mariosnik_ Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε ολα γινονται φιλε μου.εγω εζησα και χωρις αυτα ,μπορω και χωρις αυτα.εχω λογαρισμο μονο για να μπορω να στελνω μυνηματα αμμεσα σε δημοσιο,εταιρειες κ.λ.π δνε το θελω για σοσιαλ,δεν με ενδιαφερουν.μπορω ομως να κανω την δουλεια μου και με μειλ,επειδη δεν κανω σοσιαλ,οποτε θα κανω την δουλεια μου. ειχε πλακα που ειπα στον μικρο.καθομασταν σε εναν αγωνα και εβλεπε συνεχεια τις ειδοποιησεις καθε λιγο.την ωρα εκεινη σχολιαζα τον αγωνα που πηγαμε ,να δουμε.και οσο μιλουσα εκεινος εβλεπε οθονη.του λεω τελειωσες να με προσεξεις που μιλαω~? μου λεει ,τελλειωνει ποτε αυτο? του λεω στο χερι σου ειναι,το κλεινεις,εχεις παθει εξαρτηση εγινε η ζωη σου.σιγα που δνε μπορεις,δεν θελεις,φυσικα και μπορεις,ολα αυτα ειναι επικτητα , εγω ομως δνε το ειπα γιαυτο,ειναι κωλοπρογραμμα,δυσχρηστο και πολυ της παρακολουθησης. Έχω ακούσει ανθρώπους που δεν είχανε παλιά και να μου λένε ότι δεν θα ανοίγουν ποτέ για διάφορους λόγους, αλλά τελικά άνοιξαν. Μπορει να λες τώρα ότι δεν το χρειάζεσαι αλλά να το χρειαστείς μελλοντικά. Όχι τόσο για να ποσταρεις ειδήσεις και να μιλάς αλλά για κάποιο θέμα που θα είναι λαβύρινθος να βγάλεις άκρη χωρίς να ρωτησεις κάποιους σε ομάδα μέσα στο φβ. Εγώ που είμαι αμεα αμα δεν έβρισκα αυτές τις ομάδες μέσα εκεί για τα θέματα μου καλά κρασιά. Από τις σελίδες του κράτους δεν βγάζεις άκρη. 5 ώρες πριν, Diavolos666 είπε ...όχι εγώ ήμουν αρκετά ενεργός, από το 2007 που το έκανα σαν φοιτητής που δεν ήταν ακόμα τόσο γνωστό, αλλά τρώγαμε jail για μισό post, δεν τολμούσες να εκφράσεις άποψη για καίρια θέματα που ίσως ήταν κόντρα στην εκάστοτε κυβέρνηση, πάλι jail 30. Είχαμε και σελίδες, και ομάδες και όλα τα καλά. Αλλά δεν γίνεται να μην μπορείς να μιλήσεις για 30 μέρες, επίσης υπήρξε φορά που δεν έγραφα καν κάτι, ποστάραμε μόνο links σε εξωτερικά άρθρα και από τις ομάδες που ψάχνουν και κάνουν μαζικά reports απλά ξανατρώγαμε jail. Κανένας δεν κοιτάει να δει τι έγραψες, αυτόματα γινόταν εάν είχες έναν μεγάλο αριθμό από reports. Το κερασάκι ήταν όταν έβαζες κανένα meme και σου έστελαν "αφαιρέσαμε το post γιατί είναι κόντρα στην πολιτική μας". Επομένως σε κάποια φάση το παράτησα κι ας υπήρχε ο λογαριασμός, αφού πλέον δεν λειτουργούσε πέραν από πλατφόρμα προπαγάνδας. Μετά από ένα καιρό που δεν ξανασχολήθηκα το πάτησα ολική διαγραφή για να μην υπάρχει. Δεν έχω κάτι με την ιδέα των social media, έχω με τα συγκεκριμένα social media. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο reddit, τα εξηγήσαμε σε άλλο thread. Είμαι γραμμένος σε άλλα πράγματα όπως στο telegram, και σε forum που επιτρέπεται να γράψεις. Για τεχνικά forum όπως στο insomnia δεν τίθεται θέμα, όπως και σε ένα άλλο που μιλάνε για τηλεφωνίες και συνδέσεις ίντερνετ κτλ. Απλά δεν είμαι εθισμένος γιατί δεν ποστάρω ούτε τον κώλο μου ούτε που πήγα διακοπές. Στο telegram Τι όφελος έχεις αν γραφτείς; Έχει groups και ομάδες; Δεν διαφωνώ στα περί προπαγάνδας αλλά έχει γίνει αναγκαίο για ορισμένα ζητήματα όπως και να χει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στην συνέχεια θα εμφανιστούν ομάδες και οργανισμοί που θα φτιάξουν τα δικά τους AI για να αντιμετωπίζουν τις ατασθαλίες των αντίστοιχων ΑΙ των διάφορων εταιριών. Προσεχώς το : AI Wars Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Ne0n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apikoulas Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Στις 7/6/2024 στις 11:39 ΜΜ, vagosd είπε Με τα μισά προφίλ να είναι fake να δω τι δεδομένα θα αντλήσει . Με ανεβασμένες φωτό φτιαγμένες από ΑΙ . Η ΑΙ θα απαξιώσει σταδιακά τα σοσιαλ . Οχι "ΘΑ", και οχι "σταδιακά"... είναι ήδη εδώ, χρόνια τώρα... To reddit έτσι γιγαντώθηκε, me fake accounts & fake posts. Τα fake news factories χρησιμοποιούν AI generated content εδώ και χρόνια, πολύ πριν γίνει γνωστό το AI με το ChatGPT 3.5.... Υπήρχαν μοντελά και μάλιστα δωρεάν που είναι μια χαρα για fake & soap opera news generation πάνω από 5 χρόνια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 21 hours ago, mariosnik_ said: Έχω ακούσει ανθρώπους που δεν είχανε παλιά και να μου λένε ότι δεν θα ανοίγουν ποτέ για διάφορους λόγους, αλλά τελικά άνοιξαν. Μπορει να λες τώρα ότι δεν το χρειάζεσαι αλλά να το χρειαστείς μελλοντικά. Όχι τόσο για να ποσταρεις ειδήσεις και να μιλάς αλλά για κάποιο θέμα που θα είναι λαβύρινθος να βγάλεις άκρη χωρίς να ρωτησεις κάποιους σε ομάδα μέσα στο φβ. Εγώ που είμαι αμεα αμα δεν έβρισκα αυτές τις ομάδες μέσα εκεί για τα θέματα μου καλά κρασιά. Από τις σελίδες του κράτους δεν βγάζεις άκρη. Στο telegram Τι όφελος έχεις αν γραφτείς; Έχει groups και ομάδες; Δεν διαφωνώ στα περί προπαγάνδας αλλά έχει γίνει αναγκαίο για ορισμένα ζητήματα όπως και να χει. Στο telegram έχει γκρουπ ναι, πιο πολύ το χρησιμοποιώ για σπασμένα προγράμματα, όλα της adobe, topaz, τα office ότι θέλεις έχει, το συγκεκριμένο γκρουπ λέγεται FTU apps. Φυσικά έχουμε και γκρουπ μεταξύ γνωστών αλλά και γκρουπ που μιλάμε για τα πάντα. Δενβ είναι τόσο εύχρηστο όσο ένα forum αλλά κουβέντα να γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα