Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, KilliK είπε

τον βλεπω τον Jeremy να ψαχνει δοτη για συκωτι, με τοσο ποτο που θα εχει ριξει για να αντεξει μεχρι το τελος της σειρας.

που να μην ειχε και runtime λες και ειναι sitcom...

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χαίρομαι να σας βλέπω να βλέπετε καμμένες σειρές και να σχολιάζετε εδώ πέρα.

Μπράβο παιδιά, είμαι περήφανος για σάς.

• Like 1
  • Haha 12
Δημοσ.

Παίζει τα video στο Youtube να έχουν περισσότερα views από το Disney minus. :P

Πάντως ενώ είμαι πια τελείως αδιάφορος με SW, έχω μια απορία για το ποσο πιο πάτο έχουν σκοπό να φτάσουν. :D

• Like 6
Δημοσ.
3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Παίζει τα video στο Youtube να έχουν περισσότερα views από το Disney minus. :P

Πάντως ενώ είμαι πια τελείως αδιάφορος με SW, έχω μια απορία για το ποσο πιο πάτο έχουν σκοπό να φτάσουν. :D

There is no πάτος! 🤣
Τουλαχιστον τα βιντεο των Youtubers εχουν πολυ πλακα (ακομα και για παλια αγαπημενα IP πχ Star Trek για εμενα).

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, panther_512 said:

Χαίρομαι να σας βλέπω να βλέπετε καμμένες σειρές και να σχολιάζετε εδώ πέρα.

Μπράβο παιδιά, είμαι περήφανος για σάς.

"Thank you for your sacrifice" φάση.

• Haha 5
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι παει να γινει cult σα comical απο τη σαπια cringιλα ανταγωνιζονται τα αμερικανικα καλωδιακα ποιο μπορει ακομα και χειροτερα  :D

Δημοσ.

ειπαμε, oτιδηποτε προερχεται απο την κακη, λευκη πατριαρχια, θα το αποδομησουν και θα το αντικαταστησουν με την δικια τους προοδευτικ εκδοχη. αυτο ειναι το σχεδιο τους.

θα δειτε, θα φερουν πισω τον Vader για να τον σκοτωσει μια γυναικα ως η "true chosen one".  To κανανε με τον Palpatine στο TROS, το κανανε εικονικα με τον Anakin στο Ashoka, θα το κανουν κυριολεκτικα με τον Vader μαλλον στην ταινια (τριλογια;) της Rey. 

• Like 3
Δημοσ.

θα καταντησει χειροτερος μπεκρης απο τον Critical Drinker στο τελος. τουλαχιστον ο Will ειναι Σκωτσεζος, το σηκωνει το ποτο.

• Haha 5
Δημοσ.
3 minutes ago, Kasrith said:

Screenshot_2024-07-10-17-09-14-06_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Δεν ξέρω εάν είμαι μαζοχιστής, δεν έχω παρακολουθήσει δευτερόλεπτο από την σειρά, αλλά βρίσκω μερικά βίντεο και σχόλια απίστευτα διασκεδαστικά

@kirilemanμην περιμένεις να την βγάλεις καθαρή με 2 προτάσεις! Θέλουμε εκτενές review :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, mike299 said:

@kirilemanμην περιμένεις να την βγάλεις καθαρή με 2 προτάσεις! Θέλουμε εκτενές review :P

Ε, διάβασε το review μου για το episode 3. Oh, wait! 🤣 

Spoiler

Σοβαρά, οι άλλοι έψαχναν ακόμα και κάτω από μανιτάρια να βρουν τη δεν-κατάλαβα-τι-και-δε-με-νοιάζει, αλλά το κάστρο που μαζί με το Σινικό Τείχος είναι οι μοναδικές κατασκευές που φαίνονται από το διάστημα -ξέρω γω- δε σκέφτηκαν να το ψάξουν; Και αυτή η Γονέας 2 τι περίμενε να καταλάβουν οι άλλοι όταν άρχισε να μεταμορφώνεται σε αποδομημένο δαίμονα; Ότι τι; Ότι τρέχει να βοηθήσει την Όσα; Anyway, εκεί ήλπιζα ο Squid Game Guy να πετάξει ένα: Oops, sorry. My bad. Ξανά απογοήτευση... Θα περιμένω το τελευταίο επεισόδιο για την κορύφωση.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...