Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω έτσι είχα κάνει. Πήγα σε όσες εκδρομές ήταν μεσα στην τιμή. Αλλιώς βόλτα στην κάθε πόλη - λιμάνι που έπιανε. 

Σε όσα λιμάνια δέναμε, όποιος ήθελε έμπαινε και έβγαινε στο πλοίο. Σου δίνουν μια κάρτα και έτσι υπάρχει έλεγχος αν κάποιος ξεχαστέι και δεν έρθει. 

Στην Σαντορίνη τότε που πήγα εγώ δεν είχε άλλα κρουαζιερόπλοια , οπότε μια χαρά χρησιμοποιήσαμε το τελεφερίκ για να πάμε στην χώρα. Βέβαια είχα πάει εκτός σεζόν, νομίζω Οκτώβρη οπότε ήταν ήσυχα.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει τα καλα και τα κακα

+κοστος (Συγκρινεται και με διακοπες μονος γιατι στο πλοιο εχεις το φαι και τη καμπινα)

+δυνατοτητες για φιλιες παρεες (εμενα αυτο το κομματι απολαμβανα)

+καμπινα/ησυχια (αναμενεις να εχεις μια καλη καμπινα με κλιματισμο και ησυχια). Στη στερια εχω τυχει να μενω πανω απο ταβερνα(!) να εχουν διπλα παρτυ κτλ

+φαι (ακομα και να εχεις ελευθερη ημερα, εχεις φαει τοσο τις προηγουμενες που στερια αντε να πιεις κανα καφε ή να φας κατι προχειρο)

-Οσο και μεγαλο να ειναι το πλοιο αναλογα με τις ημερες ισως το βαρεθεις

-καθε κρουαζιεροπλοιο εχει μαγνητες να σου φανε επιπλεον χρηματα π.χ καζινο, μαγαζια εντος κτλ

-Ισχυει οτι μερικες εταιριες στη στερια εχουν πακετο ξεναγησεις αλλα μπορεις να πας και μονος οπου θες. Το κακο ειναι οτι μερικες φορες σου λενε να γυρισεις νωρις (ειδικα αν ειναι να πιασει πολλα λιμανια)

εγω δυστηχως μονο εξωτερικο, δεν εχω τυχει σε κρουαζιεροπλοιο Ελλαδα.

Δημοσ.

Κλείσαμε τελικά την κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά από Θεσσαλονίκη 7ήμερη. Θα επιστρέψω με λεπτομερή περιγραφή 

• Like 6
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Κλείσαμε τελικά την κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά από Θεσσαλονίκη 7ήμερη. Θα επιστρέψω με λεπτομερή περιγραφή 

Πότε θα πας;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Πόσο;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, berny είπε

Πότε θα πας;

47 λεπτά πριν, skoulas είπε

Πόσο;

Μέσα Ιουλίου στα 790 ευρώ το άτομο ( 2 άτομα) σε εσωτερική καμπίνα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.google.com/search?q=κρουαζιέρα+από+θεσσαλονίκη

Μην διαβάζετε βλακειες ολα τα νησια  ακομη κ μυκονος σαντορινη έχουν αξιολογες ελεύθερες παραλιες...αλλά απαιτούν τρανσφερ κ τσεκ αερα στο windy

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα  παιδιά μικρής ηλικίας αντέχουν στις κρουαζιέρες; έχει κανένας εμπειρία;
Επίσης η τιμή για παιδιά είναι η ίδια;

Edit: ανάλογα την περίπτωση βλέπω, αλλά παιδιά μέχρι την ηλικία των 13 ταξιδεύουν δωρεάν.

Επεξ/σία από APOMICHALIS
Δημοσ.
1 hour ago, asdfnikos said:

Ποια νησια περιλαμβανει;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Ποια νησια περιλαμβανει;

Κουσάντασι (Αρχ. Έφεσος) Τουρκία, Ηράκλειο (Κρήτη), Σαντορίνη, Μύκονος, Μήλος, Πειραιάς.

Περιλαμβάνει όλα τα λιμενικά τέλη , Φαγητά και ποτά μόνο στα γεύματα. 

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν έχει mini bar στο δωμάτιο οπότε το νερό θα το πληρώνεις 50 λεπτά με 1 ευρώ στο πλοίο; 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, asdfnikos said:

Κουσάντασι (Αρχ. Έφεσος) Τουρκία, Ηράκλειο (Κρήτη), Σαντορίνη, Μύκονος, Μήλος, Πειραιάς.

Περιλαμβάνει όλα τα λιμενικά τέλη , Φαγητά και ποτά μόνο στα γεύματα. 

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν έχει mini bar στο δωμάτιο οπότε το νερό θα το πληρώνεις 50 λεπτά με 1 ευρώ στο πλοίο; 

εγω ποτε δεν ειχα κατι τετοιο. Ναι ειτε απο το μπαρ στο πλοιο ειτε απεξω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

εγω ποτε δεν ειχα κατι τετοιο. Ναι ειτε απο το μπαρ στο πλοιο ειτε απεξω.

Μας βλέπω με 12άδα να ανεβαίνουμε στο πλοίο 🤣

Δημοσ.
10 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Μέσα Ιουλίου στα 790 ευρώ το άτομο ( 2 άτομα) σε εσωτερική καμπίνα.

Πες μας εντυπώσεις όταν με το καλο γυρίσετε!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι με update μιας και επιστρέψαμε από την κρουαζιέρα.

Γενικά η εμπειρία ήταν απίστευτα καλή. Αξίζει με τα χίλια μια δοκιμή όσο και αν άκουγα ότι είναι μόνο για "Παππούδες" κτλπ. 

Ταξιδέψαμε με το Celestyal Crystal 7ήμερη κρουαζιέρα σε 7 διαφορετικά λιμάνια ( Κουσαντάσκι , Ηράκλειο Κρήτης , Σαντορίνη , Μύκονος , Μύλος , Πειραιάς Αθήνα και πίσω Θεσσαλονίκη ).

Είχαμε κλείσει καμπίνα εσωτερική και μας έγινε upgrade σε εξωτερική με παράθυρο. Τεράστιο δωμάτιο μαζί με καναπέ , 2 φορές την ημέρα ερχόταν το housekeeping για καθαρισμό - συμμάζεμα καθώς και για ότι άλλο χρειαζόσουν ( π.χ. έξτρα πετσέτες).

2 Εστιατόρια ( Που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) το ένα με απεριορίστου μπουφέ (  + νερού , αναψυκτικών , Κρασιού και Μπύρας ) με εξαιρετικής Ποιότητας φαγητά. Αν κάνετε δίαιτα προτείνω να κάνετε μια παύση για 7 μέρες γιατί θα φάτε πολύ καλά. Κάθε μέρα και σε κάθε γεύμα διαφορετικές επιλογές. Σερβίρει 3 γεύματα την ημέρα ( Πρωινό , Μεσημεριανό , Βραδινό ) και ένα A la Carte εστιατόριο με σερβιτόρο και επιλογή από μενού ( Ορεκτικό , κυρίως γεύμα και επιδόρπιο ).

2 Πισίνες , 2 jazzuzi στα καταστρώματα με ξαπλώστρες.

Κάθε βράδυ λαμβάνεις το πρόγραμμα της επόμενης μέρας που αναγράφει της ώρες των γευμάτων στα εστιατόρια , τα show που υπάρχουν στο θέατρο από την ομάδα ψυχαγωγίας του πλοίου που είναι εξαιρετικά και διαφορετικά κάθε βράδυ. Επιπλέον διαθέτει πολλά διαφορετικά μπαρ με διαφορετικό είδος ζωντανής μουσικής το καθένα. Το αγαπημένο μας ήταν ένα Duo από της Φιλιππίνες που τραγουδούσαν και έπαιζαν εξαιρετικά. Υπάρχει η DISCO για τους πιο παλιούς , μπαρ με ζωντανό πιάνο , με μπουζούκι κ.α.  Γενικά δύσκολα να βαρεθείς αφού κάθε βραδιά κάτι διαφορετικό θα δεις και μπορείς να δοκιμάσεις - παρακολουθήσεις.

Όσο αφορά της εκδρομές είναι αρκετά τσιμπημένες από να της έκλεινες μόνος σου σε μερικά μέρη όπως π.χ στο ηράκλειο στο λιμάνι υπάρχουν Hop-on hop-off  bus που σε πάνε σε όλα τα αξιοθέατα - μνημεία σε μικρότερη τιμή από τα 60 - 70 ευρώ το άτομο που ζητάει η εκδρομή του πλοίου.

Το προσωπικό από τα πιο φιλικά άτομα που θα γνωρίσετε. Πάντα με χαμόγελο να σε εξυπηρετήσουν να σε βοηθήσουν και να σε κάνουν να περάσεις όμορφα.

Τώρα για τα ποτά - νερό ότι πίνεις στα εστιατόρια είναι εντός της τιμής . Ότι θα παραγγείλεις στα μπαρ και στο δωμάτιο χρεώνεται ( Ναι ακόμα και το μπουκάλι νερό 1 ευρώ τα 500ml)  Υπάρχουν πακέτα ποτών που με μια ματιά στον κατάλογο και με την κατανάλωση που πιστεύεις ότι θα κάνεις κρίνεις αν αξίζει να το αγοράσεις. 

Υπάρχουν πολλά "trap" για να ξοδέψεις επιπλέον χρήματα πάνω στο πλοίο. Όπως το ότι δεν πληρώνεις πουθενά με μετρητά είτε κάρτα αλλά με την κάρτα του πλοίου που στο τέλος της κρουαζιέρας λαμβάνεις τον λογαριασμό και χρεώνεται η πιστωτική - χρεωστική κάρτα που δήλωσες κατά την επιβίβαση. Η φωτογραφίες που σε βγάζουν με τον καπετάνιο η όταν κατεβαίνεις από το πλοίο , το καζίνο , το σπα για μασάζ , το κομμωτήριο , τα καταστήματα ρούχων - σουβενίρ - αφορολόγητων ειδών.

Μου λείπει ήδη όλη αυτή η εμπειρία , το πλοίο , η οργάνωση. Σίγουρα θα είναι από της πρώτες επιλογές μου η κρουαζιέρα. Φυσικά υπάρχουν κρουαζιερόπλοια που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην διασκέδαση εντός του πλοίου αλλά όχι στο φαγητό που για εμένα προτιμώ να έχω το φαγητό του Celestyal παρά μια νεροτσουλήθρα στην πισίνα. 😆

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Επανέρχομαι με update μιας και επιστρέψαμε από την κρουαζιέρα.

Γενικά η εμπειρία ήταν απίστευτα καλή. Αξίζει με τα χίλια μια δοκιμή όσο και αν άκουγα ότι είναι μόνο για "Παππούδες" κτλπ. 

Ταξιδέψαμε με το Celestyal Crystal 7ήμερη κρουαζιέρα σε 7 διαφορετικά λιμάνια ( Κουσαντάσκι , Ηράκλειο Κρήτης , Σαντορίνη , Μύκονος , Μύλος , Πειραιάς Αθήνα και πίσω Θεσσαλονίκη ).

Είχαμε κλείσει καμπίνα εσωτερική και μας έγινε upgrade σε εξωτερική με παράθυρο. Τεράστιο δωμάτιο μαζί με καναπέ , 2 φορές την ημέρα ερχόταν το housekeeping για καθαρισμό - συμμάζεμα καθώς και για ότι άλλο χρειαζόσουν ( π.χ. έξτρα πετσέτες).

2 Εστιατόρια ( Που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) το ένα με απεριορίστου μπουφέ (  + νερού , αναψυκτικών , Κρασιού και Μπύρας ) με εξαιρετικής Ποιότητας φαγητά. Αν κάνετε δίαιτα προτείνω να κάνετε μια παύση για 7 μέρες γιατί θα φάτε πολύ καλά. Κάθε μέρα και σε κάθε γεύμα διαφορετικές επιλογές. Σερβίρει 3 γεύματα την ημέρα ( Πρωινό , Μεσημεριανό , Βραδινό ) και ένα A la Carte εστιατόριο με σερβιτόρο και επιλογή από μενού ( Ορεκτικό , κυρίως γεύμα και επιδόρπιο ).

2 Πισίνες , 2 jazzuzi στα καταστρώματα με ξαπλώστρες.

Κάθε βράδυ λαμβάνεις το πρόγραμμα της επόμενης μέρας που αναγράφει της ώρες των γευμάτων στα εστιατόρια , τα show που υπάρχουν στο θέατρο από την ομάδα ψυχαγωγίας του πλοίου που είναι εξαιρετικά και διαφορετικά κάθε βράδυ. Επιπλέον διαθέτει πολλά διαφορετικά μπαρ με διαφορετικό είδος ζωντανής μουσικής το καθένα. Το αγαπημένο μας ήταν ένα Duo από της Φιλιππίνες που τραγουδούσαν και έπαιζαν εξαιρετικά. Υπάρχει η DISCO για τους πιο παλιούς , μπαρ με ζωντανό πιάνο , με μπουζούκι κ.α.  Γενικά δύσκολα να βαρεθείς αφού κάθε βραδιά κάτι διαφορετικό θα δεις και μπορείς να δοκιμάσεις - παρακολουθήσεις.

Όσο αφορά της εκδρομές είναι αρκετά τσιμπημένες από να της έκλεινες μόνος σου σε μερικά μέρη όπως π.χ στο ηράκλειο στο λιμάνι υπάρχουν Hop-on hop-off  bus που σε πάνε σε όλα τα αξιοθέατα - μνημεία σε μικρότερη τιμή από τα 60 - 70 ευρώ το άτομο που ζητάει η εκδρομή του πλοίου.

Το προσωπικό από τα πιο φιλικά άτομα που θα γνωρίσετε. Πάντα με χαμόγελο να σε εξυπηρετήσουν να σε βοηθήσουν και να σε κάνουν να περάσεις όμορφα.

Τώρα για τα ποτά - νερό ότι πίνεις στα εστιατόρια είναι εντός της τιμής . Ότι θα παραγγείλεις στα μπαρ και στο δωμάτιο χρεώνεται ( Ναι ακόμα και το μπουκάλι νερό 1 ευρώ τα 500ml)  Υπάρχουν πακέτα ποτών που με μια ματιά στον κατάλογο και με την κατανάλωση που πιστεύεις ότι θα κάνεις κρίνεις αν αξίζει να το αγοράσεις. 

Υπάρχουν πολλά "trap" για να ξοδέψεις επιπλέον χρήματα πάνω στο πλοίο. Όπως το ότι δεν πληρώνεις πουθενά με μετρητά είτε κάρτα αλλά με την κάρτα του πλοίου που στο τέλος της κρουαζιέρας λαμβάνεις τον λογαριασμό και χρεώνεται η πιστωτική - χρεωστική κάρτα που δήλωσες κατά την επιβίβαση. Η φωτογραφίες που σε βγάζουν με τον καπετάνιο η όταν κατεβαίνεις από το πλοίο , το καζίνο , το σπα για μασάζ , το κομμωτήριο , τα καταστήματα ρούχων - σουβενίρ - αφορολόγητων ειδών.

Μου λείπει ήδη όλη αυτή η εμπειρία , το πλοίο , η οργάνωση. Σίγουρα θα είναι από της πρώτες επιλογές μου η κρουαζιέρα. Φυσικά υπάρχουν κρουαζιερόπλοια που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην διασκέδαση εντός του πλοίου αλλά όχι στο φαγητό που για εμένα προτιμώ να έχω το φαγητό του Celestyal παρά μια νεροτσουλήθρα στην πισίνα. 😆

Και από τιμή της κρουαζιέρας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...