katargedon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, atheatos είπε Μάλιστα . Κατανοητό . Την άποψη σας για το παρακάτω λάδι θα ήθελα. Οι προδιαγραφές του με καλύπτουν , απλά θέλω να να ξέρω αν είναι πραγματικές. https://www.kroon-oil.com/en/int/presteza-msp-fe-0w-30-1-x-15-l-bag-in-box-39853/ Βεβαίως.Θα το μελετήσω ομως αύριο το πρωί γιατι μολις ηρθα για δουλειά,οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, katargedon είπε Βεβαίως.Θα το μελετήσω ομως αύριο το πρωί γιατι μολις ηρθα για δουλειά,οκ; Οκ. Κάθε γνώμη από τον οποιοδήποτε ευπρόσδεκτη . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2024 στις 11:24 ΜΜ, meletis11 είπε Προετίνεται κυρίως το magnatec. μπορεις να βαλεις και 5-30 . https://www.fordservicecontent.com/Ford_Content/vdirsnet/OwnerManual/Home/Content?variantid=3492&languageCode=en&countryCode=USA&Uid=G1532539&ProcUid=G1545716&userMarket=GBR&div=f&vFilteringEnabled=False&buildtype=web 9 ώρες πριν, atheatos είπε Αν δεν κάνω λάθος ζήτησες απο τους moderator να κλειδωθεί το θέμα και τώρα μας απαντάς, να μας πεις τι? ζητησα να κλεισει γιατι δεν μου αρεσει το υφος και το προσβλητικο λεξιλογιο μερικων που παρεσυραν και εμενα σαυτο τον λογο..δεν το εκλεισα ομως εγω....μου ζητησαν σε μυνηματα να μην κλεισει και ετσι ζητησα να παραμεινει ανοιχτο.. ..δικαιωμα μου ..και εγραψα μερικα πραγματα και απαντησα τοτε,τον αυγουστο αλλα καποιοι δεν το αντεξαν και κλειδωθηκε απο αλλους ,οχι απο εμενα. .βλεπεις γιατι το ανοιξα,το προφανες ειναι , για να μαθαινεις, αν διαβασες ολα αυτα που ποσταρα πριν δεν θα ρωτουσες....αν δεν τα διαβασες , κατι το οποιο θα με ξαφνιαζε γιατι νομιζα οτι ησουν καλος συνομιλητης εστω και αν διαφωνουμε..εγω παντως δεν θα σε ρωτησω τι θα πω στο τοπικ μου. και εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι.οποιος θελει να συμετεχει στην συζητηση απο εδω και περα,θα τηρει τους κανονες του φορουμ αλλιως θα του γινεται αναφορα,αυτο μου ζητηθηκε και απο αλλα μελη για να συνεχιστει το τοπικ . 9 ώρες πριν, atheatos είπε Από ότι κατάλαβα με αυτά που γράφεις τα 0-30 και 0-40 είναι καλύτερα λάδια από τα υπόλοιπα . Σωστά? οχι ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ..παραδειγμα τα castrol 0-30,0-40 που δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο αυτην την στιγμη οπως και αλλα.το τελικο προιον μετραει παντα.υπαρχουν καλα λαδια σε ολα τα ιξωδη. το εχω αναφερει και εκανα μεγαλη αναλυση σε προηγουμενο σεντονι. ο τυπος που στο τελος λεει: Αναφορά σε κείμενο I ran 0W40 on track, and 5W40 in mountains starting at -42f. κανει ΑΝΑΒΑΣΗ στα βουνα του colorado με λαδι motul 8100 xcess gen 2 5-40, με hths 3.8 και mobil 1 0-40 ,με hths 3.6. αποτι βλεπω τουλαχιστον απο εκει που καποια μελη δεν γνωριζαν τι ειναι το hths,τωρα βλεπω ψαχνουν και μαθαινουν μετα τις αναφορες μου στο ποσο σημαντικο ειναι...γιαυτο ξανανοιξα το τοπικ,για τον πρωτο λογο που ειπα οταν το εγραφα ,για να μαθαινουν οσοι δεν γνωριζουν. επισης ενα λαδι το ξαναλεω ,δεν ειναι μονο μαγνησιο η' calcium και αλλα στοιχεια.αυτα ειναι ξεπερασμενες αποψεις για τα συστατικα.σημασια εχει ο συνδυασμος των συστατικων σε καθε λαδι και το τελικο προιον.φυσικα για να μην ασχολουμαστε με λεπτομερειες,αγοραζουμε αυτο που εχει την εγκριση μας γιατι εχουν φροντισει οι εταιρειες να μας προτεινουν τα λαδια με τα συστατικα που κανουν καλο για τον κινητηρα μας.αυτα κατα καιρους αλλαζουν ,οπως το zinc σε περιεκτικοτητα που αλλαξε δραματικα αλλα αυξηθηκε το calcium..αυτα ομως ειναι λεπτομερειες που λεγονται μεσα σε ενα φορουμ που δεν ενδιαφερουν το ευρυ κοινο και λεγονται μονο για εντυπωσιασμους. οπως και το api sp..το οποιο η μονη ουσιαστικη διαφορα που εχει απο το sn ειναι το τεστ για το φαινομενο LSPI που δεν ενδιαφερει και τοσο .. δυστυχως αυτη η εκδοση εχει αποσυρει πολλες εκγρισεις απο τα λαδια.μια απο αυτες ειναι η porsche A40..που ειναι πιο σημαντικη..χιλιες φορες να αγορασω ενα api sn με porsche A40 παρα ενα λαδι με api sp. για οσους γνωριζουν ομως απο λαδια ο οργανισμος ACEA ειναι εμας που μας ενδιαφερει γιατι ειναι αυστηροτερος στις προδιαγραφες..τοσο πολυ που παροτι ειναι ευρωπαικος και ο API αμερικανικος,οι αμερικανοι υπολογιζουν τον ACEA οταν αγοραζουν λαδια.τον api τον χρησιμοποιουμε μονο για να δουμε αν εχει γινει καποια αλλαγη σε συσταση των λαδιων που αγοραζουμε ,αν δλδ.βγηκε καποια νεα εκδοση ωστε να μπουμε να δουμε αν εχει αλλαξει κατι σε εγκρισεις αλλων κατασκευαστων που συνοδευουν την δικια μας οπως και στα χαρακτηριστικα. 7 ώρες πριν, atheatos είπε Μάλιστα . Κατανοητό . Την άποψη σας για το παρακάτω λάδι θα ήθελα. Οι προδιαγραφές του με καλύπτουν , απλά θέλω να να ξέρω αν είναι πραγματικές. https://www.kroon-oil.com/en/int/presteza-msp-fe-0w-30-1-x-15-l-bag-in-box-39853/ φυσικα και ειναι , η kroon oil ειναι μια αξιοπιστη εταιρεια απο τις πιο παλιες.συνηθωςς αυτες οι μικρες εταιρειες πλεον ειναι rebranding αλλων μεγαλων εταιρειων με μερικες διαφορες..να ξερεις ομως επειδη εχω ασχοληθει πολυ με αυτην την εταιρεια,μερικα λαδια τους,που εχουν καλα χαρκατηριστικα δνε χρησιμοποιουν ΡΑΟ αλλα ΡΟΕ που ειναι πιο οικονομικο αλλα και κατωτερο του ΡΑΟ. μια ακομα εταιρεια που εχει παρουσια στην χωρα μας με εδρα την ολλανδια αλλα παραγωγη στο βελγιο ειναι η https://www.mpmoil.gr εχει λαδια με πολυ καλα χαρακτηριστικα.θα τα βρεις και στο autodoc για. να μην εχεις καχυποψια οτι ειναι καποια αγνωστη εταιρεια..εχω μιλησει πολυ ωρα με τον αντιπροσωπο στην θεσσαλονικη. μια ακομη πολυ καλη εταιρεια ειναι η millers απο την αγγλια..το opie oilsστην αγγλια εχει πολλα λαδια της. η petronas εχει πολυ καλα λαδια οπως και η gulf με πολυ καλα χαρακτηριστικα απλα δυσκολα να βρεις αυτο που θες εδω.αυτες εχουν και πολυ καλα υλικα συνθεσης ,εχω διαβασει καλες πολλες γνωμες ,ειναι δυσερευτα σε εμας ομως. υ.γ. για να μην διαδιδονται ανακριβειες για να εντυπωσιαζουν καποιοι, το λαδι που προτεινα στον φιλο το valvoline ,ειναι απο το 2016 και τα λαδια που υπαρχουν μια δεκαετια δεν χανονται ετισ ευκολα ,ουτε αλλαζουν δραματικα τα χαρακτηριστικα τους.υπαρχει φυσικα,δεν θα προτεινα κατι που δεν υπαρχει ,ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ https://www.skroutz.gr/s/8598771/Valvoline-Synthetiko-Ladi-Aytokinitou-Synpower-FE-5W-30-5lt.html μπορει να βρεθει και σε αλλες εταιρειες που δνε ειναι στον καταλογο.μια ερευνα στον γουγλη θα δειξει και αλλα καταστηματα. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από megapaixtaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katargedon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, atheatos είπε Την άποψη σας για το παρακάτω λάδι θα ήθελα. Τα specs του ειναι παρα πολύ καλά.Προκειται για ενα λεπτό λάδι κατηγορίας fuel economy Α5.Δεν βρήκα κάποια ανάλυση απο εργαστήριο,βρήκα όμως γνωμες απο χρήστες και είναι πολύ ευχαριστημένοι.Αν σκοπεύεις να το αγοράσεις απο autodoc,να τους επισημάνεις να σου στείλουν παραγωγης το πολυ μεχρι 2021.Οχι πιο πριν.Δεν ξερω πότε κυκλοφόρησε αυτό το λάδι,αλλα επειδη είμαι παθών απο autodoc,πρέπει να στο επισημάνω.Αν καποιο αλλο μέλος εχει πληροφορίες για αυτο το λιπαντικο,ας στειλει. 6 ώρες πριν, megapaixtaras είπε τα castrol 0-30,0-40 που δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο αυτην την στιγμη Μην τα λες παραέξω αυτά 6 ώρες πριν, megapaixtaras είπε δεν μου αρεσει το υφος και το προσβλητικο λεξιλογιο μερικων που παρεσυραν και εμενα σαυτο τον λογο. Κατι που εσυ ξεκινησες με αρκετα μέλη 6 ώρες πριν, megapaixtaras είπε οπως και το api sp..το οποιο η μονη ουσιαστικη διαφορα που εχει απο το sn ειναι το τεστ για το φαινομενο LSPI που δεν ενδιαφερει και τοσο .. Ξεχασες το τεστ για την προστασια της καδενας... 6 ώρες πριν, megapaixtaras είπε για να μην διαδιδονται ανακριβειες για να εντυπωσιαζουν καποιοι, το λαδι που προτεινα στον φιλο Καμια ανακρίβεια,αυτο τα λαδι δείχνει το λινκ που εβαλες. 6 ώρες πριν, megapaixtaras είπε οπως το zinc σε περιεκτικοτητα που αλλαξε δραματικα αλλα αυξηθηκε το calcium Μειωθηκε ΔΕΝ αυξήθηκε 6 ώρες πριν, megapaixtaras είπε η petronas εχει πολυ καλα λαδια Είχε...οπως και η mobil 6 ώρες πριν, megapaixtaras είπε porsche A40..που ειναι πιο σημαντικη..χιλιες φορες να αγορασω ενα api sn με porsche A40 παρα ενα λαδι με api sp. Είπες και κατι σωστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 8/8/2024 στις 7:51 ΜΜ, atheatos είπε Αν θέλανε οι αυτοκινητοβιομηχανίες να με εξαπατήσουν θα μπορούσαν να το κάνουν και χωρίς να αλλάξουν το ιξώδες μπροστά στα μάτια μου. Αν το λάδι είναι καλό και παρέχει την προστασία που χρειάζεται ο κινητήρας με σωστή λειτουργία, δεν έχω πρόβλημα να το βάλω ότι ιξώδες και να είναι. Το ιξώδες σαν νούμερο μικρή σημασία παίζει σε σχέση άλλα χαρακτηριστικά του λαδιού. Δεν είναι universal το 0-16 ακόμα αλλά και να είναι, δεν είναι εκεί το πρόβλημα μας στα λάδια. Με το να κάνω την αστυνομία και να κατηγορώ τους πάντες και τα πάντα, δεν βοηθάει στην επιλογή λαδιού. ο φιλος δεν σου λεει οτι ειναι απατεωνες απο πριν αλλα οτι τελικα με τις επιλογες τους ναι φαινονται σαν απατεωνες στα ματια μας. σου λενε αλλαγες στα 25.000 χιλ.σε ιδανικες συνθηκες οδηγησης που κανουν τα τεστ αυτοι σιγουρα..σε οδηγηση τυπου σχολης οδηγων σιγουρα.οχι ομως σε καθημερινη οδηγηση ενος νορμαλ οδηγου με κινηση,αυτοκινητοδρομο,υψηλες χαμηλες στροφες κ.λ. ξερεις ποσες φορες μετα εδωσαν οδηγια να κατεβει το οριο στο σερβις λαδιου? και οχι το ιδιο οριο σε ολες τις χωρες γιατι στην αμερικη που εχει κινημα δυνατο και αλλαζουν λαδια καθε 5000μιλια,7500χιλ δλδ το κατεβασαν στα 15.000 σε μερικα μοντελλα γιατι αν παθαινε κατι εξαιτιας ελλιπης λιπανσης το καταναλωτικο κινημα τους σκιζει.οπως εκαναν και για τα αλλα σκανδαλα..εμεις στην bmw χρωσταμε χαρη σαυτο το κινημα γιατι πολλα προβληματα κατασκευαστικα η' λιπανσης που δημιουργησαν προβληματα στις μηχανες οπως τα μοντελλα με κινητηρα Ν43-45 λογω ελλιπης λιπανσης απο οδηγια αλλαγης λαδιου καθε 25.000χιλ ,εσπασαν καδενες και κινητηρες και χαρη στην αγγλια και την αμερικη για Ν52 που εγιναν μυνησεις και δοθηκαν αποζημιωσεις ,δικαιωθηκαν και στις υπολοιπες χωρες. σου λενε βαλε το 0-20 γιατι με αυτο φτιαξαμε τον κινητηρα.και μετα ερχονται και σου το αλλαζουν και λενε αυτο που εσυ ηξερες τοσο καιρο οτι πρεπει να μπει ,αν ασχολεισαι ετσι?,το 5-30..και οχι δεν θα πεις οτι ηταν λαθος..το ξερανε οτι ηταν λαθος αλλα επιτηδες.γιατι θελουν να ακολουθησουν τις νορμες οικονομιας καυσιμου και ρυπων και επρεπε να πουλησουν πρωτα και μετα να δωσουν νεο ιξωδες..αυτο το κολπο εσυ μπορεις να το χαφτεις ,εγω το θεωρω κοροιδια.εγω βεβαια θα ειχα ενημερωθει και θα εβαζα 5-30 απο την αρχη. επισης αν διαβαζες αυτα που εγραψα πριν το αναφερω για τις αντιπροσωπειες,που ειναι οι τελικοι αποδεκτες των κατασκευαστων και εκει πεφτει μεγαλο δουλεμα σε κοσμο. οταν λοιπον ξερεις,ε ναι νιωθεις οτι σε δουλευουν ,ο ορισμος του απατεωνα ,ειτε με ,ειτε χωρις την θεληση του εκτος θεματος και δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με αυτο το μελος.το ποιος ξεκιναει κατι φαινεται,υπαρχει στα ποστ ,μπορει να παει να δει.εγω αναφερομουν γενικα αλλα και μονο που με κανει quote και μου απανταει προσωπικα ,και εμονικα,αποκαλυπτει ποιος το αρχισε.επισης ο τροπος που απαντησε με τα εμοτικον και ειρωνεια και χωρις περιεχομενο φαινεται ποιος ειναι και οτι θελει για αλλη μια φορα να χαλασει το τοπικ..οποτε του ζητηθηκε μια πληροφορια ,δεν ειναι ετοιμος να απαντησει και ψαχνει..και δεν ξερει τι να πει γιατι απλα δρν ξερει το θεμα λαδια..θελει απλα να εντυπωσιασει αλλα οι γνωσεις του ειναι ελλιπεστατες.το εχει αποδειξει. οποιος θελει λαθος πληροφοριες μπορει να ασχοληθει μαζι του εγω,ΟΧΙ.προστατεψτε το φορουμ,εγω ηδη του εκανα αναφορα για ειρωνεια και μειωτικους χαρακτηρισμους.. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από megapaixtaras 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katargedon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Και για να ληξει μια και καλη αυτο το θεμα,το εχουν καταλαβει ολοι ποιος εχει ελλειπεστατες γνωσεις και ποιος οχι,ποιος μιλαει με βαση τις επισημες ανακοινωσεις των acea,api και ποιος με γνωμες απο φορουμ,ποιος προτεινει λαδια σύγχρονα και ποιος του 2013,ποιος αρχισε τις ειρωνιες με πολλα μελη,ποιος συνεχιζει τον διαλογο και ποιος ειναι ο θρασυδειλος με αναφορες,ποιος δινει λανθασμενες πληροφοριες,ποιος ξερει να διαβαζει αποτελεσματα απο εργαστηρια και ποιος οχι.Τελοσπαντων,δεν θα ξαναπαντησω,θα ανοιξω αλλο τοπικ,ολοι ευπροσδεκτοι.Αν θελετε προτείνετε καποιο συγκεκριμενο θεμα περι λιπαντικων η γενικο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, megapaixtaras είπε ο φιλος δεν σου λεει οτι ειναι απατεωνες απο πριν αλλα οτι τελικα με τις επιλογες τους ναι φαινονται σαν απατεωνες στα ματια μας. σου λενε αλλαγες στα 25.000 χιλ.σε ιδανικες συνθηκες οδηγησης που κανουν τα τεστ αυτοι σιγουρα..σε οδηγηση τυπου σχολης οδηγων σιγουρα.οχι ομως σε καθημερινη οδηγηση ενος νορμαλ οδηγου με κινηση,αυτοκινητοδρομο,υψηλες χαμηλες στροφες κ.λ. ξερεις ποσες φορες μετα εδωσαν οδηγια να κατεβει το οριο στο σερβις λαδιου? και οχι το ιδιο οριο σε ολες τις χωρες γιατι στην αμερικη που εχει κινημα δυνατο και αλλαζουν λαδια καθε 5000μιλια,7500χιλ δλδ το κατεβασαν στα 15.000 σε μερικα μοντελλα γιατι αν παθαινε κατι εξαιτιας ελλιπης λιπανσης το καταναλωτικο κινημα τους σκιζει.οπως εκαναν και για τα αλλα σκανδαλα..εμεις στην bmw χρωσταμε χαρη σαυτο το κινημα γιατι πολλα προβληματα κατασκευαστικα η' λιπανσης που δημιουργησαν προβληματα στις μηχανες οπως τα μοντελλα με κινητηρα Ν43-45 λογω ελλιπης λιπανσης απο οδηγια αλλαγης λαδιου καθε 25.000χιλ ,εσπασαν καδενες και κινητηρες και χαρη στην αγγλια και την αμερικη για Ν52 που εγιναν μυνησεις και δοθηκαν αποζημιωσεις ,δικαιωθηκαν και στις υπολοιπες χωρες. σου λενε βαλε το 0-20 γιατι με αυτο φτιαξαμε τον κινητηρα.και μετα ερχονται και σου το αλλαζουν και λενε αυτο που εσυ ηξερες τοσο καιρο οτι πρεπει να μπει ,αν ασχολεισαι ετσι?,το 5-30..και οχι δεν θα πεις οτι ηταν λαθος..το ξερανε οτι ηταν λαθος αλλα επιτηδες.γιατι θελουν να ακολουθησουν τις νορμες οικονομιας καυσιμου και ρυπων και επρεπε να πουλησουν πρωτα και μετα να δωσουν νεο ιξωδες..αυτο το κολπο εσυ μπορεις να το χαφτεις ,εγω το θεωρω κοροιδια.εγω βεβαια θα ειχα ενημερωθει και θα εβαζα 5-30 απο την αρχη. επισης αν διαβαζες αυτα που εγραψα πριν το αναφερω για τις αντιπροσωπειες,που ειναι οι τελικοι αποδεκτες των κατασκευαστων και εκει πεφτει μεγαλο δουλεμα σε κοσμο. οταν λοιπον ξερεις,ε ναι νιωθεις οτι σε δουλευουν ,ο ορισμος του απατεωνα ,ειτε με ,ειτε χωρις την θεληση του εκτος θεματος και δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με αυτο το μελος.το ποιος ξεκιναει κατι φαινεται,υπαρχει στα ποστ ,μπορει να παει να δει.εγω αναφερομουν γενικα αλλα και μονο που με κανει quote και μου απανταει προσωπικα ,και εμονικα,αποκαλυπτει ποιος το αρχισε.επισης ο τροπος που απαντησε με τα εμοτικον και ειρωνεια και χωρις περιεχομενο φαινεται ποιος ειναι και οτι θελει για αλλη μια φορα να χαλασει το τοπικ..οποτε του ζητηθηκε μια πληροφορια ,δεν ειναι ετοιμος να απαντησει και ψαχνει..και δεν ξερει τι να πει γιατι απλα δρν ξερει το θεμα λαδια..θελει απλα να εντυπωσιασει αλλα οι γνωσεις του ειναι ελλιπεστατες.το εχει αποδειξει. οποιος θελει λαθος πληροφοριες μπορει να ασχοληθει μαζι του εγω,ΟΧΙ.προστατεψτε το φορουμ,εγω ηδη του εκανα αναφορα για ειρωνεια και μειωτικους χαρακτηρισμους.. Δεν βγαίνει νόημα με αυτά που γράφεις. Σεντόνια για να μας πεις τι τελικά? Πέρα από το γεγονός ότι υπερασπίζεσαι κάποιον που γράφει οτι τα 0w-30 ή 0w-20 δεν αντέχουν το καλοκαίρι….έχεις τίποτα άλλο να μας πεις? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katargedon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Ο οποίος τύπος,αν μπεις στο bitog και διαβάσεις τα post του,την μία γραφει οτι κάνει αναβάσεις με 5w40,την αλλη οτι βάζει μόνο 0w30 το καλοκαιρι και 0w40 τον χειμώνα,και οταν τον ρωτάνε για τις πιστοποιησεις sp,δεν απαντάει και ειρωνεύεται(το ποσταρισα).Απο εκει να καταλάβεις...οτι του φανει του λολοστεφανη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, atheatos είπε Δεν βγαίνει νόημα με αυτά που γράφεις. Σεντόνια για να μας πεις τι τελικά? Πέρα από το γεγονός ότι υπερασπίζεσαι κάποιον που γράφει οτι τα 0w-30 ή 0w-20 δεν αντέχουν το καλοκαίρι….έχεις τίποτα άλλο να μας πεις? α μαλιστα εχεις κανει παρεακι..λοιπον εχω γραψει απο τις 19 σελιδες περιπου 10 σχετικα με τα λαδια ,τοσες πληροφοριες οσες δεν ειχες ποτε σου..νεες καθε φορα..εκει ειναι τα γραπτα ,μενουν παντα ,οι υπολοιποι μπορουν να κρινουν..αλλα προφανως δεν σου αρεσει να ξερει καποιος περισοτερο απο εσενα..αντιθετα εχεις γραψει μικρες παραγραφους με ιδιες αναφορες σε 2-3 πραγματα ,αναλωνεσαι σε λιγες πληροφοριες μερικες σωστες μερικες λαθος αλλα πολυ λιγες σε αντιθεση με τον πραγματικα τεραστιο ογκο των δικων μου που καθε φορα λεε κατι νεο.τα λιγα επαναλαμβανομενα ποστ με τις ιδιες πληροφοριες που επι το πλειστον σε καθε ενα απο αυτα χαρακτηριζεις και μειωνεις και αλλα μελη οταν φυσικα δεν συμφωνουν μαζι σου. "η γνωμη των λιγο ασχετων "ομως ειναι χειροτερη απο την γνωμη πολλων ειδικων που μεταφερω απο ενα φορουμ με πολλους ειδικους.παραφραζω λγιο την υπογραφη σου δεν ειναι δικα μου λογια το ασχετος. οσον αφορα το θαρρος ,εγω γραφω θαραλεα,εξω απο τα δοντια.χωρις ομως προσβολες που αρχισαν με μια οργανωμενη επιθεση εναντιον μου απο παρεακια ,ειναι συνηθες σε ολα τα φορουμ.τογ εγονος οτι ειναι απο παρεακια μικρα ,η αποδειξη ειναι τα μυνηματα της πλειοψηφιας που λαμβανω αλλα και τα ευχαριστω για την βοηθεια που εδωσα σε ευγενικα ατομα μελη. ειναι γενικα ενα θεμα στα φορουμ να νομιζουν καποιοι οτι εχουν γνωσεις ,ενω δεν εχουν ,να ξερουν δεδομενα που ειναι ξεπερασμενα και να επιμενουν σαυτα και οταν δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο κοσμος γυριζει,αρχιζουν να επιβαλουν την γνωμη τους με προσβολες και παρεακια.αλλιως δεν εξηγειται καποιος που ειναι μελος εδω και 8 χρονια να εχει 51 μονο ποστς και ξαφνικα τα 40 απο αυτα να ειναι για τα λαδια ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ,ενω εχει ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ για τα λαδια. που δεν μπηκε ποτε να δειξει τις δηθεν γκουκλαρισμενες απο ποστ γνωσεις του για ενα θεμα που ποτε του δεν ασχοληθηκε.δολος ,φιλαρακια? μηπως διπλος λογαριασμος ιδιου προσωπου που δεν εχει το θαρος η' φοβαται να μην μπαναριστει? δεν με ενδιαφερει.. να πω για το ποιος εχει θαρος καθαρο? εγω που μιλαω με θαρρος για ολα εξω απο τα δοντια ακομα και οταν δεχομαι επιθεση,οπως τωρα..οποιος βριζει καποιον με μειωτικους χαρακτηρισμους χωρις δικαιολογια ,επειδη του λες οτι θα ακολουθησεις τους κανονισμους του φορουμ ,καταλβαινουμε ολοι την ποιοτητα και την ευπιστια των λεγομενων του. χαιρομαι που θα πατε να φτιαξετε αλλο τοπικ σαν παρεα,ηθελα να σας το προτεινω και εγω..ειναι κακο για τους αλλους υγιεις συνομιλητες που θελουν να μαθουν ,να υπαρχουν μελη που κανουν το τοπικ τοξικο ενω δεν τους αρεσει.το υγιες και λογικο ειναι να αποχωρησουν..καλη συνεχεια λοιπον στο νεο τοπικ σας για λαδια.. αθεατε κριμα ,νομιζα οτι μπορουσαμε να συνομιλησουμε,.κρινοντας απο την υπογραφη σου εχεις πραγματα που σε απασχολουν στο μυαλο σου..ευχομαι να βρεις καποτε την αναλυση και να την καταλαβεις/εφαρμοσεις. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από megapaixtaras 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα