Προς το περιεχόμενο

Logitech Πληκτρολόγιο-ποντίκι MX Keys S Combo Graphite Plaisio

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφορά από Πλαίσιο στα 149,99€, Skroutz ξεκινάει από 219€.

Link: https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/pliktrologia/logitech-pliktrologio-pontiki-mx-keys-s-combo-graphite_42459545

ΥΓ:  Sorry για το γρήγορο format, απογειώνεται το αεροπλάνο και βιαζομουν!!

Επεξ/σία από leonidas_fs
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κριμας .... 

Δυστυχώς, ένα από τα παρακάτω προϊόντα έχει εξαντληθεί

Μονο ενα στο καταστημα της κηφισιας .... το δειχνει ακομα πρασινο ομως παροτι λεει οτι εχει εξαντληθει

Στο amazon.de έχει 165€ + 16,6€ μεταφορικά το οποίο κατά το checkout εφαρμόζει κάποιο προμόσιον (!) και γίνεται 166,18€ συνολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικο πληκτρολογιο για χρηση σε Mac, αγορασμενο προσφατα το S-Plus (με το palm rest) στα 120 ευρω, με το ποντικι μαζι στα 149,9 το θεωρω κλοπη.

Απιστευτη αισθηση πληκτρολογησης, σχετικα πιο ησυχο απο αλλα logitech που εχω, απο dell που εχω δοκιμασει σε εργασια κτλ. αμεση αναγνωριση απο το Mac, ευκολιες ρυθμισεων με το Logi Options+. Φορτιση μου κραταει περιπου 5 εργασιμες απο το 100% στο 30% με το backlight ανοιχτο στην 1η-2η σκαλα και αρκετη πληκτρολογηση. Παιζει φυσικα ρολο και ο αισθητηρας κινησης που εχει, εχει υψηλη ευαισθησια που ακομα και την απειροελαχιστη κινηση των χεριων μου να πιασει οτι κινουνται προς το πληκτρολογιο (και ας μην παω να γραψω, απλα να πιασω το ποντικι δεξιοτερα, αναβει το backlight. Ισως καταληξω να το κλεισω δεν ξερω ακομα. Κατα την ημερα δεν μου προσφερει κατι φοβερο καθως ετσι και αλλιως βλεπω που ειναι τα πληκτρα συν του οτι στην τυφλη πληκτρολογηση κοιτας την οθονη και οχι το πληκτρολογιο αρα μικρο το οφελος. Ισως εχει ουσια σε πληκτρολογηση βραδυ, σε δωματιο με χαμηλο φωτισμο.

Το palm rest προς το παρον δεν το εχω συνηθισει/βολευτει, ειτε υπαρχει ειτε οχι το ενα και το αυτο γιατι το πληκτρολογιο ειναι πολυ χαμηλο και τα χερια μου δεν συνηθιζουν να ακουμπανε τοσο χαμηλα οταν πληκτρολογω (προερχομενος απο ψηλοτερα/μεγαλυτερα πληκτρολογια που οι καρποι μου ειναι αραγμενοι στο palm rest κατα την πληκτρολογηση). Παρολα αυτα μια χρησιμη προσθηκη στην τιμη οταν τοτε το Πλαισιο το εδινε στα 135 με palm rest, χωρις ποντικι και το βρηκα αλλου 15 ευρω φθηνοτερα.

Στην παρουσα φαση ειμαι σε αναζητηση ενος ποιοτικου οικονομικου, bluetooth ιδανικα, ποντικιου για το Mac που να μην ειναι γκουμουτσα, ουτε βαρυδι, να εχει καλο ρολαρισμα στο Macbook και να κραταει η μπαταρια. Χρηστης κατα βαση claw palm grip. Εχω προς το παρον ενα ψηλο καθετο ανατομικο Trust διπλης συνδεσης αλλα ειναι μεγαλο για μεταφορα με το Mac, χωραει με ζορι στη μικρη τσαντα. Ναι μεν βολικο και ανατομικο τοσα χρονια σε χρηση γραφειου αλλα για μεταφορα με μικρη στενη τσαντα δεν ενδεικνυται.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 09/06/2024 at 12:56, Sebu said:

Το palm rest προς το παρον δεν το εχω συνηθισει/βολευτει, ειτε υπαρχει ειτε οχι το ενα και το αυτο γιατι το πληκτρολογιο ειναι πολυ χαμηλο και τα χερια μου δεν συνηθιζουν να ακουμπανε τοσο χαμηλα οταν πληκτρολογω (προερχομενος απο ψηλοτερα/μεγαλυτερα πληκτρολογια που οι καρποι μου ειναι αραγμενοι στο palm rest κατα την πληκτρολογηση).

Είναι πολύ συμαντικό για την υγεία σου όταν πληκτρολογείς να μην ακουμπάνε οι καρποί σου στο palm rest, πρέπει να αιωρούνται.

Εμένα η εντύπωση μου από το mouse είναι πολύ αρνητική, με βολεύει μόνο αν το γραφείο είναι 8-10cm πιο ψηλά από τη σωστή θέση για το ύψος μου και δεν το χρησιμοποιώ.

Το πληκτρολόγιο είναι αρκετά καλό σαν κατασκευή αλλά και αυτό δεν με βολεύει γιατί όταν έχεις μεγάλο πληκτρολόγιο μένει λίγος χώρος για το mouse και αναγκάζεσαι να το αφήσεις με μεγάλο sensitivity (όπως έρχονται default) και να κάνεις μικρές κινήσεις με τον καρπό. Ένα μικρό πληκτρολόγιο αφήνει αρκετό χώρο για να κουνάς το mouse με ολόκληρο το χέρι όπως προτείνουν όλοι οι ειδικοί. Στο συνεργάτη μου που ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί χωρίς keypad αυτό του πήρα δώρο.

Σήμερα με το chatGPT δεν βρίσκω λόγο να βάλω και links για αυτά που γράφω, όποιος θέλει μπορεί να το ρωτήσει για τα links και τις μελέτες.

Επεξ/σία από elpenor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...