Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι λόγοι που γράφω είναι 2:

1. Για να ενημερώσω ,ποσο εύκολο είναι σήμερα να φτιάξεις τραγούδι μόνος σου. Με φωνή,  μουσικά όργανα,  τους δικούς σου στοίχους ή αυτόματα παραγόμενα απο το ai, δωρεάν. 

2. Να ενημερώσω για το καναλι μου (2 ημερων , την ώρα που γράφω), όπου ανεβάζω τραγούδια φτιαγμένα με ai. Έτσι θα πάρετε και μια ιδεα τι αποτέλεσμα μπορείς να εχεις.

Θα ανεβάζω και άλλα στο μέλλον.  Στην περιγραφή κάθε βίντεο,  υπάρχουν τα lyrics που έχουν χρησιμοποιηθεί,  καθώς και οι λέξεις κλειδιά μεσα σε παρενθέσεις που χρησιμοποίησα.  Υπόψιν είμαι ασχετος με μουσική. 

Χρησιμοποιώ το suno.com για την δημιουργία των τραγούδιων. Για την ωρα ανέβασα καμία 10ρια. Αν έχει φτιάξει κάνεις κάποιο δικο του τραγούδι και πιστεύει οτι άξιζει να γίνει ποιο γνωστό,  αμα θέλει μπορεί να το ανεβάσει στο κανάλι με πληρη credit σε αυτον και με το όνομα που θέλει.

Αν και το suno.com μπορεί να κάνει τα πάντα αυτόματα,  πχ του λες, γραψε μου ενα τραγούδι με θεμα: "τρεχω γρήγορα στην πόλη".  Να είναι dance, beet, rock. Θα κάνει τα πάντα αυτόματα,  και θα παράξει 2 τραγούδια να κρατήσεις οποίο θες. Με δωρεάν εγγραφή με ενα Google account.  Σου δίνει δικαίωμα καθε μερα να παράξεις 5 τραγούδια.  Αν πληρώσεις 10ε το μηνα έχεις πολύ περισσότερα. 

Εγω χρησιμοποιώ αλλη μέθοδο παντως γιατί δεν εχει το καλύτερο αποτέλεσμα στα ελληνικά.  Χρησιμοποιείω το chatgpt,    για να παράξει τους στίχους.  Μάλιστα κάποιος εχει φτιάχνεις ενα agent εκει, οπου είναι ειδικο να βγαζει lyrics για suno,  με παρενθέσεις κλπ.  Google it. 

Μετα τροποποιείς μονος σου τα lyrics ωστε να ταιριάζουν καλύτερα πχ οι καταλήξεις. Το αποτέλεσμα βγαίνει καλύτερο. Διαλέγεις μετα στο suno να βάλεις δικά σου lyrics,  κανείς αντιγραφή,  επικόλληση αυτά που έφτιαξες.

Όπως επίσης στο reddit κάπου υπάρχει λίστα με λέξεις κλειδιά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Έχει πολλά κόλπα το συγκεκριμένο ai, πχ μια παράγραφο μπορείς μεσα σε παρένθεση να ορίσεις να είναι ντουέτο,  αλλη αντρας, αλλη γυναίκα,  χορωδία κλπ

Enjoy..

Το κανάλι λέγεται GREEK MUSIC AI CH https://www.youtube.com/@GREEKMUSICAICH

Όποιος θέλει κάνει και subscribe  αν θέλει να βοηθήσει να γίνει ποιο γνωστό.  Είναι ερασιτεχνική προσπάθεια χωρίς στόχο το κέρδος. 

Επίσης τα τραγούδια που βαζω εκει, δεν έχουν εμπορικά πνευματικά δικαιώματα,  και μπαίνουν στο πλαίσιο ορθής χρήσης του suno. Οπότε αν θέλετε να βάλετε ηχο σε κάποιο βίντεο σας στο YouTube,   και να μη σας κόψει το βίντεο λογω εμπορικών πνευματικών δικαιώματων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τραγούδια μου εκει,  αν σας αρέσει καποιο. Ενα απλο λινκ στο κανάλι μου, οτι απο εκει προέρχεται το τραγούδι θά είναι αρκετό. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...