Vasilis T 92 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Καλημέρα. Θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό μου και δεν θέλω να χάσω ότι σελιδοδείκτες και κωδικούς έχω στο brave browser τού κινητού υπάρχει τρόπος να τα σώσω;;; Η αν Μπορώ να κάνω export ότι έχω σε κάποια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης σε ένα στικάκι ας πούμε; η Sync; σε έναν άλλον browser του κινητού πχ στο Google chrome η στον Samsung browser???
GATE123 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Στο Opera υπάρχει συγχρονισμός ενεργοποιήσεις με μια εγγραφή που κάνεις. Μπορεί να έχει και ο Brave κάτι παρόμοιο.
Kag1ante Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Καλημέρα. Θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό μου και δεν θέλω να χάσω ότι σελιδοδείκτες και κωδικούς έχω στο brave browser τού κινητού υπάρχει τρόπος να τα σώσω;;; Η αν Μπορώ να κάνω export ότι έχω σε κάποια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης σε ένα στικάκι ας πούμε; η Sync; σε έναν άλλον browser του κινητού πχ στο Google chrome η στον Samsung browser??? Στο Brave δεν έχεις κάτι σαν προφίλ/λογαριασμό που έχουν αποθηκευτεί σελιδοδείκτες κωδικοί κτλ;
Vasilis T 92 Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Στο Brave δεν έχεις κάτι σαν προφίλ/λογαριασμό που έχουν αποθηκευτεί σελιδοδείκτες κωδικοί κτλ; Όχι δεν έχει μόνο αυτό https://youtu.be/wgg_wT-Pesc?si=-TFdXiKzzdlp__XB Επεξ/σία 7 Ιουνίου από Vasilis T 92
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα