ,πραγμα απίθανο βέβαια για τα σύγχρονα ΜΜΕ μιλάμε άλλωστε . Τώρα για τα επιτεύγματα του σίγουρα σημαντικό ότι έφτιαξε τη ms , δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση σε αυτό , η μς πλέον βέβαια είναι ένας καρκίνος ,βασικά από τα τέλη των 90 ς καρκίνος ήταν . Ένας σιχαμενος , νεο ολιγαρχης λοιπόν . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Glikos είπε Βρε μαν, μήπως βαριέσαι να ψάξεις εσύ ο ίδιος ή δες θες να καταλάβεις? Οι παρανομίες της Monsanto είναι ήδη γνωστές για χρόνια. Εν γνώση του επένδυσε σε μια τέτοια εταιρία και επίσης ο ίδιος υποστηρίζει την χρήση GMO στην Αφρική με την δικαιολογία ότι θέλει να σώσει τους φτωχούς στην Αφρική. (για 3η φορά λολ) Μα καλά, πόση αφέλεια πια? Και τόσες δεκαετίες γιατί πεθαίνουν ακόμα της πείνας? Μήπως επειδή στα τέτοια του? Με πρόσχημα την 'σωτηρία' του κόσμου επενδύνουν αλόγιστα και πολλές φορές με αθέμιτο τρόπο χωρίς να τους νοιάζουν οι συνέπειες. Και όχι μόνο αυτός, οι φαρμακευτικές έχουν κάνει χειρότερα. Κατηγορώ βάση όσων έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και επίσης σύμφωνα με την απλή λογική και κριτική σκέψη. Θα έπρεπε τουλάχιστον να σε προβληματίζουν αυτά που έχει πει ανα καιρούς. (δεν αναφέρομαι στο κομμάτι της πληροφορικής αλλά στα υπόλοιπα) Και τι περιμένεις να πει δημόσια, ότι εκμεταλλεύεται καταστάσεις για το κέρδος ή ότι ήξερε για τις περιπέτειες του p3do? Για το κρέμασμα του p3do δεν απάντησες όμως. Δεν υπάρχουν αποδείξεις και ούτε πρόκειται να βρεθούν, αλλά και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα τον έφαγαν. Δεν με νοιάζει αν πήγε ο Bill στο νησί ή όχι, άλλο είναι το νόημα. Ήταν φιλαράκια με τον p3do? Nαι! Είπε ότι και καλά δεν γνώριζε για τις ανωμαλίες του? Ναι! Πως γίνεται ο Bill με τόσα κονέ και δύναμη να μην ξέρει για το p3do κύκλωμα του φίλου του..Ε από κει καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν μας λέει καλά. Δεν έχει να κάνει με συμπάθεια ή όχι, αδιάφορος μου είναι. Και ναι είναι πανέξυπνος, αλλά τα λεγόμενα του ανα καιρούς είναι αμφιλεγόμενα και θέλει πολύ φιλτράρισμα, αυτό είναι το όλο point μου. Και τέλος, όταν η βιογραφία του γράφει μισές αλήθειες κρύβοντας τα αρνητικά, τότε ένας ακόμα λόγος να τον θεωρώ ακόμα πιο ύποπτο. Αν δεν δώσεις πηγές για τον Gates πόσες μετοχές έχει , αν άσκησε διοίκηση στην Μοσαντο και αν υπάρχουν απτά στοιχεία περί παιδοφιλίας, η κουβέντα τελειώνει. Το βάρος της απόδειξης είναι σε αυτόν που κατηγορεί. Πχ δεν θα ψάξω εγώ το Ίντερνετ και θα διασταυρώσω πηγές για το αν ο Gates συμμετείχε στα κακώς κείμενα της Μοσαντο. Και εγώ μπορεί να είμαι γνωστός με κάποιον που αύριο μπορεί να είναι βιαστής ή δολοφόνος ή κλέφτης ή οτιδήποτε. Φέρω κάποια ευθύνη. Και διάβασε τι ισχυρίζεται και ο Gates για την μεταξύ τους σχέση. Όπως και την είδηση ότι ο Epstein εκβίαζε τον gates για άλλο θέμα . Πως προδιαγραφεις το αποτέλεσμα βάσει ότι βολεύει το αφήγημα σου; Αν δεν επανέλθεις με στοιχεία και Link μην απαντήσεις καν. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Dimitris_1981 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Αν δεν δώσεις πηγές για τον Gates πόσες μετοχές έχει , αν άσκησε διοίκηση στην Μοσαντο και αν υπάρχουν απτά στοιχεία περί παιδοφιλίας, η κουβέντα τελειώνει. Το βάρος της απόδειξης είναι σε αυτόν που κατηγορεί. Πχ δεν θα ψάξω εγώ το Ίντερνετ και θα διασταυρώσω πηγές για το αν ο Gates συμμετείχε στα κακώς κείμενα της Μοσαντο. Και εγώ μπορεί να είμαι γνωστός με κάποιον που αύριο μπορεί να είναι βιαστής ή δολοφόνος ή κλέφτης ή οτιδήποτε. Φέρω κάποια ευθύνη. Και διάβασε τι ισχυρίζεται και ο Gates για την μεταξύ τους σχέση. Όπως και την είδηση ότι ο Epstein εκβίαζε τον gates για άλλο θέμα . Πως προδιαγραφεις το αποτέλεσμα βάσει ότι βολεύει το αφήγημα σου; Άντε πάλι κόλλημα με τις μετοχές. Από την στιγμή που η εν λόγω εταιρία είχε βρώμικο ιστορικό με παρανομίες, μηνύσεις κλπ και ο Bill αποφάσισε να επενδύσει σε αυτήν είναι red flag. Υπάρχουν αρκετά άρθρα - interviews σχετικά με τον Bill και τις δηλώσεις του περί GMO στις καλλιέργειες της Αφρικής. Συνέχισε να αποφεύγεις το ψάξιμο μην τυχόν και σου αμαυρωθεί ο ήρωας σου. Α και δεν αναφέρω καν τις 'φιλανθρωπίες' περί lobby και κλιματικής αλλαγής, ο μπαγάσας θέλει να σώσει τον κόσμο. Καραμέλα το έχει κάνει... Σχετικά με την p3do υπόθεση, στο ξαναλέω για 3η φορά και συνεχίζεις να μην απαντάς. Πως γίνεται ο Bill με τέτοιο βεληνεκές (λεφτά, επιρροή, δύναμη) να έχει φίλο και συνεργάτη έναν p3do με ολόκληρο κύκλωμα και να μην έχει ιδέα τι γίνεται? Και ναι, αν έχεις τέτοιο φίλο και του κάνεις πλάτες τότε είσαι το ίδιο με αυτόν. Μα πόσο αφέλεια πια? Δες κάτι βίντεο που όταν τον ρωτάνε σχετικά με αυτό μασάει τα λόγια του. ''Well he's dead, so..'' Δεν υπάρχει κανένα αφήγημα. Έχει να κάνει με κοινή γνώμη, λογική και κριτική σκέψη. Υπάρχει αρκετό υλικό online σχετικά με τις αμφιλεγόμενες πράξεις/λεγόμενα του Bill - με αποκορύφωμα τον p3do φίλο του - και συνεχίζεις να έχεις παρωπίδες. Αλήθεια, η λίστα με το περιβόητο νησί που είναι? Ή μήπως επειδή δεν έχει αποδειχτεί/βγει στην δημοσιότητα δεν υπάρχει? Αν συνεχίζουν να σου τρέχουν τα σαλάκια για τον Bill μην απαντήσεις καν. 🙂 Υ.Γ. https://www.rosalux.de/en/publication/id/42635/false-promises-the-alliance-for-a-green-revolution-in-africa-agra Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 20 hours ago, Glikos said: Γι'αυτό επένδυσε δις $ στην εταιρία ''Monsanto'' η οποία εκτέθηκε αργότερα σε κατά συρροή σκάνδαλα σχετικά με GMO τροφές στην Αφρική.. Αγαπητε φιλε,φιλτραρεις καθολου ολα αυτα που ακους ,ελεγχεις αν υφιστανται? Ο Billy δεν επενδυσε δις στην Monsanto.Αγορασε μετοχες 23 εκατομμυριων δολλαριων το 2010 και επειδη υπηρξε μεγαλη κατακραυγη απο environmental groups στις ΗΠΑ,τον επομενο χρονο τις πουλησε ολες. Απο τον κυριο Γουγλη που ειναι φιλος σου : ''Does Bill Gates support Monsanto? In 2010 the Gates Foundation Trust invested about $23 million in Monsanto, the genetically modified seed and chemical company, though it sold its shares the next year following outcry from environmental groups. '' Επισης δεν υπαρχει πλεον η Monsanto,την εξαγορασε η Γερμανικη Bayern. Περιμενω να μου βρεις αποδειξεις για δις και αν δεν βρεις,που δεν θα βρεις,περιμενω να μου πεις με τι κριτηρια κανεις δημοσιο διαλογο με ψευδη στοιχεια? Επεξ/σία 9 Ιουνίου από benign 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Στις 8/6/2024 στις 5:18 ΜΜ, Dimitris_1981 είπε ο Jobs ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα του οσο ιδιοφυια και να εισαι σε ενα συγκεκριμενο αντικειμενο, θα εισαι βλακας καπου αλλου. και αυτο το απεδειξε στο πως χειριστηκε το θεμα της υγειας του, παρολο που ειχε ολα τα μεσα και τα λεφτα του κοσμου. διαφορετικα ισως ηταν ακομη σημερα μαζι μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, benign είπε Αγαπητε φιλε,φιλτραρεις καθολου ολα αυτα που ακους ,ελεγχεις αν υφιστανται? Ο Billy δεν επενδυσε δις στην Monsanto.Αγορασε μετοχες 23 εκατομμυριων δολλαριων το 2010 και επειδη υπηρξε μεγαλη κατακραυγη απο environmental groups στις ΗΠΑ,τον επομενο χρονο τις πουλησε ολες. Απο τον κυριο Γουγλη που ειναι φιλος σου : ''Does Bill Gates support Monsanto? In 2010 the Gates Foundation Trust invested about $23 million in Monsanto, the genetically modified seed and chemical company, though it sold its shares the next year following outcry from environmental groups. '' Επισης δεν υπαρχει πλεον η Monsanto,την εξαγορασε η Γερμανικη Bayern. Περιμενω να μου βρεις αποδειξεις για δις και αν δεν βρεις,που δεν θα βρεις,περιμενω να μου πεις με τι κριτηρια κανεις δημοσιο διαλογο με ψευδη στοιχεια? Επεξ/σία πριν από 15 λεπτά από benign Αγαπητέ φίλε διάβασες τα υπόλοιπα που έχω γράψει? Διότι αν το έκανες θα έβλεπες ότι αναφέρω σε άλλο σχόλιο ότι δεν έχει σημασία αν επένδυσε millions ή billions διότι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. By the way από την βιασύνη μου έγραψα δις και όχι millions. Δεν ξέρω γιατί κόλλησες εκεί και όχι στο νόημα. Επίσης, είδες καθόλου το βίντεο ή το link που παρέθεσα παραπάνω? Προφανώς όχι διότι θα έβλεπες να γράφει το εξής : ''AGRA was founded in 2006 to give new impetus to the fight against hunger in Africa with a corporate-driven “Green Revolution” approach. It promised to double the agricultural yields and incomes of 30 million small-scale food producer households by 2020, thus halving both hunger and poverty in the focus countries. To achieve these goals, AGRA received over one billion US dollars –mainly from the Bill and Melinda Gates Foundation, but also from governments like the US, UK and Germany. The study issues AGRA a decidedly negative report card: yield increases for key staple crops in the years before AGRA were just as low as during AGRA. Instead of halving hunger, the situation in the 13 focus countries has worsened since AGRA was launched. The number of people going hungry has increased by 30 percent during the AGRA years.'' Το ότι εξαγόρασε η Bayer την Monsanto δεν αλλάζει κάτι ούτε έχει σημασία. Ποτέ δεν ανέφερα ότι ανήκε στον Bill. Για τα υπόλοιπα περί p3do έχεις να πεις κάτι ή είναι και αυτά ψευδή στοιχεία? Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Glikos είπε Άντε πάλι κόλλημα με τις μετοχές. Από την στιγμή που η εν λόγω εταιρία είχε βρώμικο ιστορικό με παρανομίες, μηνύσεις κλπ και ο Bill αποφάσισε να επενδύσει σε αυτήν είναι red flag. Υπάρχουν αρκετά άρθρα - interviews σχετικά με τον Bill και τις δηλώσεις του περί GMO στις καλλιέργειες της Αφρικής. Συνέχισε να αποφεύγεις το ψάξιμο μην τυχόν και σου αμαυρωθεί ο ήρωας σου. Α και δεν αναφέρω καν τις 'φιλανθρωπίες' περί lobby και κλιματικής αλλαγής, ο μπαγάσας θέλει να σώσει τον κόσμο. Καραμέλα το έχει κάνει... Σχετικά με την p3do υπόθεση, στο ξαναλέω για 3η φορά και συνεχίζεις να μην απαντάς. Πως γίνεται ο Bill με τέτοιο βεληνεκές (λεφτά, επιρροή, δύναμη) να έχει φίλο και συνεργάτη έναν p3do με ολόκληρο κύκλωμα και να μην έχει ιδέα τι γίνεται? Και ναι, αν έχεις τέτοιο φίλο και του κάνεις πλάτες τότε είσαι το ίδιο με αυτόν. Μα πόσο αφέλεια πια? Δες κάτι βίντεο που όταν τον ρωτάνε σχετικά με αυτό μασάει τα λόγια του. ''Well he's dead, so..'' Δεν υπάρχει κανένα αφήγημα. Έχει να κάνει με κοινή γνώμη, λογική και κριτική σκέψη. Υπάρχει αρκετό υλικό online σχετικά με τις αμφιλεγόμενες πράξεις/λεγόμενα του Bill - με αποκορύφωμα τον p3do φίλο του - και συνεχίζεις να έχεις παρωπίδες. Αλήθεια, η λίστα με το περιβόητο νησί που είναι? Ή μήπως επειδή δεν έχει αποδειχτεί/βγει στην δημοσιότητα δεν υπάρχει? Αν συνεχίζουν να σου τρέχουν τα σαλάκια για τον Bill μην απαντήσεις καν. 🙂 Υ.Γ. https://www.rosalux.de/en/publication/id/42635/false-promises-the-alliance-for-a-green-revolution-in-africa-agra Όσο καταλαβαίνεις αυτά που γράφω τόσο καταλαβαίνεις και τα άρθρα που διαβάζεις. Βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ενώ δεν σου είπαν ποτέ. Η κοινή η γνώμη, μια κοινή, μια πόρνη που έλεγε και ο Τζιμάκος…. Εισαι χάσιμο χρόνου καλή συνέχεια….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα