Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε καμια δεκαριά μέρες ληγει ενα πακέτο Hosting ενός φίλου . Του ειχα φτιαξει καποτε οταν ασχολιομουν μια σελιδα σε wordpress απλά δεν ασχολούμαι πλέον με το θέμα. Η σελίδα παίζει, εχω ssl , ανανεωνω plugins κλπ αλλά μέχρι εκεί . 

Το hosting σε γνωστο site εχει φτασει πλέον τα 100+ ευρω για ενα domain και δεν γουστάρω να τους τα δώσω πλέον (οχι εγω αλλά ο φιλος) αλλα ειναι κοροιδια πλέον από 50-60 ευρω να το εχουν φτασει 107,108 ευρω

Ενα domain ειναι , και ενα mail που τους εχω φτιαξει. απλά θελω κατι πιο φτηνό εντός ελλάδας και να μπορέσει η εταιρια να κανει την μεταφορα παράλληλα

Αν εχετε κατι να προτεινετε εστω και με Pm.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 9€ το μήνα και με το domain μέσα, δεν είναι πολύ ακριβά. Μη περιμένεις φθηνότερα ειδικά αν θές και απο Ελλάδα

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Καλημερα. Μιλαμε μονο για Hosting. Από 58,78 το 21 και το 22 με το τότε πακέτο που ειχε ο πάροχος, πηγαμε στα 97,40 περσι και 107 φέτος

Μαλλον θα μεινουμε στα ιδια γιατι ετσι και αλλιως δεν ζηταω λεφτα από τον φίλο γενικα . Πριν ενα μηνα τους καηκε ο δισκος στο pc και μπηκα απομακρυσμενα

να τους φτιαξω το mail στο νεο pc . Δεν ειμαι απο αυτους που θα πάρουν λεφτα για 10-20 λεπτα δουλεια οπότε τους συμφερει και παλι τωρα

που το σκέφτομαι. 

Το πάμε έτσι και  βλεπουμε

Δημοσ.

Και με 60-70€ ετησιώς υπάρχουν τίμια πακέτα εντός χωρικών υδάτων πάντα...

Όλα τα αρχικά μικρά πακέτα είναι ανάμεσα σε 4-5€ τον μήνα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/6/2024 στις 9:31 ΜΜ, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Καλησπέρα. Σε καμια δεκαριά μέρες ληγει ενα πακέτο Hosting ενός φίλου . Του ειχα φτιαξει καποτε οταν ασχολιομουν μια σελιδα σε wordpress απλά δεν ασχολούμαι πλέον με το θέμα. Η σελίδα παίζει, εχω ssl , ανανεωνω plugins κλπ αλλά μέχρι εκεί . 

Το hosting σε γνωστο site εχει φτασει πλέον τα 100+ ευρω για ενα domain και δεν γουστάρω να τους τα δώσω πλέον (οχι εγω αλλά ο φιλος) αλλα ειναι κοροιδια πλέον από 50-60 ευρω να το εχουν φτασει 107,108 ευρω

Ενα domain ειναι , και ενα mail που τους εχω φτιαξει. απλά θελω κατι πιο φτηνό εντός ελλάδας και να μπορέσει η εταιρια να κανει την μεταφορα παράλληλα

Αν εχετε κατι να προτεινετε εστω και με Pm.

Ευχαριστώ

Τι απαιτήσεις σε χώρο έχει;Υπάρχουν αρκετές αξιόλογες εταιρείες με καλές τιμές.

Δημοσ.
Στις 8/6/2024 στις 2:24 ΜΜ, CyberCr33p είπε

Κάτι μου λέει ότι και του χρόνου τέτοια εποχή θα επαναληφθεί το ερώτημα :D

Τιποτα δεν αποκλείεται. Απλά δεν το είχα στο μυαλο μου εγκαιρα . δεν πειραζει, πληρωσαμε τα 107+  και ολα ενταξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...