Προς το περιεχόμενο

Αγορα τηλεορασης

omghi2u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω τους φιλους/ες.

Αφησε την τελευταια της πνοη η τηλεοραση της μητερας μου, οποτε θελω να της παρω μια καινουρια.

Βαση του χωρου που την εχει, νομιζω 43" ειναι το ιδανικο. Μιας ομως και δεν εχω ιδεα απο τηλεορασεις θα ηθελα την βοηθεια σας.

Το μπατζετ ειναι μεχρι 500 ευρω, καλη εικονα και χρωματα με ενδιαφερει να εχει (οσο καλυτερα γινεται παντα σε σχεση με το διαθεσιμο μπατζετ) καθως βλεπει αρκετες ταινιες και σειρες.

Θα ηθελα προτασεις για μοντελα ωστε να εχω μια ιδεα προς τα που να κινηθω. Ευχαριστω εκ των προτερων και σορι για την ταλαιπωρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ θα έλεγα την TCL 43p735, με payzy από Cosmote/Germano βγαίνει περίπου 200 ευρώ.  Εγώ πήρα για τους γονείς την 55p735 στα 319 με την επιστροφή. 

• Like 1

21 ώρες πριν, rkb είπε

Κι εγώ θα έλεγα την TCL 43p735, με payzy από Cosmote/Germano βγαίνει περίπου 200 ευρώ.  Εγώ πήρα για τους γονείς την 55p735 στα 319 με την επιστροφή. 

Στα 200€ με επιστροφή βγαίνει η (υποδεέστερη) 43P635 και όχι η 43Ρ735.

Πολύ σωστά,  έκανα λάθος για τη 43". Για κάποιο λόγο η 55p735 είναι φθηνότερη από την 43p735... Νομίζω για την χρήση που προορίζεται είτε η 43p635 είτε κάποια από τις άλλες θα είναι πολύ καλή. 

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βοηθησατε παρα πολυ με τις αναφορες σας στην TCL και εκανα μια ερευνα αγορας πανω στις συγκεκριμενες που φαινεται να ειναι απο τα καλυτερα VFM low budget brands στην αγορα

και κατεληξα σε αυτην

IY4WBYD.jpeg

Επεξ/σία από omghi2u

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...