JaniDaniel Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια έξυπνη λάμπα της Xiaomi και προσπαθώ να την εγκαταστήσω στο κινητό με την εφαρμογή της ,το πρόβλημα είναι πως δεν βρίσκει η λάμπα το Wifi δίκτυο, στην αναζήτηση βρίσκει άλλα δίκτυα εκτός το δικό μου το είχα καταφέρει παλιότερα όμως δεν θυμάμαι τα βήματα είχαμε κάνει μια ρύθμιση στο ρούτερ και αμέσως μετά η λάμπα έβρισκε το wifi και την είχα συνδέσει τώρα έχω κολλήσει και δεν θυμάμαι,ξέρει κανείς την ρύθμιση? Έχω ένα αρκετό παλιό ρούτερ "thompson 318174" ευχαριστώ πολύ !!! Επεξ/σία 7 Ιουνίου από JaniDaniel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoGal Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 35 λεπτά πριν, JaniDaniel είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια έξυπνη λάμπα της Xiaomi και προσπαθώ να την εγκαταστήσω στο κινητό με την εφαρμογή της ,το πρόβλημα είναι πως δεν βρίσκει η λάμπα το Wifi δίκτυο, στην αναζήτηση βρίσκει άλλα δίκτυα εκτός το δικό μου το είχα καταφέρει παλιότερα όμως δεν θυμάμαι τα βήματα είχαμε κάνει μια ρύθμιση στο ρούτερ και αμέσως μετά η λάμπα έβρισκε το wifi και την είχα συνδέσει τώρα έχω κολλήσει και δεν θυμάμαι,ξέρει κανείς την ρύθμιση? Έχω ένα αρκετό παλιό ρούτερ "thompson 318174" ευχαριστώ πολύ !!! Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο wifi και κανε μια επαννεκινηση το ρουτερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου δες μήπως βλέπει μόνο 2,4 δίκτυο και εσύ έχεις μόνο το 5 ενεργό η και αντίστροφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Η λάμπα έχει παραμείνει «συνδεδεμένη» στο προηγούμενο δίκτυο. Αυτό «θυμάται» και αυτό ψάχνει να βρει γι αυτό δεν είναι ορατή στην εφαρμογή σου αφού δεν έχει συνδεθεί στο νέο. Πρέπει να γίνει reset. Το “hard reset” στις Xiaomi είναι γρήγορο άναμμα - σβήσιμο από τον διακόπτη (του τοίχου ή του φωτιστικού) 5 φορές. Θα μένει ON δηλαδή για περίπου 1 δευτερόλεπτο. Μετά τις πέντε φορές άναψε σβήσε θα την αφήσεις ΟΝ και θα την αναζητήσεις μέσω της εφαρμογής από το «Πρόσθεση συσκευής/Add device” Εικονίδιο + επάνω δεξιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα