Προς το περιεχόμενο

LG oled 65” προβλημα με το ρευμα

htheodorou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια LG 65αρα oled και σε κατασταση standby οποτε θελει σβηνει το κοκκινο λαμπακι και οποτε θελει ξαναναβει.
Εχει παει για service, σε εκεινους λενε πως δεν το κανει.

Εγω επειδη εχει αρχισει να ζοριζει το πραγμα (κλεινει για ωρες) , ανακαλυψα πως αν την βγαλω απο την μπριζα για 5 λεπτα, μολις την ξαναβαλω εχω αμεσως standby οποτε την ανοίγω.

Με τις λιγε γνωσεις μου ειμαι σχεδον πεπεισμενος πως ειναι θεμα τροφοδοτικου (καποιος πυκνωτης αποφορτιζεται και φορτιζεται), αλλα γιατι στο service δεν το κανει ;

Εχει κανεις καμια ιδεα ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καποια στιγμη το προβλημα θα γινει μονιμο και θα μπορουν να το εντοπισουν, και θα αλλαξουν την πλακετα. Αν ειναι εκτος εγγυησης μην την αφηνεις ποτε standby.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δυστυχως την πηγα , αλλαξανε πλακετα αλλα τιποτα.

Το περίεργο ειναι πως στο service δεν κλεινει το λαμπακι ποτε, μονο σε εμενα (πραγμα περιεργο)

Εχω τσεκαρει το ρευμα μου χωρις να δειχνει κανενα προβλημα

7 ώρες πριν, htheodorou είπε

Το περίεργο ειναι πως στο service δεν κλεινει το λαμπακι ποτε, μονο σε εμενα (πραγμα περιεργο)

Για δοκιμασε χωρις το καλωδιο της κεραιας πανω. Σε τηλεοραση γνωστου μου, για καποιον λογο η κεραια εφταιγε που εκανε καπου 10 δευτερολεπτα να ανοιξει η τηλεοραση. την πηγαινε στο σερβις, δουλευε κανονικα, αναβε αστραπιαια. με το καλωδιο της κεραιας πανω, ξεκινουσε τα κουλά.

• Like 2

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/6/2024 στις 11:47 ΠΜ, htheodorou είπε

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ με την LB B7 65''. Εδώ και ένα μήνα τσακ τσουκ το standby ολημερίς και ολονυχτίς , παίζεις ζάρια για να το βρείς μόνιμα ανοικτό και να παίξει η τηλεόραση. Και αυτό το θέμα έρχεται να προστεθεί λίγα χρόνια απο την καμπάνια της δωρεαν αλλαγής mainboard που είχε κάνει η εταιρεία λόγω αναφορών υπερθέρμανσης στα συγκεκριμενα μοντέλα. Να παίζει ρόλο αυτό? Μπορεί.. Το σίγουρο είναι ότι σου λένε μπαρούφες στο service γιατί ορίστε το έχω κι εγώ το θέμα άρα δεν είναι τυχαίο.

Αυτό που είναι επίσης σίγουρο για μένα είναι ότι με έχει απογοητεύσει οικτρά και η Oled ως τεχνολογία και η LG ως εταιρεία. Είχα δώσει 2000-2100 αν θυμάμαι καλά τότε. Την τηλεόραση την χάρηκα μόλις 2 χρόνια και αμέσως μετά αρχίσανε τα πρώτα burn in , μετά οι κάθετες γραμμές και το τελειωτικό το θέμα αυτό με το standby. Εννοείται ότι η χρήση μου ήταν πολύ προσεκτική (δεν εβλεπα σχεδόν ποτέ κανάλια με λογότυπα) ούτε ειχα τοτε παιχνιδομηχανή η υπολογιστή πάνω της . Αλλά και πάλι υποτίθεται ότι τα μοντέλα του 17 είχαν και 2-3 μηχανισμούς καθαρισμού και πρόληψης όπως αναφέρανε τότε. Και όντως όταν έκλεινε η τηλέεόραση κατα καιρούς έκανε ένα καθαρισμό όπως και κάθε 2000 ώρες νομίζω ένα πιο μεγάλο.  Τα είδα τα αποτελέσματα..

Το μόνο μου λάθος που αναγνωρίζω είναι ότι δυστυχώς δεν είχα κάνει τότε την 5ετή εγγύση γιατί απο εκεί που την πήρα δεν την υποστήριζε.

Εν κατακλείδι 6 χρόνια μετά παράγγειλα την TCL 75C805 και συμπτωματικά σήμερα το απόγευμα την βάζω στον τοίχο. 

Επεξ/σία από slobou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...