SergioX Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Πάντως ρε παιδιά,χωρίς παρεξήγηση...με ξεπερνάει το γεγονός οτι παρόλο που είναι χάλια η σειρά,έχετε ήδη γεμίσει 14 σελίδες με αρνητικά σχόλια.Που να βλεπόταν κι όλας η σειρα🤣 Απο την άλλη βέβαια υπάρχει και το νήμα του rings of power με πολλαπλάσιες σελίδες,οπότε πάω πάσο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Mandalorian και Andor, τα καλύτερα. Κάτι boba fett, kenobi, μέτρια. Ύστερα εμβαθύναμε πιο πολύ στην woke culture (όπως έκαναν και στο star trek discovery) και έβγαλαν το ahsoka κι ακολούθησε το acolyte 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 3 hours ago, SergioX said: με ξεπερνάει το γεγονός οτι παρόλο που είναι χάλια η σειρά,έχετε ήδη γεμίσει 14 σελίδες με αρνητικά σχόλια.Που να βλεπόταν κι όλας η σειρα Εντάξει, Star wars είναι, γιαυτό έδωσε η Disney 4 δις για να αγοράσει ονόματα. Από μόνο του, θα είχε πάει άπατο, ούτε στη μάνα τους δε θα λέγανε ότι παίξανε σε αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Λίγοι θα ασχολούνταν με τα woke, broke, and shit, άμα το γράψιμο ήταν εξαιρετικό και υπήρχε σεβασμός στο lore και στο source material. Το πρόβλημα είναι πιο βαθύ δυστυχώς, μην κάνουμε κύκλους στη συζήτηση. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 3 ώρες πριν, SergioX είπε Πάντως ρε παιδιά,χωρίς παρεξήγηση...με ξεπερνάει το γεγονός οτι παρόλο που είναι χάλια η σειρά,έχετε ήδη γεμίσει 14 σελίδες με αρνητικά σχόλια.Που να βλεπόταν κι όλας η σειρα🤣 Απο την άλλη βέβαια υπάρχει και το νήμα του rings of power με πολλαπλάσιες σελίδες,οπότε πάω πάσο... Είναι πιο ενδιαφέρον, λιγότερο ψυχοφθόρο, πιο χιουμοριστικό και λιγότερο χρονοβόρο να ασχοληθείς/σχολιάσεις στο παρόν thread από το να δεις την σειρά.Εγώ που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την σειρά έχω γλυτώσει 8 ώρες από την ζωή μου. Ζήτημα να έχω σπαταλήσει πάνω από 2-3 ώρες διαβάζοντας απόψεις και βλέποντας βιντεάκια που ανεβαίνουν στο παρόν thread. Οπότε έχω κερδίσει 5-6 ώρες. Επιπλέον εδώ μέσα μου φτιάχνει η διάθεση με αυτά που διαβάζω όταν, με βάση αυτά που διαβάζω, θα ήμουν για ψυχολογική υποστήριξη αν παρακολουθούσα την σειρά. 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 55 minutes ago, john_dr said: έχω γλυτώσει 8 ώρες από την ζωή μου. Δεν είναι 1 ώρα ανά επεισόδιο όμως αλλά 30-40 λεπτά μαζί με τους τίτλους, οπότε περίπου στα ίδια έρχεσαι. 😛 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2 ώρες πριν, john_dr είπε Είναι πιο ενδιαφέρον, λιγότερο ψυχοφθόρο, πιο χιουμοριστικό και λιγότερο χρονοβόρο να ασχοληθείς/σχολιάσεις στο παρόν thread από το να δεις την σειρά.Εγώ που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την σειρά έχω γλυτώσει 8 ώρες από την ζωή μου. Ζήτημα να έχω σπαταλήσει πάνω από 2-3 ώρες διαβάζοντας απόψεις και βλέποντας βιντεάκια που ανεβαίνουν στο παρόν thread. Οπότε έχω κερδίσει 5-6 ώρες. Επιπλέον εδώ μέσα μου φτιάχνει η διάθεση με αυτά που διαβάζω όταν, με βάση αυτά που διαβάζω, θα ήμουν για ψυχολογική υποστήριξη αν παρακολουθούσα την σειρά. λιγο μεγαλυτερο runtime απο το avg sitcom εχει, το μεγαλυτερο επεισοδιο του ηταν το τελευταιο που ηταν 40 λεπτα. βασικα ηταν 27-30 λεπτα επαναληψη του 3ου επεισοδιου αλλα με διαφορετικα πλανα και ~5 λεπτα content. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Thresh είπε Θα σε απογοητεύσω, έχει μείνει άλλο ένα... Αν και με πονάει που το λέω, πιστεύω ότι το RoP είναι καλύτερο. Το RoP ήταν το αποτέλεσμα ατάλαντων ανθρώπων, προσπάθησαν αλλά το αποτέλεσμα ήταν κάκιστο. Το Acolytes είναι το αποτέλεσμα ανίκανων ανθρώπων, δεν υπήρχε περίπτωση να πετύχουν. Εχουν διαφορά στο βαθμό και στον τρόπο που είναι αποτυχημένα show. 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Λίγοι θα ασχολούνταν με τα woke, broke, and shit, άμα το γράψιμο ήταν εξαιρετικό και υπήρχε σεβασμός στο lore και στο source material. Το πρόβλημα είναι πιο βαθύ δυστυχώς, μην κάνουμε κύκλους στη συζήτηση. Το ότι αυτό που βλέπουμε είναι woke ή όχι είναι το λιγότερο. Το αληθινό πρόβλημα είναι ότι είναι woke πίσω απο τις κάμερες. Αυτό σημαίνει δεν προσλάβανε τους καλύτερους showrunners, σεναριογράφους, τεχνικούς κτλ, αλλά προσλάβανε με κύριο κριτήριο να είναι απο συγκεκριμένες δημογραφικές ομάδες. Ακόμα και μη woke να είναι η ιστορία, μέτριοι επαγγελματίες δεν μπορούν να δώσουν το καλύτερο προϊον. Είναι η διαφορά αξιοκρατίας και μετριότητας. Επεξ/σία 12 Ιουλίου από fast8 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprile Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Αναμενόμενο ότι το woke θα εισέβαλε και στο Star Wars. Αλλά με τέτοιο παιδαριώδες σενάριο δεν αντέχεις να το δεις μετά το τρίτο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Rop ahsoka doctor who acolyte 4 σειρές οι οποίες κατέστρεψαν μέσα σε λίγες ώρες 4 τεράστια franchise που αγάπησε ο κόσμος. Πρέπει να γίνεται τρελό ξέπλυμα ώστε να μην δίνουν φόρους αυτοί με τα δις και μαζί με το τρελο woke νομίζω ότι έχουμε περάσει στο matrix και δεν το ξέρουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 9 hours ago, Arkin said: Ποιό Ματριξ, στη ζώνη του λυκόφωτος έχουμε περάσει εδώ και χρόνια. 14 hours ago, fast8 said: Είναι χειρότερο από αυτό, όταν τους υποχρεώνει όλους να προλαμβάνουν κατά 50-60% από το 2% του πληθυσμού, θα πρέπει να δώσεις και σούπερ υψηλό μισθό για να προσελκύσεις κάτω του μετρίου ανθρώπους, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν για όλους, ειδικά όταν μιλάμε για ηθοποιούς. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Λίγες ώρες έμειναν μέχρι το επικό κλείσιμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 5 hours ago, kirileman said: Λίγες ώρες έμειναν μέχρι το επικό κλείσιμο. Της πρώτης σεζόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, mike299 είπε Της πρώτης σεζόν Party pooper! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου εγω παντως περιμενω να υπαρχει και τριτη αδερφη, για να δουμε το "power of many". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα