Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σύνδεσης Vodafone power station 6 με Google Chromecast 

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από pareisaktos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στο σπίτι γραμμή vodafone ftth 200αρα και από τη Vodafone μου δώσανε το Vodafone power station 6. Εδώ και καιρό δουλεύει απροβλημάτιστα, μέχρι που δοκίμασα να συνδέσω ένα Google Chromecast with Google tv.

Μόλις το Chromecast συνδέεται στο WiFi μου βγάζει ένδειξη limited connection και δεν δίνει ίντερνετ. Μόλις κάνω το κινητό μου hotspot και συνδέω το Chromecast εκεί, συνδέεται στο ίντερνετ κανονικά. 

Στις ρυθμίσεις του ρούτερ δοκίμασα να κάνω split network, έφτιαξα guest network αλλά συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Το Chromecast συνδέεται μεν αλλά μου βγάζει την ένδειξη limited connection. 

Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων!

Δημοσ.

Ρύθμισε χειροκίνητα ημερομηνία και ώρα στο Chromecast. Είναι γνωστό θέμα της συσκευής όταν κλείνει για λίγο καιρό και το εμφανίζει με διάφορα router.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω δοκιμάσει, δεν δουλεύει σε εμένα. Έχω δοκιμάσει όλες τις γνωστές λύσεις που προτείνουν στο ιντερνέτ (Reddit, YouTube) αλλά δεν έχω καταφέρει να λύσω το πρόβλημα 

Επεξ/σία από pareisaktos
  • Λύση
Δημοσ.

Ενημέρωση: επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα της vodafone και ανέφερα το πρόβλημα το οποίο καταγράφηκε. Την επόμενη ημέρα η σύνδεση με το Chromecast αποκαταστάθηκε. Όπως μου είπαν από τη Vodafone σε νεότερη επικοινωνία, έκαναν απομακρυσμένα κάποια ρύθμιση στο ρούτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...