Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει ανοίξει κανείς θέμα ακόμα.

Έτσι για τα σχόλια και μόνο λοιπόν το είδε κάποιο μέλος;

• Haha 2
  • Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάποτε Star Wars και Star Trek θα είχαν θέματα με πολλές σελίδες πριν αυτά ακόμα ξεκινήσουν να παίζονται. Πλέον και τα δύο έχουν πάνω κάτω ξεσκιστεί και μετατραπεί σε πλατφόρμες πολιτικών μηνυμάτων και όχι πλατφόρμες εξαιρετικών ιστοριών σε φανταστικά σύμπαντα.

Οπότε ο κόσμος απλά περιμένει να δει αν θα προκύψει κάποια εξαίρεση στο πρόσφατο κανόνα, όπως ήταν το Andor. Και από τα σχόλια που βλέπω, η σειρά απλά είναι για πλήρη αγνόηση. Έτσι και αλλιώς αν κάποιος θέλει Star Wars βλέπει ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ τα τρία παλιά (Episode 4-6), άντε και τα τρία μεταγενέστερα (Episode 1-3). Άντε και ένα Rogue One και τέλος.

• Like 12
Δημοσ.

Είπε η Jedi Τραπερ

FB-IMG-1717843300864.jpg

Να θυμηθούμε οτι η showrunner ήταν η βοηθός του "κυρίου" για πολλά χρόνια. Αλλά τότε που είχε γνώση και κανόνιζε πολλές από τις βρωμοδουλειές του δεν πουλούσε δικαιωματισμο. Ήταν όλα good. Αλλά αυτοί είστε:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Like 6
  • Haha 2
Δημοσ.

Για να συνεισφέρω όντως στο θέμα:

Αν κάποιος δεν έχει δει καθόλου τίποτα από δηλώσεις και συνεντεύξεις (που κατά την γνώμη μου είναι απλά για τον ντόρο και να το δει κόσμος) και απλά δει τα επεισόδια:

Βλέπεται αρκετά ευχάριστα και αν σε κάποιον αρέσουν τα star wars, ας μην το προσπεράσει.

Δημοσ.

αν σου αρεσει το star wars σημαινει οτι σου αρεσει και το lore... ε το lore εχει δεχτει το μεγαλυτερο φαπωμα.

doesn't make any sense. θα κρατηθω για ενα τεραστιο ποστ μολις τελειωσει η σεζον. αλλα τα πρωτα 2 επεισοδια αν και ομορφα κτλ.. απο πλευρας νοηματος και lore ειναι για κλωτσιες στα δοντια.

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκινησα το πρωτο,  στο 23ο λεπτο με πηρε ο υπνος. Η γυναίκα διπλα με ξυπνησε μετα απο λιγο και πεσαμε καπακι και οι δυο να κοιμηθουμε. Την επομενη μέρα τη ρώτησα αν το τελειωσε και μου ειπε πως ηταν boring af. Η γυναίκα λατρεύει σταρ γουορς σε φάση που μας εχει παρει κανονικό 2mX2m παπλωμα SW και διάφορες αλλες μαλακιτσες. Το τελευταίο SW που ευχαριστηθηκαμε ηταν καποια μεμονωμένα episodes του obi one, ολο το andor, season 1-2 απο mando και φυσικα το rogue one ποθ ειπε ενας απο πανω. 

Rip 

• Like 5
Δημοσ.
  Στις 9/6/2024 στις 6:49 ΠΜ, coffeex είπε

Ένα δευτερόλεπτο ρε φίλε μου.

Πότε άναψες τελευταία φορά φωτιά στο διάστημα και το παίζεις expert στις φωτιές στο διάστημα?

Εγώ βλέπω στο βίντεο μιά ρεαλιστικότατη φωτιά στο διάστημα, με φλόγα, καπνό και αεράκι που της φυσάει.

• Haha 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 10/6/2024 στις 9:30 ΠΜ, panther_512 είπε

Ένα δευτερόλεπτο ρε φίλε μου.

Πότε άναψες τελευταία φορά φωτιά στο διάστημα και το παίζεις expert στις φωτιές στο διάστημα?

Εγώ βλέπω στο βίντεο μιά ρεαλιστικότατη φωτιά στο διάστημα, με φλόγα, καπνό και αεράκι που της φυσάει.

Εντάξει, πάντα το Star Wars ήταν χαλαρό με την φυσική πχ ήχος laser και εκρήξεων στο διάστημα, αλλά εδώ το παρακαναν. Κάποτε υπήρχαν ακόμα οπαδοί που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τέτοιες μικρές λεπτομέρειες που παραβιάζουν την φυσική.

πχ Πως οι βόμβες πέφτουν στο διάστημα όσο γελοίες και αν ηταν.

Περιμένω τα βιντεο που θα δικαιολογούν την φωτιά με την μορφή φωτίας camping με ελαφρό αεράκι, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί να υποστηρίζει την Disney. Απλά το σύμπαν και οι ιστορίες που μας παρουσιάζει δεν είναι αυτό που θέλαμε.

Μακάρι να ηταν μόνο η φωτιά τα ζητήματα ποιότητας του Acolyte, αλλά δεν υπάρχει πραγματικά star wars μέσα στην σειρά.

Στις 8/6/2024 στις 5:21 ΜΜ, kaliakman είπε

Βλέπεται αρκετά ευχάριστα και αν σε κάποιον αρέσουν τα star wars, ας μην το προσπεράσει.

Και τα πρωινάδικα στην TV βλέπονται ευχάριστα απο μερικούς που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν, αλλά πραγματικά δεν χάνεις τίποτα αν τα προσπεράσεις. Ετσι είναι πλέον και τα Star Wars της Disney. 

Φυσικά είναι και θέμα γούστου. Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια. Σε εμένα πάντως που άρεσαν τα original, στα fake της Disney δεν με άρεσαν.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 4
Δημοσ.
  Στις 10/6/2024 στις 5:02 ΜΜ, fast8 είπε

Εντάξει, πάντα το Star Wars ήταν χαλαρό με την φυσική πχ ήχος laser και εκρήξεων στο διάστημα, αλλά εδώ το παρακαναν. Κάποτε υπήρχαν ακόμα οπαδοί που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τέτοιες μικρές λεπτομέρειες που παραβιάζουν την φυσική.

πχ Πως οι βόμβες πέφτουν στο διάστημα όσο γελοίες και αν ηταν.

Περιμένω τα βιντεο που θα δικαιολογούν την φωτιά με την μορφή φωτίας camping με ελαφρό αεράκι, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί να υποστηρίζει την Disney. Απλά το σύμπαν και οι ιστορίες που μας παρουσιάζει δεν είναι αυτό που θέλαμε.

Μακάρι να ηταν μόνο η φωτιά τα ζητήματα ποιότητας του Acolyte, αλλά δεν υπάρχει πραγματικά star wars μέσα στην σειρά.

Και τα πρωινάδικα στην TV βλέπονται ευχάριστα απο μερικούς που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν, αλλά πραγματικά δεν χάνεις τίποτα αν τα προσπεράσεις. Ετσι είναι πλέον και τα Star Wars της Disney. 

Φυσικά είναι και θέμα γούστου. Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια. Σε εμένα πάντως που άρεσαν τα original, στα fake της Disney δεν με άρεσαν.

Επέκταση  

Σε ένα κόσμο που υπάρχουν lightsaber το να μιλάμε για το αν η φωτιά ανάβει στο διάστημα είναι λίγο αστείο. Δεν βλέπω ντοκιμαντέρ.

• Like 1
  • Confused 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχουμε περάσει, προ πολλού, στη σφαίρα της αμιγούς ανικανότητας.

Όλες αυτές οι ιντριγκαδόρικες δηλώσεις, πως δήθεν οι προβαλλόμενοι αχταρμάδες γίνονται βάσει σχεδίου, για να ανατρέψουν προκαταλήψεις και λοιπές γελοιότητες, είναι απλά προσπάθεια να κινητοποιηθεί ένα μέρος της κοινότητας για να στηρίξει τα μπουγαδόνερα.

Συγγνώμη, αλλά 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

είναι απλά για τα σκυλιά.

Δεν βλέπεται αυτό το πράγμα.

• Like 2
  • Thanks 4
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε The Acolyte (Disney+, 2024)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 10/6/2024 στις 5:34 ΜΜ, kaliakman είπε

Σε ένα κόσμο που υπάρχουν lightsaber το να μιλάμε για το αν η φωτιά ανάβει στο διάστημα είναι λίγο αστείο. Δεν βλέπω ντοκιμαντέρ.

Για να πεις μια ιστορία πρέπει να στηρίζεται τουλάχιστον με το ένα πόδι στην πραγματικότητα. Λεμε στην αφήγηση όλα όσα ξέρεις ότι ισχύουν, συν κάποιες διαφορές απο την πραγματικότητα που τις προσέχεις και τις δέχεσαι.

Το lightsaber είναι ένα καλό παράδειγμα τεχνολογίας που μπορείς να δεχθείς ότι μπορεί να υπάρχει κάπου στο μέλλον ή σε μια εναλλακτική εξέλιξη της επιστήμης. Έστω ότι υπάρχει και η Δύναμη σε αυτό τον μακρινό κόσμο ως μια πηγή κοσμικής ενέργειας που δεν ξέρουμε και δεν έχουμε ανακαλύψει εδώ στην γη, γιατί δεν είμαστε οι διαλεκτοί ή οι φωτισμένοι όπως εδώ θα έλεγαν πχ. οι βουδιστές.

Όμως μια φωτιά που καίει χαλαρά στο διάστημα χωρίς οξυγόνο είναι ένα γελοίο θέαμα. Εχεις σηκώσει και το δεύτερο πόδι απο την πραγματικότητα, στο μπάσκετ αυτό θα ήταν βήματα και το σφυρίζουν. Πλέον δεν είναι μια φανταστική υπόθεση, αλλά ένας αχταρμάς μεθυσμένου συγγραφέα σε παραλήρημα που δεν μπορεί να πει μια ιστορία με συνέπεια.  Ποιά είναι η υπόθεση που μας πέρασε ο συγγραφέας; Οτι σε εκείνο το σημείο του σύμπαντος καίνε οι φωτιές στο κενό χωρίς οξυγόνο; 

Επεξ/σία από fast8
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...