Προς το περιεχόμενο

mobile hotspot

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dr.linhof,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Laptop dell inspirion 10ετιας windows 10 home ed.,κινητο  redmi note 12,παλιοτερα χρησιμοποιουσα   σε hotspot ενα   i phone 4,χωρις κανενα προβλημα.Το τωρινο  που αντιμετωπιζω  [dell+redmi 12]ειναι το οτι  παρ  οτι εχω διαθεσιμα δεδομενα η συνδεση μου διακοπτεται  ακριβως μετα απο 1 πενταλεπτο.,πρεπει να ξαναμπω κ.ο.κ.Χρησιμοποιοντας  2 αλλα red mi 12  παλι σαν hotspot  [στο dell που αναφερω] ειδα οτι συμβαινει το ιδιο [5λεπτη συνδεση  και μετα διακοπη]  Οι ρυθμισεις  στα κινητα ειναι σωστες γιατι σε αλλa laptops  η συνδεση  ειναι  συνεχης .οποτε εστιαζω  στο συμπερασμα οτι το προβλημα  βρισκεται στο dell .μπηκα στις σχετικες ρυθμισεις των  windows αλλα δεν καταφερα τιποτα.Mηπως ειναι θεμα   καποιου  driver,αλλα παλι γιατι  αυτη η 5 λεπτη διαρκεια συνδεσης [την  μετρησα με ακριβεια] και μετα διακοπη?

Δημοσ.
Στις 6/6/2024 στις 8:16 ΜΜ, dr.linhof είπε

Laptop dell inspirion 10ετιας windows 10 home ed.,κινητο  redmi note 12,παλιοτερα χρησιμοποιουσα   σε hotspot ενα   i phone 4,χωρις κανενα προβλημα.Το τωρινο  που αντιμετωπιζω  [dell+redmi 12]ειναι το οτι  παρ  οτι εχω διαθεσιμα δεδομενα η συνδεση μου διακοπτεται  ακριβως μετα απο 1 πενταλεπτο.,πρεπει να ξαναμπω κ.ο.κ.Χρησιμοποιοντας  2 αλλα red mi 12  παλι σαν hotspot  [στο dell που αναφερω] ειδα οτι συμβαινει το ιδιο [5λεπτη συνδεση  και μετα διακοπη]  Οι ρυθμισεις  στα κινητα ειναι σωστες γιατι σε αλλa laptops  η συνδεση  ειναι  συνεχης .οποτε εστιαζω  στο συμπερασμα οτι το προβλημα  βρισκεται στο dell .μπηκα στις σχετικες ρυθμισεις των  windows αλλα δεν καταφερα τιποτα.Mηπως ειναι θεμα   καποιου  driver,αλλα παλι γιατι  αυτη η 5 λεπτη διαρκεια συνδεσης [την  μετρησα με ακριβεια] και μετα διακοπη?

Υπάρχει περιορισμος στην χρηση των δεδομενων και πιθανον παιζει ρολο και αν εχεις ενεργη εξοικονομηση δεδομενων. τσεκαρε αρχικα το κινητο

Δημοσ.

μαλλον οχι  γιατι  αλλο ολοιδιο κινητο με τις ιδιες ρυθμισεις  που σε αλλο laptop λειτουργει  κανονικα εδω στο δικο μου δινει και αυτο  5λεπτο-συμπαιραινω οτι ειναι θεμα σχεσης   συνδεσης κινητου με το συγκεκριμενο pc  που   ισως βρισκεται στο λειτουργικο του η  και το  hardware    του

Μόλις τώρα, dr.linhof είπε

ευχαριστω για την απαντηση αλλα μαλλον οχι  γιατι  αλλο ολοιδιο κινητο με τις ιδιες ρυθμισεις  που σε αλλο laptop λειτουργει  κανονικα εδω στο δικο μου δινει και αυτο  5λεπτο-συμπαιραινω οτι ειναι θεμα σχεσης   συνδεσης κινητου με το συγκεκριμενο pc  που   ισως βρισκεται στο λειτουργικο του η  και το  hardware    του

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Λύση
Δημοσ.

τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο βρεθηκε η αιτια .Οι φωστηρες-κρετινοι  της xiaomi ειχαν προεγκατεστημενη την επιλογη να αποσυνδεεται απο το δικτυο μετα απο 5 λεπτα συνδεσης- η ρυθμιση ηταν στο μενου που αφορουσε την  μπαταρια[και καλα save battery option]-το καταργησα και αυτην την στιγμη  ολα ok

Δημοσ.
Στις 6/6/2024 στις 8:21 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Μηπως το κινητό κλείνει την σύνδεση αν δεν έχει κίνηση για κάποια λεπτά;Ειναι στις ρυθμίσεις .

1 λεπτό πριν, dr.linhof είπε

τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο βρεθηκε η αιτια .Οι φωστηρες-κρετινοι  της xiaomi ειχαν προεγκατεστημενη την επιλογη να αποσυνδεεται απο το δικτυο μετα απο 5 λεπτα συνδεσης- η ρυθμιση ηταν στο μενου που αφορουσε την  μπαταρια[και καλα save battery option]-το καταργησα και αυτην την στιγμη  ολα ok

στο έγραψα.Ολα τα κινητά έχουν αυτή τη ρύθμιση,αν δεν υπάρξει κίνηση για Χ λεπτά κόβουν την σύνδεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...