Zengar Zombolt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δωρεάν για μια εβδομάδα το Marvel's Midnight Suns στο Epic games store ! Κριτικές στο Steam 10 10
SoullessRider Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε Κριτικές στο Steam Αν δεν το έδινε δωρεάν, δεν θα το άγγιζα...για τζάμπα, δεν θα κοιτάξω δόντια.... "You have to agree that you don't own this game, and can only be installed 5 times. I'm asking for a refund! UPDATE I cannot do a refund on this game. I will not buy anymore products from this developer or publisher again. People that do this need to be put out of business. "
mmavro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Πολύ ωραίο turn based game, με ωραία stories για κάθε χαρακτήρα, Μετά από ένα σημείο είναι λίγο μονότονο αλλά οκ. Το είχαν προσθέσει στο psplus και έτσι το έπαιξα free, πήρα και τα dlc του deadpool αξιζε φουλ(μικρό αλλά πολύ γέλιο). Γενικά είχε πολύ μεγάλο development αλλά επειδή δεν πέτυχε εμπορικά διαλύσανε την ομάδα, αλλά φαίνεται πως έχει πέσει πολύ δουλειά. Το θέμα είναι να σου αρέσει η κατηγορία gaming και το marvel universe. Επίσης ρε φίλε @SoullessRider με 83% θετικές και λες για μια αρνητική που δεν λέει καν για το παιχνιδι. Πάλι καλά που δεν πήρες και μια δεύτερη αρνητική που έχει στα κινεζικά.. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2024 από mmavro 1
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Πολυ καλο για τσαμπα .The anti-cheat software implemented 5 times limited install τι μλκιες ειχαν κανει στα κινεζικα ?
SoullessRider Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν κοίταξα καν τα ποσοστά. Αυτήν την είδα πρώτη - πρώτη (δεν ξέρω που στην βγάζει εσένα) γι αυτό και το αναφέρω. Δεν είναι λίγο το ότι πια περάσανε το "δεν σου ανοίκει το παιχνίδι". Επίσης δεν νομίζω ότι είναι λίγο το να σου απαγορεύει την 5η - 6η φορά εγκατάσταση, όταν έχεις δει παιχνίδια να πρέπει να τα κάνεις install 3-4 φορες μπας και παίξουν (πχ skyrim + fo4 στις 1ες εκδόσεις και άλλες τόσες μετά από κάθε από udate - όχι δεν θα δώσω παράδειγμα άλλης εταιρείας, είμαι από δύσκολη βάρδια & αυτά μου ήρθαν πρώτα...) και άλλες πόσες αν θες να περάσεις και mod (είτε μέσω steam είτε μέσω άλλης πηγής - βλέπε nexus και moddb) Spoiler Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2024 από SoullessRider
Zengar Zombolt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 αυτο το 5 φορες install πρεπει να εννοει 5 μηχανηματα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και οχι γενικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα