christina-kfl Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει μεταπτυχιακό εε κάποιο ιδιωτικό κολλέγιο πρόσφατα. Ενδιαφέρομαι για human resources management η οργανωσιακη ψυχολογια στο Μητροπολιτικο το Deree και το IST. Εκτός από το Deree που ξέρω ότι έχει διασύνδεση με την αφορά εργασίας τα άλλα τι πουλιά πιανουν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
spooker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Αν θες πραγματικό μεταπτυχιακό το οποίο να έχει κύρος και όταν το βλέπει κάποιος στο βιογραφικό σου να μην γελάει θα σου έλεγα να αποφύγεις τα ελληνικά ιδιωτικά κολέγια, ιδίως το Deree. 1
george1807 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 4 ώρες πριν, spooker είπε Αν θες πραγματικό μεταπτυχιακό το οποίο να έχει κύρος και όταν το βλέπει κάποιος στο βιογραφικό σου να μην γελάει θα σου έλεγα να αποφύγεις τα ελληνικά ιδιωτικά κολέγια, ιδίως το Deree. Source: Trust me bro Deree != Λοιπά ιδιωτικά κολλέγια 1 1
christina-kfl Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 8 ώρες πριν, spooker είπε Αν θες πραγματικό μεταπτυχιακό το οποίο να έχει κύρος και όταν το βλέπει κάποιος στο βιογραφικό σου να μην γελάει θα σου έλεγα να αποφύγεις τα ελληνικά ιδιωτικά κολέγια, ιδίως το Deree. Ιδανικά θα ήθελα κάποιον που έχει τελειώσει μεταπχτιακο εκεί να μου πει την γνώμη του. Εσύ δηλαδή ποιο μεταπτυχιακό θα πρότεινες πάνω σε αυτό τον τομέα; Γιατί αν το μόνο κριτήριο σου είναι τα χρήματα, σε πληροφορώ ότι και το ΟΠΑ σε χρήματα παρόμοιο με του Deree βγαίνει αν πάρεις υποτροφία.
spooker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 6 hours ago, christina-kfl said: Ιδανικά θα ήθελα κάποιον που έχει τελειώσει μεταπχτιακο εκεί να μου πει την γνώμη του. Εσύ δηλαδή ποιο μεταπτυχιακό θα πρότεινες πάνω σε αυτό τον τομέα; Γιατί αν το μόνο κριτήριο σου είναι τα χρήματα, σε πληροφορώ ότι και το ΟΠΑ σε χρήματα παρόμοιο με του Deree βγαίνει αν πάρεις υποτροφία. Χωρίς να είναι ο τομέας μου θεωρώ το human resources garbage! Η ποιότητα ενός μεταπτυχιακού έχει να κάνει 1) με το prestige του πανεπιστημίου 2) με το πόσο καλό rating έχει ένα πανεπιστήμιο στο συγκεκριμένο κλάδο. Αν είναι να πληρώσεις για Master θα πρέπει να βρεις τουλάχιστον ένα πανεπιστήμιο εσωτερικού ή εξωτερικού. Όσο και αν δεν είμαι μεγάλος fan των πανεπιστημίων εσωτερικού δεδομένου του πως οι κομματικές παρατάξεις παρεμβάλλονται στο έργο του , θα προτιμούσα σίγουρα 100φορές στο ΟΠΑ παρά στο Deree. Έχοντας σπουδάσει και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μπορώ να πω πως η Ελλάδα έχει δυνατά πανεπιστήμια αλλά στο εξωτερικό είναι σίγουρα πολύ πιο οργανωμένοι. Το Deree δεν είναι καν πανεπιστήμιο και αυτό πάντα θα είναι πρόβλημα για το δικό σου prestige.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα