Gilmaru Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου Πάντως κρίμα. Spoiler Η Dafnee Keen ήταν η αγαπημένη μου. RIP Jecki. Πιο συμπαθής από του περισσότερους Jedi στη σειρά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 26 minutes ago, Gilmaru said: Πάντως κρίμα. Hide contents Η Dafnee Keen ήταν η αγαπημένη μου. RIP Jecki. Πιο συμπαθής από του περισσότερους Jedi στη σειρά. Και έλεγα πού τη ξέρω. Από το Λόγκαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Και έλεγα πού τη ξέρω. Από το Λόγκαν. His dark materials 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου Yep yep. Kαι τα δύο σωστά! ☺️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 ώρα πριν, kirileman είπε Και έλεγα πού τη ξέρω. Από το Λόγκαν. Μου άρεσε πολύ σαν Laura/X-23 στο Logan. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 9 minutes ago, GhostRiderLSOV said: Μου άρεσε πολύ σαν Laura/X-23 στο Logan. Κατάλαβα. https://m.youtube.com/shorts/wUfKixN9rFc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 15 ώρες πριν, kirileman είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Λοιπόν, ξυπνάει η Όσα από το πέταγμα που της είχε ρίξει ο γνωστός-άγνωστος μασκοφόρος Σιθ (ο οποίος στο προηγούμενο επεισόδιο δεν ήθελε να τη σκοτώσει, αλλά τώρα θέλει)... μια παράξενη ησυχία επικρατεί... γυρίζει το βλέμμα και τι να δει; 10 μέτρα πιο πέρα γίνεται της πουτ@νας ανάμεσα στα δέντρα, αλλά είχαν βάλει όλοι mute και δεν τους άκουγε. Ο Squid Game Guy απουσιάζει από όλο αυτό το σκηνικό, γιατί έχει πάρει θέση για αργότερα, που η Όσα θα κινδυνέψει, αφήνοντας τους συντρόφους του να ψοφάνε ένας-ένας. Στο μεταξύ η Μέι θέλει ως γνωστόν να παραδοθεί στους Τζεντάι, αλλά όταν της την πέφτει η ξανθούλα με τα κέρατα, αποφασίζει, αντί να πει "σταμάτα, παραδίνομαι", να μονομαχήσει μαζί της μέχρι θανάτου. Εννοείται ότι θα αποτύχει, γιατί είναι εντελώς άχρηστη, όπως και η αδερφή της. Την ίδια ώρα, ο γνωστός-άγνωστος μασκοφόρος Σιθ πετάει στριφογυριστά το φωτόσπαθο προς την Όσα που τρέχει να σωθεί, με προφανή σκοπό να κάνει το 5ο επεισόδιο αυτού του έπους το τελευταίο της, αλλά πετάγεται ο Squid Game Guy που περίμενε τόση ώρα υπομονετικά εκτός κάμερας και τη σώζει. RIP δέντρα. Να σημειώσω εδώ ότι η παραγωγή ψάχνει καινούριο οπλουργό, μια και στα πρώτα 20 λεπτά, 4 φωτόσπαθα παρουσίασαν σοβαρές δυσλειτουργίες! Anyway, ο Γνωστός Και Ασκεπής, Πλέον, Σιθ βρίσκει το δάσκαλό του, η Όσα δεν αφήνει τον Squid Game Guy να τον καθαρίσει, γιατί δε σκοτώνουμε άοπλους και τέτοια, αλλά του την πέφτουν τα bugs και τον αρπάζουν. RIP Γ.Κ.Α.Π.Σ. (Βασικά κάπου εδώ είπα να το αφήσω, αλλά ευτυχώς που δεν το έκανα, γιατί θα έχανα το απίστευτο φωτοσπαθοκουρεματάκι της Μέι) Οι 2 δίδυμες, που λέτε, θα συναντηθούν τελικά, αλλά μετά από έναν ακόμα αδερφικό τσακωμό (συμβαίνουν αυτά στις οικογένειες) η Όσα θα ξαναβρεθεί στην κατάσταση που τη βρήκαμε στην αρχή του επεισοδίου. Λιπόθυμη. Η Μέι τραβάει μια σπαθιά στα μακριά, υπέροχα μαλλιά της, αλλάζει ρούχα εκτός κάμερας (extended version θα παίξει; ), βρίσκει τον Squid Game Guy που δεν έχει ιδέα ποια είναι και παίρνουν μαζί τον μακρύ δρόμο της επιστροφής στο σκάφος τους. Τι κάνουν με τα πτώματα των φίλων τους Τζεντάι; Στα @@, τους παρατάνε εκεί να γίνουν ένα με τη δύναμη ή νήμα, whatever. Ο γνωστός και ασκεπής, πλέον, Σιθ somehow 😁επιστρέφει ζωντανός και in one piece, βρίσκει την άχρηστη πια μάσκα του και την ακόμα πιο άχρηστη, λιπόθυμη Όσα (που φοράει τα ρούχα της Μέι), της γιατρεύει την πληγή (εμφανώς μετανιωμένος που νωρίτερα επιχείρησε να της διαχωρίσει το κεφάλι από το σώμα) λέει μια βαθυστόχαστη μ@λ@κία, ελαφρώς καλύτερη από τo "γιατί τα πλοία επιπλέον και οι πέτρες όχι", και κάπου εκεί πέφτουν οι τίτλοι τέλους με τα ονόματα των συντελεστών να μας θυμίζουν ποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι. Σοβαρά, μην το δείτε. Πάντως από την τέλεια περιγραφή σου, θα το δω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ρε σεις γιατι δινετε νουμερα στην disney . Ας παιρνει και ασσο σαν βαθμολογια , αυτους τους ενδιαφερει τα views Επεξ/σία 27 Ιουνίου από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ρε σεις γιατι δινετε νουμερα στην disney . Ας παιρνει και ασσο σαν βαθμολογιο , αυτους τους ενδιαφερει τα views Καλά, δεν νομίζω ότι τα βλέπει τα δικά μου (και αρκετών άλλων, εννοείται). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ρε σεις γιατι δινετε νουμερα στην disney . Ας παιρνει και ασσο σαν βαθμολογιο , αυτους τους ενδιαφερει τα views Ας είναι καλά το stremio. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 8 minutes ago, Πέτρος said: Λαθος κανεις, βλεπουν πως υπαρχει ενδιαφερον και απο τα παρανομα. Παλια, αλλαζες καναλι, εκλεινες την TV και το σοου ηταν νεκρο, τωρα απο το ντορο και τα παρανομα παιρνει και παλι αυτο που θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Λαθος κανεις, βλεπουν πως υπαρχει ενδιαφερον και απο τα παρανομα. Παλια, αλλαζες καναλι, εκλεινες την TV και το σοου ηταν νεκρο, τωρα απο το ντορο και τα παρανομα παιρνει και παλι αυτο που θελει. Μπορεί, αλλά χρήμα βγαίνει από τα επίσημα. Τώρα, αν θέλουν να συνεχίσουν να καίνε χρήμα, την κάναμε ήδη τη συζήτηση, με τις ευχές μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου Προσωπικά είμαι πολύ σαβουροφάγος στις σειρές/ταινίες, οπότε έχω σταματήσει να έχω τύψεις γι αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Ρε σεις γιατι δινετε νουμερα στην disney. Ας παιρνει και ασσο σαν βαθμολογια, αυτους τους ενδιαφερει τα views. Νόμιζα ήταν καλύτερο να δεις ελάχιστο και να το κλείσεις. Τουλάχιστον εγώ εκεί είχα μείνει. Όχι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said: Νόμιζα ήταν καλύτερο να δεις ελάχιστο και να το κλείσεις. Τουλάχιστον εγώ εκεί είχα μείνει. Όχι? Δεν νομιζω να εχει μεγαλη σημασια αυτο , γενικα θελει αδιαφορια , αν εσυ βλεπεις η μιλας γιαυτο , ειναι που τους ενδιαφερει και ας ειναι αρνητικα τα σχολια Το acolyte ετσι και αλλιως βγηκε ξεκαθαρα για το esg score και τιποτα αλλο . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα