asderis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Εχω τη συγκεκριμενη μηχανη που την ειχε ο πατερας μου.Δυστυχως καποτε την ειχε παει σε καποιον αλλα αντι να τη φτιαξει μαλλον την ειχε κανει χειροτερα. Ψαχνω λοιπον καποιον που να ειναι καλος τεχνικος. Ακομα καλυτερα να εχει εξυπηρετησει καποιον απο εδω. Η αληθεια ειναι δεν ξερω αν αξιζει να τη φτιαξω. Απλα ετσι για την αναμνηση να τη δει ο πατερας μου να ξαναδουλευει (αν συμφερει). Απ'οσο θυμαμαι δεν εβγαινε το φιλμ απο μεσα και οι φωτο εβγαιναν μιση σκοτεινη και η μιση κανονικη. Ειμαι Αθηνα/Ηλιουπολη οποτε ο τεχνικος θα πρεπει να ειναι απο Αθηνα. Ευχαριστω. 1
babisskg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα σας , δείτε το παρακάτω , αν βγαίνουν έτσι οι φωτογραφίες και το ξαναλέμε . Πιθανόν θέλει τέντωμα η κουρτίνα κι' αν πιάνουν τα χέρια σας θα το καταφέρετε . https://www.lomography.com/magazine/189403-zenit-e-shutter-curtain-repairs
asderis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ακριβώς έτσι βγαίνουν. Πιάνουν τα χέρια μου. Μόλις είδα ότι υπάρχουν και οδηγίες. Θα δοκιμάσω αν και δεν ξέρω μήπως θα έχω θέμα με το φιλμ που δε βγαίνει από μέσα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2024 από asderis 1
babisskg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, asderis είπε Καλησπέρα. Ακριβώς έτσι βγαίνουν. Πιάνουν τα χέρια μου. Μόλις είδα ότι υπάρχουν και οδηγίες. Θα δοκιμάσω αν και δεν ξέρω μήπως θα έχω θέμα με το φιλμ που δε βγαίνει από μέσα. Ευχαριστώ. Το φίλμ γιατί δεν βγαίνει ? Δεν σηκώνεται από αριστερά ο λεβιές ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα