for4 Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου εγώ δουλεύω και το c2 της synology. Η δωρεάν έκδοση με καλύπτει. Αλλά και το bitwarden, η δωρεάν έκδοση είναι πολύ καλή για έναν απλό χρήστη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 3 ώρες πριν, panther_512 είπε Γιατί όχι keepass? Και γω το keepass χρησιμοποιώ, αλλά πες μου έναν εύκολο και απλό τρόπο για συγχρονισμό μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών. Επίσης, υπάρχει plugin για τον Safari; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 10 δολλάρια το χρόνο είναι το bitwarden, πραγματικά τζάμπα. Το ότι ακόμη τόσος κόσμος χρησιμοποιεί Lastpass με ξεπερνάει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 4 hours ago, BadBoy said: Και γω το keepass χρησιμοποιώ, αλλά πες μου έναν εύκολο και απλό τρόπο για συγχρονισμό μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών. Επίσης, υπάρχει plugin για τον Safari; Δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 10 ώρες πριν, panther_512 είπε Δεν έχω ιδέα. Ωραία, άρα απάντησες μόνος σου στην ερώτησή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 16 hours ago, BadBoy said: Και γω το keepass χρησιμοποιώ, αλλά πες μου έναν εύκολο και απλό τρόπο για συγχρονισμό μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών. Επίσης, υπάρχει plugin για τον Safari; https://strongboxsafe.com/getting-started/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2 hours ago, BadBoy said: Ωραία, άρα απάντησες μόνος σου στην ερώτησή σου. Όχι δεν απάντησα στην ερώτηση μου. Απλά είπα ότι δεν ξέρω. Από ότι βλέπω στη σελίδα του Keepass, υπάρχει extention για τον Safari. https://keepass.info/plugins.html Σιγουρα θα υπάρχουν λύσεις και για τον συγχρονισμό. Εκτός και αν το έψαξες πρόσφατα, δοκίμασες το extention και δεν δουλεύει, διαπίστωσες ότι δεν μπορείς να να κάνεις συγχρονισμό, οπότε θα μπορούσες στο πρώτο σου ποστ σε μένα να το αναφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0hn82 Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Πιο πολύ μου κάνει για click-bait το άρθρο. Από τις απαρχές του macOS (classic) και αργότερα στο macOS X, iOS υπήρχε το Keychain. Κάποια στιγμή μπήκε και ο συγχρονισμός με το iCloud και έχεις κωδικούς & PassKeys σε κάθε Apple συσκευή σου. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θα φύγει από τα Settings και θα γίνει αυτόνομο app. Άντε να το λουστράρουν λίγο και να φτιάξουν μερικές μικροελλήψεις… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Για να είναι πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό ας βάλουν και ένα feature όπου αν διαγράψεις κάποιο password, μερικά χρόνια μετά να εμφανίζεται ξανά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 3 ώρες πριν, panther_512 είπε Όχι δεν απάντησα στην ερώτηση μου. Απλά είπα ότι δεν ξέρω. Από ότι βλέπω στη σελίδα του Keepass, υπάρχει extention για τον Safari. https://keepass.info/plugins.html Σιγουρα θα υπάρχουν λύσεις και για τον συγχρονισμό. Εκτός και αν το έψαξες πρόσφατα, δοκίμασες το extention και δεν δουλεύει, διαπίστωσες ότι δεν μπορείς να να κάνεις συγχρονισμό, οπότε θα μπορούσες στο πρώτο σου ποστ σε μένα να το αναφέρεις. Εάν πατήσεις στο link για το Safari, θα δεις ότι το add-on είναι ανενεργό από το 2020. Δεν υπάρχει κάτι. Όσον αφορά το συγχρονισμό, ήταν κανονική ερώτηση, διότι και γω το χρησιμοποιώ το keepass και δεν έχω βρει κάτι ικανοποιητικό (αυτό που κάνω είναι πατέντα, έχω το database συγχρονισμένο στο φάκελο του dropbox). Όποτε όντως ήθελα να μάθω, δεν ήταν ρητορική ερώτηση ή παγίδα. Από τη στιγμή που απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάτι, να ένας λόγος για να χρησιμοποιήσει κάποιος κάτι cloud-based όπως η λύση της Apple. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Έτσι το χρησιμοποιώ και εγώ, αναφορικά με τον συγχρονισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cls123 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Για το KeePass βάζεις το αρχείο σου στο onedrive και το ανοίγεις από εκεί και είναι πάντα συγχρονισμένο. Δοκιμασμένο με keepasium στο ios Αν έχεις synology το βάζεις στο synology drive και το ανοίγεις από εκεί. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από cls123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα