Προς το περιεχόμενο

AirBnB: Ήρθε το τέλος;

APapsda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Καλά προφανώς δεν μπορείς να το κάνεις για πάντα, αλλά με αυτό τον τρόπο εύκολα οι 90 μέρες γίνονται 150. Κίνδυνοι πάντα θα υπάρχουν, προφανώς.

Τελοσπάντων, το point μου ήταν ότι δεν αποτελεί λύση το χρονικό όριο. Λύση θα αποτελούσε η πλήρης απαγόρευση της βραχυχρόνιας μίσθωσης σε όσες περιοχές έχουν οικιστικό πρόβλημα, όπως είναι το κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης (ή ακόμα και στα νησιά που δεν βρίσκουν να νοικιάσουν σπίτια οι δάσκαλοι, γιατροί κλπ). Σε περιοχές που δεν έχουν πρόβλημα, στις τουριστικές που περισσεύουν τα ακίνητα κλπ δεν βλέπω πρόβλημα να συνεχίσει να λειτουργούν οι πλατφόρμες.

Σε κάθε περίπτωση, αν αύριο με ένα μαγικό ραβδάκι εξαφανιστεί το BnB, τα ενοίκια θα συνεχίσουν να είναι στο θεό. Γνώμη μου.

Σε αυτο συμφωνώ, απλώς θεωρώ λάθος τις οριζόντιες λύσεις. Κέντρο Αθήνας είναι και το Παγκράτι και η Κολιάτσου και η πλατεία Αττικής. Δεν είναι όμως συγκρίσιμα μεγέθη ούτε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση ώστε το airbnb να έχει τα ίδια αποτελέσματα. Για αυτο πιστευω πως πρέπει να ειναι τοπική απόφαση κιόλας. Όχι κεντρική

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, Charismo said:

Έχω ακούσει κάποιους που το κάνουν.

όχι θα καθίσουν να πληρώνουν κερατιάτικα δεξιά και αριστέρα.

Κλείνω ένα airbnb στη Θεσσαλονίκη, μετά από κάποιες μέρες κλείνω πάλι στο ίδιο μιας και έμεινα ικανοποιημένος. Τη 2η φορά λοιπόν ο ιδιοκτήτης μου λέει.. πάρε τηλέφωνο την επόμενη φορά που θα έρθεις, θα σου κάνω καλύτερη τιμή. Δε χρειάστηκε να πάω πάλι στην πόλη αλλιώς θα τον έπαιρνα (τηλέφωνο εννοώ). Αυτό είχε γίνει παλαιότερα.

Πρόσφατα λόγω δουλειάς χρειάστηκε να κλείσω σπίτι για πολλές μέρες (~30). Γίνεται η κράτηση κανονικά (booking) την πρώτη φορά, όλα καλά και ήταν να ξανακάνω κράτηση μετά από αρκετές μέρες. Όταν ήταν να φύγω... Το τηλέφωνο μου το έχεις, πάρε όποτε θέλεις.

Φίλος μου έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια. Λειτουργεί κυρίως μέσω booking.  Υπάρχουν άτομα που τον επισκέπτονται κάθε χρόνο (απο εξωτερικό κυρίως). Στην αρχή η κράτηση γίνεται μέσω booking και εννοείται ότι τις επόμενες φορές τα βρίσκουν μεταξύ τους. Απολύτως νόμιμο αυτό, απλά γίνεται παράκαμψη της πλατφόρμας

Λογικό είναι όλοι να προσπαθούν να αποφύγουν τους μεσάζοντες. Αυτό βέβαια έχει και το ρίσκο του.

2015 διακοπές στη Χαλκιδική σε πασίγνωστο χωριό. Ενοικιαζόμενα δωμάτια κατάμαυρα. Από φίλο φίλου η πληροφορία...

Αρκετά χρόνια πίσω σε νησί των Κυκλάδων, παρόμοιο σκηνικό.

Είναι πράγματα που γίνοταν, γίνονται και θα γίνονται. Κι αν εφαρμοστούν κάποιες εξυπνάδες που γράφουν μερικοί, θα είναι ο κανόνας. 

Και επειδή κάποιος θα πει για ελληναράδες και τα λοιπά γραφικά, διότι ως γνωστόν οι ξένοι είναι άλλη κάστα. Πριν λίγα χρόνια έκανα συχνά ταξίδια σε συγκεκριμένη χώρα. Για τη διαμονή επιλέγονταν ολόκληρα διαμερίσματα και οι κρατήσεις γινόταν μέσω booking. Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες λοιπόν αφού βλέπανε ότι είχαμε μείνει 2 και 3 φορές μας λέγανε μόνοι τους να μιλήσουμε κατευθείαν την επόμενη φορά που θα πάμε. Πράγμα που γινοταν. Μας κάνανε και καλύτερη τιμή φυσικά και όλοι κερδισμένοι

• Confused 1

On 08/06/2024 at 16:40, alet said:

οπως έγραψα και πιο πρίν αν το κράτος πάψει να είναι δυνάστης στο να καθορίζει πώς θα διαθέσει κάποιος την ιδιοκτησία του,η προσφορά κατοικιών θα αρχίσει να συγκλίνει με την ζήτηση.
Τα 700 ευρώ στην Χ περιοχη δεν θα υπάρχουν ως νούμερο όταν υπάρχει πληθώρα κατοικιών στην Ψ περιοχή με 350 ευρω κάποια χιλιόμετρα πιο μακριά.
Για να γίνει αυτό στην Ψ περιοχη δεν πρέπει να εχεις κανένα κράτος που να σου καθορίζει αν σε μια εκταση γης που είναι ιδιοκτησία σου να επιτρέπεται για παράδειγμα να βάζεις μόνο μαρούλια και ντομάτες αλλά όχι να την διαθέσεις για οικιστική εκμετάλλευση.
Αυτό συμβαίνει τώρα και έχουμε φτάσει η ζήτηση να είναι μεγαλύτερη απο την προσφορά.
Αν δεν υπάρξει στην Ελλάδα αλλαγή νοοτροπίας όσο αφορά τη σχέση κράτους με την οικονομική δραστηριότητα,τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα.
Καθε άλλη παρέμβαση (οπως οι πρόσφατες με τα θέματα ακρίβειας στα ΣΜ) είναι καταδικασμένη να αποτυχει και γίνεται μόνο για λόγους επικοινωνίας και πολιτικης εκμετάλλευσης

Σωστά,ας κτίζει ο καθένας ο,τι θέλει όπου θέλει,χωρίς έναν κεντρικό σχεδιασμό.

Α,το κάναμε τόσα χρόνια,πολύ καλά πήγε.

Αυτό που οι άνθρωποι δεν κατανοούν πως προκύπτουν τα προβλήματα γύρω τους,και δε μιλάμε για οικονομικα κράτους,γιατι κανεις 12 λεπτα να περασεις το φαναρι στον Καρεα λεω,αλλά βγαίνουν να μοιραστούν την αυθεντία τους στο διαδίκτυο,με ξεπερνάει.

Εγώ λέω να φτιάξουμε ουρανοξύστη στην πλατεία Συντάγματος.Και να βάλουμε και μπουζούκια στο ισόγειο,που παρκάρεις και άνετα εκεί γύρω.

Τι μπορεί να πάει στραβά;

Μιλάμε για τραγική ανικανότητα κοινής λογικής.

• Like 4
  • Thanks 1

16 λεπτά πριν, NeraBlack είπε

Σωστά,ας κτίζει ο καθένας ο,τι θέλει όπου θέλει,χωρίς έναν κεντρικό σχεδιασμό.

Α,το κάναμε τόσα χρόνια,πολύ καλά πήγε.

Αυτό που οι άνθρωποι δεν κατανοούν πως προκύπτουν τα προβλήματα γύρω τους,και δε μιλάμε για οικονομικα κράτους,γιατι κανεις 12 λεπτα να περασεις το φαναρι στον Καρεα λεω,αλλά βγαίνουν να μοιραστούν την αυθεντία τους στο διαδίκτυο,με ξεπερνάει.

Εγώ λέω να φτιάξουμε ουρανοξύστη στην πλατεία Συντάγματος.Και να βάλουμε και μπουζούκια στο ισόγειο,που παρκάρεις και άνετα εκεί γύρω.

Τι μπορεί να πάει στραβά;

Μιλάμε για τραγική ανικανότητα κοινής λογικής.

Επ σου έχω νέα.
Φτάσαμε εδω που φτάσαμε γιατί η οικιστική ανάπτυξη γινόταν μέσω Κεντρικού Σχεδιασμού του κράτους.
Γιατί κάποιος που είχε στην κατοχή του νόμιμα ενα κομμάτι γής το κράτος του επέτρεπε να βάλει μόνο μαρουλια,ενω 5 μετρα ποιο κει με "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" επέτρεπε να σηκώσεις 3οροφο ή αν είχες πρόσβαση στους διεφθαρμένους μηχανισμούς του κράτους μια χαρά το σήκωνες το 3οροφο και σε εκταση για μαρούλια ή σε δασική.

Φυσικά "ανθρωπινη ανάγκη για στέγη">"κράτος" και τελικά ο κόσμος εκτισε εν τέλη στην ιδιοκτησία του.
Μετέπειτα το κράτος είδε οτι μια κατάσταση όσο και αν σκουζει είναι δεδομένη γιατί δημιουργήθηκε μαζικά  και ολόκληροι οικισμοί και γειτονιές εμφανίστηκαν,οπότε έκανε αυτό που κάνει καλύτερα .Εβαλε το χέρι στην τσέπη των ανθρώπων για να τα κάνει "νόμιμα" και όλα καλά.

Η τραγική ανικανότητα κοινής λογικής προέρχεται απο οικονομικά αναλφάβητους κρατολάγνους που ζητάνε και άλλο παρεμβατισμό και άλλες απαγορεύσεις και άλλους φόρους απο την κεντρική εξουσία, εκχωρώντας οτι έχει απομείνει απο την προσωπική τους ελευθερία,νομίζοντας οτι το κράτος ενδιαφέρεται γι αυτους γιατί έχει κάποιο moral compass .

• Like 2
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, alet είπε

Επ σου έχω νέα.
Φτάσαμε εδω που φτάσαμε γιατί η οικιστική ανάπτυξη γινόταν μέσω Κεντρικού Σχεδιασμού του κράτους.
Γιατί κάποιος που είχε στην κατοχή του νόμιμα ενα κομμάτι γής το κράτος του επέτρεπε να βάλει μόνο μαρουλια,ενω 5 μετρα ποιο κει με "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" επέτρεπε να σηκώσεις 3οροφο ή αν είχες πρόσβαση στους διεφθαρμένους μηχανισμούς του κράτους μια χαρά το σήκωνες το 3οροφο και σε εκταση για μαρούλια ή σε δασική.

Φυσικά "ανθρωπινη ανάγκη για στέγη">"κράτος" και τελικά ο κόσμος εκτισε εν τέλη στην ιδιοκτησία του.
Μετέπειτα το κράτος είδε οτι μια κατάσταση όσο και αν σκουζει είναι δεδομένη γιατί δημιουργήθηκε μαζικά  και ολόκληροι οικισμοί και γειτονιές εμφανίστηκαν,οπότε έκανε αυτό που κάνει καλύτερα .Εβαλε το χέρι στην τσέπη των ανθρώπων για να τα κάνει "νόμιμα" και όλα καλά.

Η τραγική ανικανότητα κοινής λογικής προέρχεται απο οικονομικά αναλφάβητους κρατολάγνους που ζητάνε και άλλο παρεμβατισμό και άλλες απαγορεύσεις και άλλους φόρους απο την κεντρική εξουσία, εκχωρώντας οτι έχει απομείνει απο την προσωπική τους ελευθερία,νομίζοντας οτι το κράτος ενδιαφέρεται γι αυτους γιατί έχει κάποιο moral compass .

Λυπαμαι που στο λεω αλλα το μεγαλυτερο καλο που εκανε η επταετια αφορουσε την οικιστικη αναπτυξη...

Ριξανε ολα τα προπολεμικα σπιτια και σηκωθηκαν πολυκατοικιες με ατοκα κρατικα δανεια..

ο μονος ορος ηταν να ειναι εντος σπιτιου η τουαλετα και να συνδεθουν με κεντρικη αποχετευση (να μην εχει βοθρο δηλαδη).

Εαν δεν ειχαν γινει αυτες οι πολυκατοικιες μπορει και να μην ειχε γινει ετσι η Αθηνα....

Απο την αλλη εαν δεν ειχαν γινει θα μεναμε ο ενας πανω στον αλλο σε μονοκατοικιες που απο το 84 και μετα απαγορευται να τις γκρεμισεις....

Επεξ/σία από k_w_t

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Bitbit είπε

όχι θα καθίσουν να πληρώνουν κερατιάτικα δεξιά και αριστέρα.

Κλείνω ένα airbnb στη Θεσσαλονίκη, μετά από κάποιες μέρες κλείνω πάλι στο ίδιο μιας και έμεινα ικανοποιημένος. Τη 2η φορά λοιπόν ο ιδιοκτήτης μου λέει.. πάρε τηλέφωνο την επόμενη φορά που θα έρθεις, θα σου κάνω καλύτερη τιμή. Δε χρειάστηκε να πάω πάλι στην πόλη αλλιώς θα τον έπαιρνα (τηλέφωνο εννοώ). Αυτό είχε γίνει παλαιότερα.

Πρόσφατα λόγω δουλειάς χρειάστηκε να κλείσω σπίτι για πολλές μέρες (~30). Γίνεται η κράτηση κανονικά (booking) την πρώτη φορά, όλα καλά και ήταν να ξανακάνω κράτηση μετά από αρκετές μέρες. Όταν ήταν να φύγω... Το τηλέφωνο μου το έχεις, πάρε όποτε θέλεις.

Φίλος μου έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια. Λειτουργεί κυρίως μέσω booking.  Υπάρχουν άτομα που τον επισκέπτονται κάθε χρόνο (απο εξωτερικό κυρίως). Στην αρχή η κράτηση γίνεται μέσω booking και εννοείται ότι τις επόμενες φορές τα βρίσκουν μεταξύ τους. Απολύτως νόμιμο αυτό, απλά γίνεται παράκαμψη της πλατφόρμας

Λογικό είναι όλοι να προσπαθούν να αποφύγουν τους μεσάζοντες. Αυτό βέβαια έχει και το ρίσκο του.

2015 διακοπές στη Χαλκιδική σε πασίγνωστο χωριό. Ενοικιαζόμενα δωμάτια κατάμαυρα. Από φίλο φίλου η πληροφορία...

Αρκετά χρόνια πίσω σε νησί των Κυκλάδων, παρόμοιο σκηνικό.

Είναι πράγματα που γίνοταν, γίνονται και θα γίνονται. Κι αν εφαρμοστούν κάποιες εξυπνάδες που γράφουν μερικοί, θα είναι ο κανόνας. 

Και επειδή κάποιος θα πει για ελληναράδες και τα λοιπά γραφικά, διότι ως γνωστόν οι ξένοι είναι άλλη κάστα. Πριν λίγα χρόνια έκανα συχνά ταξίδια σε συγκεκριμένη χώρα. Για τη διαμονή επιλέγονταν ολόκληρα διαμερίσματα και οι κρατήσεις γινόταν μέσω booking. Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες λοιπόν αφού βλέπανε ότι είχαμε μείνει 2 και 3 φορές μας λέγανε μόνοι τους να μιλήσουμε κατευθείαν την επόμενη φορά που θα πάμε. Πράγμα που γινοταν. Μας κάνανε και καλύτερη τιμή φυσικά και όλοι κερδισμένοι

Καλά οι άνθρωποι σαν είδος είμαστε άπληστοι. Και επίδομα να δίνανε για να το κάνεις AirBnB πάλι θα ψάχναμε για κάτι παραπάνω. Βλέπεις τεμπέληδες που έτυχε να κληρονομήσουν 1-2 διαμερίσματα τα οποία είναι μικρά και παλιάς κατασκευής και προσπαθούν με αυτά να βγάλουν μισθό ξέρω γω 1500κ το μήνα (700+ το καθένα). Συμπόνια? ανθρωπιά? λογική? δεν πιστεύω να υπάρχουν ακόμα τέτοιες λέξεις στα λεξικά του 2024. 

Για να μην το κουράζουμε. Προσπαθήστε να μην είστε το πρόβατο και αφήστε τους να τα νοικιάζουν όσο θέλουν. Εσύ θα καθορίσεις το βιοτικό σου επίπεδο. Έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης άμα δουλεύεις για βασικό 690ευρώ και θέλεις σονι και καλά να μείνεις σε ακριβές περιοχές. Όσο για το AirBnB με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα φάει ban (περιορισμός σε μέρες/φορολογία) οπότε υπομονή.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 2
  • Thanks 1

7 ώρες πριν, k_w_t είπε

H περιουσια σου ειναι μεσα σε ενα κτιριο με διαφορους κανονες...

Αλλοι ειναι υπερβολικοι αλλοι λογικοι ....μερικοι ακομα και παραλογοι αλλα ειναι στο καταστατικο της πολυκατοικιας.

Το εσυ θες να εκμεταλλευτεις εμπορικα την περιουσια σου δεν σημαινει οτι πρεπει να αλλαξουν τους κανονες εκτος εαν ειναι παρανομοι και καταχρηστικοι.

Αμα το 51%  δεν θελει airBnΒ τραβα στα δικαστηρια να βγαλεις ακρη...

ΛΑΘΟΣ...ΕΣΥ  ΚΑΝΕΙΣ  ΑΥΤΟ  ΠΟΥ  ΣΕ  ΣΥΜΦΕΡΕΙ  ΚΑΙ  ΑΣ  ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ  ΑΥΤΟΙ....

Υπαρχουν πολλοι τροποι να στο κοψουν ακομα με διαφορα κολπα...

Πχ να σου χρεωνουν στα κοινοχρηστα ολες τις ζημιες της πολυκατοικιας και να σου λενε οτι το εκαναν οι φιλοξενουμενοι σου...

ΑΝ  ΤΙΣ  ΕΚΑΝΑΝ  ΟΚ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ  ΔΕΝ  ΤΟΥΣ  ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ  ΚΑΝ  ΤΑ  ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ....

ΟΥΤΕ  ΣΕ  5  ΧΡΟΝΙΑ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ....

Να αλλαζουν κλειδαρια εισοδου καθε εβδομαδα και εσυ να τρεχεις να ενημερωνεις κουτια ,συνεργεια καθαρισμου κτλ.

ΤΟΥΣ  ΤΟ  ΑΛΛΑΖΕΙΣ  ΚΑΙ  ΣΥ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΜΑΜΑΣ  ΜΙΑ  ΧΑΡΑ...

Να σου ξηλωσουν το κουτακι με το κλειδι απο την εισοδο (και καλα κανουν δεν ρωτησες για να το βαλεις)

ΔΕΝ  ΒΑΖΕΙΣ  ΚΟΥΤΑΚΙ  ΑΛΛΑ  ΤΟ  ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...

Να καλουν την αστυνομια για ψιλου πηδημα στο διαμερισμα...

ΑΣ  ΤΟΥΣ  ΝΑ  ΚΑΛΟΥΝ.....

Υπαρχουν τροποι αμα θελουν να σε κανουν να φυγεις...

ΚΑΙ  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ....ΣΕ  ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ  ΑΠΟ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΠΟΥ  ΕΧΩ  ΜΕ  ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ

ΚΑΙ  ΧΕΣΙΜΑΤΑ  ΣΕ  ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ...

Δεν μπορει να αντεξεις τον πολεμο σε πολυκατοικια ....

ΟΥΤΕ  ΑΥΤΟΙ....ΕΙΔΙΚΑ  ΟΤΑΝ  ΕΣΥ  ΜΕΝΕΙΣ   ΑΛΛΟΥ....

ΥΓ, Οι μονες επιχειρησεις που θελουν το 100% της συνελευσης για να λειτουργησουν ειναι

α)Ψαραδικο

β)γραφειο τελετων

γ)Οικος ανοχης (καλα αυτος θελει να ειναι και 500μ απο Εκκλησια ή σχολειο  πραγμα απιθανο στην Ελλαδα...

ΑΥΤΑ  ΕΚ  ΤΩΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  ΔΕΝ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΝΑ  ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ  ΣΕ  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ  ΠΛΗΝ  ΤΟΥ

ΤΡΙΤΟΥ  ΑΝ  ΕΙΝΑΙ  ΚΡΥΦΟ....

ΚΑΝΕΙΣ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΚΑΝΕΙ  ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ   ΚΟΥΜΑΝΤΟ   ΣΤΗΝ   ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  ΤΟΥ   ΑΛΛΟΥ.

ΜΕΧΡΙ  ΚΑΙ  ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ  ΚΕΡΔΗ   ΕΧΟΥΝ  ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΕΙ...

Οπου   υπαρχει  λογος   υπαρχει  και  αντιλογος...

Οπου  υπαρχει   δραση   υπαρχει   και  αντιδραση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι 90 μερες δεν εχω καταλαβει που εξυπηρετουν.

τις υπολοιπες τι θα το κανουν; θα το δινουν σε ενοικιαστη; 

στο Λονδινο εχω ακουει οτι τα βγαζουν σε αλλες πλατφορμες (booking) για να αποφυγουν τον 90 day rule

Επεξ/σία από The_Judas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Όχι αλλά θα μπορούν οι κυβερνώντες να λένε ότι έκαναν κάτι, ακόμα και αν αυτό φέρει άλλο αποτέλεσμα

Επεξ/σία από G.TH.

42 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Έλα μου ντε, αυτό είναι και δικιά μου απορία. Και άντε να πω ένα τουριστικό κατάλυμα 20 τ.μ. δεν κάνει για μόνιμη κατοικία για το 90% του κόσμου, τα διαμερίσματα μέσα στον αστικό ιστό τι θα γίνονται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tigergreg είπε

Οπου   υπαρχει  λογος   υπαρχει  και  αντιλογος...

Οπου  υπαρχει   δραση   υπαρχει   και  αντιδραση.

Ξεκινας με επιχειρηματα που καταληγουν σε ποινικα αδικηματα.

Κλειδαρια πολυκατοικιας για να σου αλλαξει κλειδαρας πρεπει να εισαι ο διαχειρηστης.

Εαν δεν βαλεις κουτακι και μενεις μακρυα πως το κανονιζεις ?

Το αστους να καλουν στην Αστυνομια που νομιζεις οτι θα καταληξει ? σε πολυκατοικια με 20-25 διαμερισματα ολο και καποιος θα εχει συγγενη μπατσο...

Τα περι χεσιματων και κατουρηματα παλι πας ποινικα (αποφασιζει η πολυκατοικια και βαζει καμερες)

Το δεν πληρωνω κοινοχρηστα  πλέον φτανει και σε κατασχεση ....

Ο κανονισμος της πολυκατοικιας αφορα και τα καταστηματα στο ισογειο..

Μιλαμε για πολυκατοικια οχι για την πλατεια Εξαρχειων...

29 λεπτά πριν, keleystis είπε

Έλα μου ντε, αυτό είναι και δικιά μου απορία. Και άντε να πω ένα τουριστικό κατάλυμα 20 τ.μ. δεν κάνει για μόνιμη κατοικία για το 90% του κόσμου, τα διαμερίσματα μέσα στον αστικό ιστό τι θα γίνονται;

Δασκαλοι και καθηγητες.... Μπορουν να κανουν συμφωνια οτι θα εχουν το διαμερισμα απο 1/9 εως 15/6.

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1

35 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ξεκινας με επιχειρηματα που καταληγουν σε ποινικα αδικηματα.

Κλειδαρια πολυκατοικιας για να σου αλλαξει κλειδαρας πρεπει να εισαι ο διαχειρηστης.

Εαν δεν βαλεις κουτακι και μενεις μακρυα πως το κανονιζεις ?

Το αστους να καλουν στην Αστυνομια που νομιζεις οτι θα καταληξει ? σε πολυκατοικια με 20-25 διαμερισματα ολο και καποιος θα εχει συγγενη μπατσο...

Τα περι χεσιματων και κατουρηματα παλι πας ποινικα (αποφασιζει η πολυκατοικια και βαζει καμερες)

Το δεν πληρωνω κοινοχρηστα  πλέον φτανει και σε κατασχεση ....

Ο κανονισμος της πολυκατοικιας αφορα και τα καταστηματα στο ισογειο..

Μιλαμε για πολυκατοικια οχι για την πλατεια Εξαρχειων...

Δασκαλοι και καθηγητες.... Μπορουν να κανουν συμφωνια οτι θα εχουν το διαμερισμα απο 1/9 εως 15/6.

αυτο το μοντελο το εφαρμοζουν ηδη αρκετοι σε νησια.

καθηγητες, αστυνομικοι κλπ δ.υ για 9 μηνες και μετα τουριστες.

• Like 1

8 λεπτά πριν, The_Judas είπε

αυτο το μοντελο το εφαρμοζουν ηδη αρκετοι σε νησια.

καθηγητες, αστυνομικοι κλπ δ.υ για 9 μηνες και μετα τουριστες.

Και για μενα επρεπε να γινει κανονας  σε καποιες ακριτικες περιοχες..

• Moderators
1 hour ago, k_w_t said:

Ποτέ μου δεν κατάλαβα πως γίνεται αυτό. Δεν είναι παράνομο υποτίθεται; Αφού τα συμφωνητικά έχουν ελάχιστη διάρκεια τριετίας.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...