SabotazNic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Μας πηραν μολις τηλ (και καλά από ΔΕΔΔΗΕ) με προφαση οτι ο λογιστης εκανε αιτηση για επιδοτηση Power pass (το οποιο προφανως ετρεχε 2021-2022) και οτι θα παρουμε σημερα 365 ευρω και 2/7 ακομα 365. Μου εστειλαν ενα λινκ στο viber (το ανοιξα σε private tab) και τωρα δεν το θυμαμαι ακριβως (διεγραψαν το μηνυμα), αλλα ηταν της μορφης (κατι).godaddysites.com (godaddy host site). Ελεγε πανω δεδδηε και κατω ειχε 3 πλαισια, ενα για email, user, pas (ναι με ενα s ηταν). Μου ειπε στο email να συμπληρωσω το email για να λαβω την αποδειξη της καταθεσης, και user/pass τα στοιχεια τραπεζης. Γυρισα του ειπα οτι προφανως η τραπεζα μας εχει ενημερωσει αυτα να μην τα βαζουμε οπου να'ναι, και οτι συνολικα (με το "pas" και το site) δεν ημουν σιγουρος για την επισημοτητα, και οτι θα το επιβεβαιωσω και θα ξανα καλεσω. Ε γυρναει μου λεει "Αρα ακυρωνουμε την αιτηση?", του λεω "Ναι, εχουμε λεφτα", και γυρναει και λεει "Γ@μω τα λεφτα σας". Ενημερωστε συγγενεις γιατι και εμενα τους γονεις καλεσαν, ευτυχως εγω τα διαχειριζομαι ολα αυτα. @Thresh μπορω να γραψω το κινητο απο το οποιο καλεσαν? edit: ο αριθμος του viber ειναι διαφορετικος απο αυτον που καλεσαν Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2024 από SabotazNic
gorge18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Παλιο κολπο. Το εχω ξανα ακουσει οτι "λογιστης" σε καλλει για διαφορους λογους με τον ιδιο σκοπο. Καλο θα ειναι παντα σε τετοιες περιπτωσεις να λεμε "Μια στιγμη θα σε καλεσω εγω γιατι οδηγαω. Και καλεις αυτον που και καλα σε πηρε. Οχι τον ιδιο αριθμο αλλα στην περιπτωση αυτη, καλλεις τον λογιστη σου τον κανονικο και τον ρωτας τι και πως. Εδω εχθες εβλεπα την εκτόξευση του starship και 1 λεπτο πριν την εκτόξευση στον καναλι στο youtube της spacex βγηκε ο musk (και καλα) σε συγκέντρωση και ελεγε να σκαναρει ο κοσμος το qr που ηταν στην οθονη για να διπλασιασει τα bitcoins τους. Και το έβλεπαν 190.000 ατομα. Τι λεμε τωρα.
christos4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Το παίζεις χαζός και θύμα. Του λες κάτσε να ανοίξω τον υπολογιστή πάρε με σε 5 λεπτά. Μετά από 5 λεπτά, ναι τώρα ανοίγει. Έλα τώρα μπήκα στο λινκ δε φορτώνει. Μετά από λίγο του λες έλα τώρα μπήκε. Του δίνεις random ψεύτικες πληροφορίες.. Είχα έναν τύπο στο messenger και 1-2 μέρες του έδινα ψεύτικους κωδικούς "λεφτά στο λεπτό" από Πειραιώς. Μια ουπς, έκανα λάθος κωδικό, την άλλη ουπς, είχα βάλει περισσότερα λεφτά 😂 1 3
SabotazNic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Παλιο κολπο. Το εχω ξανα ακουσει οτι "λογιστης" σε καλλει για διαφορους λογους με τον ιδιο σκοπο. Δεν νομίζω να είπα ότι με πήρε λογιστής. Από ΔΕΔΔΗΕ ήταν και καλά, ότι ο λογιστής μας έκανε την υποτιθέμενη αίτηση. Απλά με ότι γίνεται με τιμές ρεύματος, ίσως κάποιοι να έχουν λογιστή που κάνουν εξυπηρετήσεις για αίτησης κτλ, ίσως κάποιος να την πατήσει. Βασικά το ξανά ανέβασαν το site, αφαίρεσαν τελείως το "pas" που επισήμανα (για λίγο έβγαζε 404 not found 🤣) Τωρα ας πούμε δεν ξέρω πως θα πάρουν και τα 2 στοιχεία του Ebanking Spoiler Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2024 από SabotazNic 1
takoulou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Δεν νομίζω να είπα ότι με πήρε λογιστής. Από ΔΕΔΔΗΕ ήταν και καλά, ότι ο λογιστής μας έκανε την υποτιθέμενη αίτηση. Απλά με ότι γίνεται με τιμές ρεύματος, ίσως κάποιοι να έχουν λογιστή που κάνουν εξυπηρετήσεις για αίτησης κτλ, ίσως κάποιος να την πατήσει. Βασικά το ξανά ανέβασαν το site, αφαίρεσαν τελείως το "pas" που επισήμανα (για λίγο έβγαζε 404 not found 🤣) Τωρα ας πούμε δεν ξέρω πως θα πάρουν και τα 2 στοιχεία του Ebanking Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αυτό είναι το παλιό σήμα του Δεδδηε.. Έχει αλλάξει πλέον..
george1807 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Το ότι ο ΔΕΔΔΗΕ πήρε τηλέφωνο ήταν το μεγαλύτερο red flag. Εδώ αν τους πάρεις 15 φορές δεν θα το σηκώσουν, όχι να σε πάρουν οι ίδιοι.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μας πηραν μολις τηλ (και καλά από ΔΕΔΔΗΕ) με προφαση οτι ο λογιστης εκανε αιτηση για επιδοτηση Power pass (το οποιο προφανως ετρεχε 2021-2022) και οτι θα παρουμε σημερα 365 ευρω και 2/7 ακομα 365. Μου εστειλαν ενα λινκ στο viber (το ανοιξα σε private tab) και τωρα δεν το θυμαμαι ακριβως (διεγραψαν το μηνυμα), αλλα ηταν της μορφης (κατι).godaddysites.com (godaddy host site). Ελεγε πανω δεδδηε και κατω ειχε 3 πλαισια, ενα για email, user, pas (ναι με ενα s ηταν). Μου ειπε στο email να συμπληρωσω το email για να λαβω την αποδειξη της καταθεσης, και user/pass τα στοιχεια τραπεζης. Γυρισα του ειπα οτι προφανως η τραπεζα μας εχει ενημερωσει αυτα να μην τα βαζουμε οπου να'ναι, και οτι συνολικα (με το "pas" και το site) δεν ημουν σιγουρος για την επισημοτητα, και οτι θα το επιβεβαιωσω και θα ξανα καλεσω. Ε γυρναει μου λεει "Αρα ακυρωνουμε την αιτηση?", του λεω "Ναι, εχουμε λεφτα", και γυρναει και λεει "Γ@μω τα λεφτα σας". Ενημερωστε συγγενεις γιατι και εμενα τους γονεις καλεσαν, ευτυχως εγω τα διαχειριζομαι ολα αυτα. @Thresh μπορω να γραψω το κινητο απο το οποιο καλεσαν? edit: ο αριθμος του viber ειναι διαφορετικος απο αυτον που καλεσαν Ξενέρωτος είσαι ρε φιλαράκι!!!Παίξτο λίγο ιστορία και εσύ!Αμέσως μας έχει πει η τράπεζα και θα τους πάρεις εσύ.Φάει λίγο απο τον χρόνο τους.Θα γλυτώνε κανένας άλλος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Μην αγχώνεσαι, οτιδηποτε θετικό όσο και να το περιμένω δεν έρχεται, δεν θα το πίστευα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα