omghi2u Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2 ώρες πριν, KilliK είπε εγω παντως περιμενω να υπαρχει και τριτη αδερφη, για να δουμε το "power of many". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Όταν το αισχρό rop δείχνει αριστούργημα μπροστά στο acolyte. Το ξέπλυμα της χρονιάς και στις 2 σειρές προφανώς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τέλος. Όχι, δε θα δακρύσω. Spoiler Τι είδαμε πάλι; Επικές μονομαχίες τύπου Τίγρης και Δράκος, Ντάρθ Όσα, ανατροπές, MIB διαγραφή μνήμης και τόσα άλλα που δεν μπορώ να περιγράψω από συγκίνηση. Αλλά η ουσία είναι μία: Ούτε ο Εισαγγελάτος τέτοιο πλυντήριο στους Σιθ. Η Λέσλι και η γκόμενά της πρέπει να ηδονίζονταν όταν θα έβλεπαν για πρώτη φορά ολοκληρωμένο το επεισόδιο-βιασμό του Star Wars μέσω του χαρακτήρα της Βερνέστρα, της πράσινης Κάρεν ντε! Επισήμως οι Τζεντάι είναι κακοί, διαβρωμένοι μέχρι τις υψηλότερες βαθμίδες, δε διστάζουν να κατηγορήσουν έναν νεκρό για εγκλήματα που δεν έκανε για να καλύψουν τα δικά τους λάθη. Υπέροχο! Τυχερός που το έζησα! Τώρα θα περιμένω με ανυπομονησία να δω την αποκαθήλωση των Ξωτικών και τη δικαίωση του παρεξηγημένου Σάουρον και των Ορκς του, που τόση λάσπη έχουν φάει από τους βίγκαν, αριστεροφασίστες. Make Mordor great again! (τι γράφω; ) Καλό και ευλογημένο καλοκαιράκι! Επεξ/σία 17 Ιουλίου από kirileman 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Arkin είπε Όταν το αισχρό rop δείχνει αριστούργημα μπροστά στο acolyte. Το ξέπλυμα της χρονιάς και στις 2 σειρές προφανώς. Γελάω με το 3.6/10. Παίζει ερασιτεχνικές παραγωγές από την Ινδία να μην έχουν τόσο. Γενικά έχει πεθάνει αυτό το franchise για εμένα όσο και αν με στεναχωρεί. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω. Θα ευχηθώ απλά ένα μακάρι όλα τα μακάρι στον καρκίνο με όνομα Disney και θα συνεχίσω την ζωή μου. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Κάτι τελευταίο. Spoiler Από την τελευταία σκηνή είναι μάλλον ξεκάθαρο ότι ο Γιόντα γνωρίζει τα πάντα. Αποδόμηση και του Γιόντα, λοιπόν, που δεν είναι τόσο άγιος όπως μας το έπαιζε τόσα χρόνια. Σουπιά, ε σουπιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Διάβασα για Spoiler Lightsaber mood ring και είδα την φάση edit: (σε φωτογραφία που τελικά ήταν αρκετά out of context. Με αυτά που διάβασα νόμιζα ότι πάλευε και έγινε το bleeding τότε) που αλλάζει το φωτόσπαθο από μπλε σε κόκκινο για να δείξει ότι "Dark Side". Δεν παίζει πια το bleeding των kyber crystals που εισήγαγε η ίδια η Disney (αν δεν κάνω λάθος) και αλλάζουν έτσι επί τόπου στην μέση της μάχης; Edit: Τώρα που είδα την σκηνή σε βίντεο, αυτό κάνει, αλλά ο τρόπος μοιάζει περίεργος. Ο Anakin πάντως είχε το δικό του μπλε όταν έσφαζε Tuskens, παιδιά και πάλευε με τον Obi-Wan. O Plagueis έμαθε από τις μάγισσες πώς να φτιάχνει ζωή μέσω της Force... Θα περιμένω να διαβάσω / δω παραπάνω reviews, αλλά οκ, νομίζω ότι ο Jeremy θα πάει στο σούπερ μάρκετ να φέρει κι άλλο μπουκάλι να το αδειάσει με την μία. Μετά θα κάνει παρέα με τον Drinker. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 46 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Διάβασα για Απόκρυψη περιεχομένων Lightsaber mood ring και είδα την φάση που αλλάζει το φωτόσπαθο από μπλε σε κόκκινο για να δείξει ότι "Dark Side". Δεν παίζει πια το bleeding των kyber crystals που εισήγαγε η ίδια η Disney (αν δεν κάνω λάθος) και αλλάζουν έτσι επί τόπου στην μέση της μάχης; Ενώ ο Anakin είχε το δικό του μπλε όταν έσφαζε Tuskens, παιδιά και πάλευε με τον Obi-Wan. O Plagueis έμαθε από τις μάγισσες πώς να φτιάχνει ζωή μέσω της Force... Θα περιμένω να διαβάσω / δω παραπάνω reviews, αλλά οκ, νομίζω ότι ο Jeremy θα πάει στο σούπερ μάρκετ να φέρει κι άλλο μπουκάλι να το αδειάσει με την μία. Μετά θα κάνει παρέα με τον Drinker. Spoiler δηλαδη τα φωτοσπαθα απεκτησαν πλεον και αυτα περιοδο. περιμενω μπλουζακι "Lightsabers are female" απο την ΚΚ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 21 λεπτά πριν, KilliK είπε Απόκρυψη περιεχομένων δηλαδη τα φωτοσπαθα απεκτησαν πλεον και αυτα περιοδο. περιμενω μπλουζακι "Lightsabers are female" απο την ΚΚ. Spoiler Γενικά αν θυμάμαι καλά, το crystal bleeding είναι όταν αυτοί στην Dark Side κάνουν corrupt έναν kyber crystal σε κόκκινο, με θυμό/οργή, που είναι κάτι που (νομίζω; ) θέλει και μια αυτοσυγκέντρωση να γίνει. Edit: Χμ... δεν ξέρω, είναι πιο καλό απ' ότι περίμενα, αλλά και πάλι είναι λίγο...off; Η κραυγή ήταν καλή, αλλά σταμάτησε λες και ηρέμησε αμέσως, που θα περίμενα να παραμένει η αγριάδα. Edit 2: Είδα φάση και στο Jedi Survivor -SPOILERS- Spoiler με bleeding crystal και πάλι ο χαρακτήρας που το έκανε μοιάζει "ήρεμος" μετά, αλλά τουλάχιστον την ώρα που το έκανε έβγαζε τα απωθημένα του. Πρέπει κάποτε να το συνεχίσω κι εκείνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Το κόκκινο κουρεύει καλύτερα. Έτσι λένε, δεν έχω δοκιμάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silkcut Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Είδα το τελευταίο επεισόδιο. Βαθμολογία 3Α. Ανόητο, ακατανόητο, αδιανόητο. Φανταζόμαι δεν θα το ανανεώσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Moλις εκατσα να το δω. Ειμαι στα πρωτα 5 λεπτα και ενιωσα την αναγκη να ερθω εδω. Spoiler Ξεκιναμε με ωραιο και ανουσιο "you are it" παιχνιδι που θα παιξουν ο buff erza miller και η osha... οποιος προλαβει!!! Και παμε στο πως δραπετευσε η Mae... πρωτα τον ζαπαρει χωρις κανενα προβλημα.. μετα την κυνηγαει... και αυτη απλα παταει το κουμπι να κλεισει η πορτα και την κανει ηρεμα και ωραια. Μου θυμισε writing GOT season 8 sOl KINda ForGOt abOuT tHe ForCE barely an inconvenience. edit 28ο λεπτο Spoiler what in the actual fck did i just witness??? Μετα απο την μαχη με τον buffed ezra miller , οπου ο sol τον εκανε τατιανα... ξαφνικα σκαει απο το πουθενα η osha να νευριασει να τον σκοτωσει με force choke ενω ο ιδιος ηταν ανημπορος να κανει οτιδηποτε και να κανει bleed το kyber crystal του sol μεσα σε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ... Μια διαδικασια που παιρνει απο μια εως αρκετες ωρες με intense focus καθως οι dark siders για να το κανουν bleed πρεπει να focusαρουν και forcαρουν το crystal into submission ριχοντας πανω του ολο το μισος, τον πονο, τον θυμο κτλ που εχουν... επειδη τα kyber crystals ειναι naturally attuned στο light side ... ακομα και ο Vader παραλιγο να γυρισει πισω στο light side οταν προσπαθουσε να κανει bleed τον κρυσταλο του... Με λιγα λογια ποιος εκλεκτος... και πoιος Anakin/Vader και τα φρυδια μας κουνιουνται.... Ο(Ρ)ΣΑ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ. edit 35o λεπτο Spoiler ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?????????? ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ? Πως φτασαμε απο το δεν μπορουσα να ελεγξω το θυμο και το μισος μου για εσενα θελω να σε καταστρεψω στο... "οκ σε εμπιστευομαι, κρατα με να σε κρατω να την κανουμε απο εδω" και μετα απο λιγο στο "ασε την αδερφη μου ελευθερη θα εκπαιδευτω εγω μαζι σου" και μετα στο "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΧΑΣΩ" ?????????????????? Στην τυχη τα γραφουν? Κανουν proof read? Αυτος που ανελαβε το γραψιμο πασχει απο αμνησια? Δεν θυμαται τι γραφει? ΡΕ??????? ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Επεξ/σία 17 Ιουλίου από omghi2u 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stam123 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου o Chris Gore ειπε κατι σωστο στο σημερινο live του Gary. Οτι τωρα που τελειωσε η σειρα, θα βγει δημοσιως η showrunner Leslye Headland να κανει damage control και θα κανει pitch για την δευτερη σεζον. Αν συμβει αυτο, θα σημαινει οτι δεν θα εχει ανανεωθει η σειρα, αρα δεν πηγε καλα απο νουμερα. Και θα το κανει για να ασκησει πιεση στην Disney μεσω των φανς (οσων υπαρχουν) της πρωτης σεζον. Κατι παρομοιο ειχε κανει και η αλλη σαβουρα αφου την διωξανε απο την ταινια Rey, που ηταν να γυρισει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Tελος κ απο εμένα το Acolyte. Το θεωρω πολυ χαμένη ευκαιρια. υπάρχουν διάφορες καλές ιδέες εκεί μέσα αλλη η τελικη εκτέλεση... Spoiler η υβρις των Jedi, το πως το να προσπαθείς με το ζόρι να κάνεις το καλό μπορεί να κάνει κακό, μια ακόμα εικόνα από force sensitive users/covens (εχουμε δει απειρα τετοια στο Expanded universe αλλα πρωτη φορα σε live action). αλλα η εκτέλεση ειναι μετριότατη στην καλυτερη, με σοβαροτατα προβληματα σε γραφη, ηθοποιια και σκηνοθεσια. Θετικα: -Μου αρεσε ο Qimir. αν κ ξεκινησε σαν χαζοχαρουμενος χαρακτηρας, η αλλαγη του και το πως επαιξε μου αρεσε πολυ, θεωρω οτι ο Manny Jacinto ηταν ο καλύτερος στη σειρα. Αμεσως μετα, η Mother Aniseya, ωραιος χαρακτηρας και η Jodie Turner-Smith ηταν κ αυτή από τους ηθοποιούς που ξεχώρισαν. Kαι συμπαθησα πολυ την Jecki και μου αρεσε οτι δε τη λυπήθηκαν. -Σε σημαντικό βαθμό, μου άρεσε η lightsaber χωρογραφία. μεγάλη βελτίωση σε σχεση με Ahsoka κ Obi-Wan. (με εξαιρεση την κακιστη μαχη Osha/Mae). -Moυ αρέσει σα χρονική περίοδο. -Δε με χαλάει καθόλου που ειδαμε Darth Plagueis, βγάζει απόλυτο νόημα για το universe. -οτι ξαναεγιναν canon ορισμενα καλα στοιχεια του expanded universe οπως το Cortosis ή οτι οι Sith κάνουν bleed τα kyber crystals κ τα μετατρεπουν σε κοκκινα. Μέτρια: -Επιμονή της Disney να βλέπουμε τα ιδια κ τα ιδια κ τα ιδια κ τα ιδια απο πλανήτες. Λυσα κακια ρε παιδι μου ολα να ειναι σα την Γη, λες και βλέπουμε SyFy TV show απο τα 90s/00s. Nαι ομορφα δαση κ νησακια αλλά εχουμε ενα τεραστιο συμπαν με απειρους τρομερους πλανήτες. Τα Clone Wars και Prequel Trilogy εδειξαν πολλα τετοια δείγματα και η Disney εχει σκαλωσει στη μανιέρα της. -Indara/Sol. Nαι μεν αλλα. Εχει στιγμες καλες, εχει κ στιγμες που απλά τηλεγραφούν τις σκηνες τους (indara) ή ζουπάνε κρεμμύδια στα μάτια (Sol). -Αν γινει 2η σεζον και αν δειξουν οτι ο Anakin εν τελει δημιουργηθηκε απο κανέναν Sidius/Plagueis θα ειναι πολυ τραβηγμενο. Με το ζορι να εξηγήσεις κ να ενώσεις πραγματα. ενιωθα σα να βλέπω ξανα τα ζάρια απο το Solo 😛 Κακά: -η συντριπτική πλειοψηφία του cast παίζει απλά άσχημα. Torbin, Yord Fandar, Mog Adana απαραδεκτοι, ισως οι χειροτεροι χαρακτηρες που εχω δει σε SW. Vernestra και Mae/Osha εντελως χαρτινες tsundere, αρχετυπικες μεχρι θανατου και εφάμιλλες σε επίπεδο με Kristen Stewart στα Twilight. Για να μη σχολιασουμε όλους τους υπόλοιπους Jedi που ειναι απλα σαν cosplayers στο background 😅 -ολη η γραφη γύρω απο το λαθος των Jedi. Ως ιδεα το θεωρω καλο, ειναι εξυπνο να δειξεις και τετοια μεγάλα λαθη των Jedi κ να δειξεις γιατι φταινε σε μεγάλο βαθμό για το τι ήρθε μετά. Ως εκτέλεση ομως, μπαζει από παντού. Δεν ειπαν τιποτα στο council (ουτε καν στον Yoda για να προστατεύσουν και καλά την Osha? pointless. Kαι ναι μεν ειναι λάθος αυτό που έγινε ΑΛΛΑ αν το δεις μπορεί να εξηγηθεί καλά. Nαι οι Jedi ηρθαν πρωτοι ακαλεστοι αλλά η Mother Aniseya επιτεθηκε στον Torbin κ τους κατατρόμαξε. Ναι μετα οι Jedi ξαναηρθαν και τα αιματα αναβαν αλλα η Aniseya πηγε να αποφορτίσει την κατάσταση μεταμορφωνοντας σε ενα τερας απο μαυρο καπνο, προφανως και o Sol νομιζε οτι θα δεχθει επιθεση. Κ μετα οι Jedi προσπαθουν να αποφορτίσουν την κατασταση κ οι witches επιτίθενται παίρνοντας τον έλεγχο του Κελνακα. Που να ξερει η Indara οτι σωζοντας τον απο mind control ooooleς οι witches θα πεθανουν; K στο τελος, μετα απο ολα οσα εχουν γινει, πάλι κανουν συγκάλυψη; η Vernestra ειναι εντελως Sith πλεον. Ειναι λιγο οτιναναι και στημενο ασχημα, θα μπορουσε να ειχε δοθεί πολυ καλύτερα imho. -ροή και σκηνοθεσία και γενικα γραφή κάτω του μετριου. ξαναλεω, υπαρχουν πολλες καλές ιδεες αλλα η εκτέλεση είναι άστατη και με μπολικα plot holes. -για 180,000,000 budget, η σειρα δε το δείχνει. εχει εναν αέρα lower budget παντου κ δε ξερω γιατι. λογο χαρτινων ηθοποιών; λογο κακής ροης κ script; Να πω οτι ξεκίνησα με καθε θεληση να μου αρεσει. Δεν εχω κανενα θεμα με το τι φυλλο/φυλή ειναι οι χαρακτηρες σε παιχνίδια/ταινιες/βιβλια κλπ, το μονο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι καλα γραμμένα κ σκηνοθετημενα. Και δε θεωρω οτι η σειρα ειναι το απολυτο σκουπιδι του 1-2 (εχουμε δει πολυ πολυ χειροτερα πραγματα στη τηλεοραση). αλλα στη καλυτερη θα την ελεγα μετριοτατη. Και μάλλον η χειρότερη απο τις live action SW σειρες. Και ειναι κριμα γιατι απο ολες τις σειρες, αυτη ειχε τις περισσότερες δυνατότητες για να φρεσκάρει το σύμπαν κ να μην ανακυκλώνει την ιδια περίοδο οπως οοολα τα αλλα. YΓ: αν κάνω ranking πλέον όλες τις main Star Wars TV series (animated & Live Action), θα τα εβαζα ετσι The Clone Wars (2008) Andor (2022) The Mandalorian (2019) Star Wars Rebels (2014) The Bad Batch (2021) Star Wars Tales (2022) Obi-wan Kenobi (2022) Ahsoka (2023) The Book of Boba Fett (2021) Star Wars Visions (2021) The Acolyte (2024) Star Wars Resistance (2018) Star Wars: Young Jedi Adventures (2023) Star Wars Droids (1985) Star Wars Ewoks (1985) Επεξ/σία 18 Ιουλίου από Skywalker333 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα