giannisshadow Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου καλησπέρα σε όλους νέος κάτοχος έχω ένα πρόβλημα στο κεντρικό κλείδωμα κλειδωνο τής πόρτες και η πόρτα του συνοδηγού δεν κλείνει τι μπορεί να φταίει ευχαριστώ πολύ
bill999r Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Η ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά της πόρτας. Δεν ξέρω αν το ρελέ πάει ξεχωριστά από την κλειδαριά κ αλλάζει μόνο του. Διαφορετικά αγόρασε μια κλειδαριά μεταχειρισμένη κ βαλτη πάνω. 1
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 8 hours ago, giannisshadow said: καλησπέρα σε όλους νέος κάτοχος έχω ένα πρόβλημα στο κεντρικό κλείδωμα κλειδωνο τής πόρτες και η πόρτα του συνοδηγού δεν κλείνει τι μπορεί να φταίει ευχαριστώ πολύ Η κλειδαριά της πόρτας, η ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά, η καλωδίωση, κάποια ντίζα, ο εγκέφαλος του κεντρικού κλειδώματος, πολλά μπορεί να φταίνε. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 22 ώρες πριν, giannisshadow είπε καλησπέρα σε όλους νέος κάτοχος έχω ένα πρόβλημα στο κεντρικό κλείδωμα κλειδωνο τής πόρτες και η πόρτα του συνοδηγού δεν κλείνει τι μπορεί να φταίει ευχαριστώ πολύ Το επικρατεστερο σεναριο το ηλεκτρομαγνητικο
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 22 ώρες πριν, giannisshadow είπε καλησπέρα σε όλους νέος κάτοχος έχω ένα πρόβλημα στο κεντρικό κλείδωμα κλειδωνο τής πόρτες και η πόρτα του συνοδηγού δεν κλείνει τι μπορεί να φταίει ευχαριστώ πολύ Αν κλειδωσεις απο την πορτα αυτη οι αλλες κλειδωνουν?
giannisshadow Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου ναι κλειδώνουν 22 ώρες πριν, bill999r είπε Η ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά της πόρτας. Δεν ξέρω αν το ρελέ πάει ξεχωριστά από την κλειδαριά κ αλλάζει μόνο του. Διαφορετικά αγόρασε μια κλειδαριά μεταχειρισμένη κ βαλτη πάνω. ευχαριστώ πολύ να είσαι πάντα καλά 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Το επικρατεστερο σεναριο το ηλεκτρομαγνητικο ναι τι να κάνω 1
bill999r Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 ώρα πριν, giannisshadow είπε ναι κλειδώνουν ευχαριστώ πολύ να είσαι πάντα καλά ναι τι να κάνω Η κλειδαριά αποτελείται από δύο κομμάτια ουσιαστικά. Το ηλεκτρομαγνητικό (ρελεδακι ουσιαστικά) και το μηχανικό. Το ηλεκτρομαγνητικό είναι αυτό που κλειδώνει ή ξεκλειδώνει το μηχανικό κομμάτι. Λογικά το δικό σου έχει χαλάσει. Ψάχνεις στο εμπόριο αν πωλείται ξεχωριστά κ το αλλάζεις. Αν πάει κομπλέ με την κλειδαριά τότε αλλάζεις κλειδαριά. Σε ένα clio που είχα κ χάλασε η ηλεκτρομαγνητική βρήκα από ebay με 10 ευρώ, αφαίρεσα την κλειδαριά, την έλυσα και αντικατέστησα το ρελέ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα