Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θέλω να αγοράσω κλειδί ενεργοποίησης για Windows 10 Pro και αναρωτιέμαι αν τα sites που πουλάνε κλειδιά με €10 είναι αξιόπιστα. Έχεις κανείς εμπειρία;

Επίσης θυμάμαι στις "Προσφορές" παλαιότερα υπήρχε αντίστοιχο θέμα, το οποίο όμως δεν μπορώ να βρω. Το θυμάται κανείς;

Ευχαριστώ!

• Λύση
Δημοσ.

Παλαιό παράδειγμα εδώ : 

Από το GoDeal έχω αγοράσει και Office και Windows χωρίς κανένα πρόβλημα. Προχώρα άφοβα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, georgep800 είπε

Καλησπέρα σας,

Θέλω να αγοράσω κλειδί ενεργοποίησης για Windows 10 Pro και αναρωτιέμαι αν τα sites που πουλάνε κλειδιά με €10 είναι αξιόπιστα. Έχεις κανείς εμπειρία;

Επίσης θυμάμαι στις "Προσφορές" παλαιότερα υπήρχε αντίστοιχο θέμα, το οποίο όμως δεν μπορώ να βρω. Το θυμάται κανείς;

Ευχαριστώ!

Premium cd keys , πλήρωσα με paypal  μια άδεια για Windows 11 Pro OEM με 4 ευρώ, για τα 10 βλέπω έχει με 3,5 ευρώ. Ήρθε αμέσως ο κωδικός στο email μου και η ενεργοποίηση έγινε γρήγορα και οικονομικά.

Επεξ/σία από Brainmorf
Δημοσ.
9 ώρες πριν, UncleKim είπε

Παλαιό παράδειγμα εδώ : 

Από το GoDeal έχω αγοράσει και Office και Windows χωρίς κανένα πρόβλημα. Προχώρα άφοβα.

5 ώρες πριν, Brainmorf είπε

Premium cd keys , πλήρωσα με paypal  μια άδεια για Windows 11 Pro OEM με 4 ευρώ, για τα 10 βλέπω έχει με 3,5 ευρώ. Ήρθε αμέσως ο κωδικός στο email μου και η ενεργοποίηση έγινε γρήγορα και οικονομικά.

Άπαιχτες τιμές! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ακόμη περιμένω απάντηση από το insomnia για το πόσο νόμιμο είναι το κλειδί των PRO εάν το πάρεις για την επιχείρηση, αν κόβουν τιμολόγιο πώλησης και όλα αυτά τα σχετικά. 

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν πολύ φθηνότερες επιλογές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...