george2143 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια μεταχειρισμένη alfa Romeo guillietta, η τιμή της είναι στα 13000. Θέλω να δωσω γύρω στα 8000-9000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα με δόσεις.Ηθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία της χρηματοδότησης, αν κάποιος που έχει αγοράσει με δόσεις την ξερει και μπορεί να την εξηγήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 7 hours ago, george2143 said: Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια μεταχειρισμένη alfa Romeo guillietta, η τιμή της είναι στα 13000. Θέλω να δωσω γύρω στα 8000-9000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα με δόσεις.Ηθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία της χρηματοδότησης, αν κάποιος που έχει αγοράσει με δόσεις την ξερει και μπορεί να την εξηγήσει Η διαδικασία της χρηματοδότησης αυτοκινήτου είναι εφικτή μόνο μέσω συνεργαζόμενου εμπόρου με την τράπεζα, σε αυτόν απευθύνεσαι ο οποίος σου εξηγεί τη διαδικασία, σε ενημερώνει για όλα τα κόστη, συγκεντρώνει και στέλνει στην τράπεζα όλα τα δικαιολογητικά. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις προσωπικό δάνειο, το οποίο φυσικά θα εγκριθεί πιο δύσκολα και θα έχει μεγαλύτερο επιτόκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george2143 Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Η διαδικασία της χρηματοδότησης αυτοκινήτου είναι εφικτή μόνο μέσω συνεργαζόμενου εμπόρου με την τράπεζα, σε αυτόν απευθύνεσαι ο οποίος σου εξηγεί τη διαδικασία, σε ενημερώνει για όλα τα κόστη, συγκεντρώνει και στέλνει στην τράπεζα όλα τα δικαιολογητικά. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις προσωπικό δάνειο, το οποίο φυσικά θα εγκριθεί πιο δύσκολα και θα έχει μεγαλύτερο επιτόκιο. Κυρίως αυτό δεν ήξερα, αν έχω εγώ κάποια επικοινωνία με την τράπεζα ή μιλαω μόνο με τον εμπορο και εκείνος με την τράπεζα . Γνωρίζεις, από την στιγμή που ξεκινάω την διαδικασία, μετά από πόσες μέρες περίπου ολοκληρώνεται η διαδικασία και παίρνω το αμάξι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 15 minutes ago, george2143 said: Κυρίως αυτό δεν ήξερα, αν έχω εγώ κάποια επικοινωνία με την τράπεζα ή μιλαω μόνο με τον εμπορο και εκείνος με την τράπεζα . Γνωρίζεις, από την στιγμή που ξεκινάω την διαδικασία, μετά από πόσες μέρες περίπου ολοκληρώνεται η διαδικασία και παίρνω το αμάξι? Δεν είναι στάνταρ, εξαρτάται και πολλές παράμετρους, μπορεί να είναι βδομάδα ή και πάνω από μήνας, απευθύνσου στον έμπορο για να σε ενημερώσει στο περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) αν θες μεσω εμπορου εχουν κανει εμπορικη συμφωνια ηδη και θα σε ενημερωσουν. Συνηθως θα σoy εξηγησουν τι ακριβως θελει (χαρτουρα) και ισως αυτοι στειλουν αυτα στη τραπεζα. Ωστοσο απο εκει και περα θα μιλας μονο με τραπεζα. Εγω οταν εκανα τη διαδικασια ηταν αρκετα εξπρες: συμφωνησα με εμπορο ωστε να καπαρωσω το ιχ, μετα μου εδωσε αναλυτικο οδηγο με τι χαρτουρα θελει και μαζι επιτοκιο δοσεις κτλ. Με το που τα συγκεντρωσα νομιζω σε πολυ λιγες ημερες (εφοσον εχεις θετικο σημα απο τραπεζα) προχωρησαμε για του αυτοκινητου (μεταβιβαση) Επεξ/σία 6 Ιουνίου από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα