Psaras33 Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Από τον 1/6 νοικιάζω ένα σπίτι και έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με Cosmote και Vodafone. Το σπίτι βρίσκεται στην Νίκαια όπου υπεύθυνος είναι η Cosmote. Αρχικά λέγοντας την οδό και στις 2 εταιρίες μου λένε ότι παρέχουν 100άρα μέχρι και 200άρα. Επέλεξα για αρχή Cosmote 100άρα και αφού υπέγραψα με πήραν μετά από λίγες ημέρες να με ενημερώσουν ότι η σύνδεση δεν περνάει από το τεχνικό τους τμήμα και ότι υπάρχει μόνο διαθεσιμότητα για 24άρα ADSL. Αφού τους έριξά άκυρο υπέγραψα με Vodafone 200άρα και ως δια μαγείας μετά από μια βδομάδα με καλούν να μου πουν ότι δεν μπορούν να παρέχουν VDSL αλλά μόνο ADSL. Η Cosmote όταν τους ρώτησα γιατί δεν μου αιτιολόγησαν αλλά έλεγαν απλά ότι δεν περνάει από τους τεχνικούς. H Vodafone μου είπε ότι όταν πατάνε την οδό μου στο σύστημα τους εμφανίζει τις συνδέσεις αλλά επειδή είναι γωνιακό το σπίτι, τραβάει σύνδεση από το κέντρο της Νίκαιας και όχι από το κέντρο του Αγίου Γεωργίου (όπου υπάρχει VDSL) και άρα δεν μπορούν να προχωρήσουν. Δίνουν και εκείνοι 24άρα με μέση ταχύτητα τα 8mbps παρακαλώ! Επόμενη στάση στην Nova όπου και εκείνη που παρέχει μέχρι 100άρα αλλά φαντάζομαι η αίτηση θα έχει την ίδια κατάληξη. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον; Τι άλλη λύση υπάρχει πέρα απο το starlink? Επεξ/σία 7 Ιουνίου από Psaras33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου Σε πολλούς έχει τύχει. Και το μόνο που μένει είναι υπομονή για αναβάθμιση του δικτύου στην περιοχή ή με LTE ή Starlink. Βασικά δεν είναι τύχη αλλά ατυχία και συμβαίνει σε όλους όσους η οικοδομή είναι στο όριο 2 αστικών κέντρων όπου μόνο στο ένα υπάρχουν FTTC ή FTTH καμπίνες και οι άτυχοι συνδέονται στο άλλο που δεν έχει τέτοιες, οπότε παίρνουν σύνδεση από το μακρινό αστικό κέντρο, με ότι συνεπάγεται αυτό στην ταχύτητα συγχρονισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα