giannisshadow Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου καλησπέρα σε όλους νέος κάτοχος έχω ένα πρόβλημα στο κεντρικό κλείδωμα κλειδωνο τής πόρτες και η πόρτα του συνοδηγού δεν κλείνει τι μπορεί να φταίει ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Η ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά της πόρτας. Δεν ξέρω αν το ρελέ πάει ξεχωριστά από την κλειδαριά κ αλλάζει μόνο του. Διαφορετικά αγόρασε μια κλειδαριά μεταχειρισμένη κ βαλτη πάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 8 hours ago, giannisshadow said: καλησπέρα σε όλους νέος κάτοχος έχω ένα πρόβλημα στο κεντρικό κλείδωμα κλειδωνο τής πόρτες και η πόρτα του συνοδηγού δεν κλείνει τι μπορεί να φταίει ευχαριστώ πολύ Η κλειδαριά της πόρτας, η ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά, η καλωδίωση, κάποια ντίζα, ο εγκέφαλος του κεντρικού κλειδώματος, πολλά μπορεί να φταίνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 22 ώρες πριν, giannisshadow είπε καλησπέρα σε όλους νέος κάτοχος έχω ένα πρόβλημα στο κεντρικό κλείδωμα κλειδωνο τής πόρτες και η πόρτα του συνοδηγού δεν κλείνει τι μπορεί να φταίει ευχαριστώ πολύ Το επικρατεστερο σεναριο το ηλεκτρομαγνητικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 22 ώρες πριν, giannisshadow είπε καλησπέρα σε όλους νέος κάτοχος έχω ένα πρόβλημα στο κεντρικό κλείδωμα κλειδωνο τής πόρτες και η πόρτα του συνοδηγού δεν κλείνει τι μπορεί να φταίει ευχαριστώ πολύ Αν κλειδωσεις απο την πορτα αυτη οι αλλες κλειδωνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisshadow Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου ναι κλειδώνουν 22 ώρες πριν, bill999r είπε Η ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά της πόρτας. Δεν ξέρω αν το ρελέ πάει ξεχωριστά από την κλειδαριά κ αλλάζει μόνο του. Διαφορετικά αγόρασε μια κλειδαριά μεταχειρισμένη κ βαλτη πάνω. ευχαριστώ πολύ να είσαι πάντα καλά 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Το επικρατεστερο σεναριο το ηλεκτρομαγνητικο ναι τι να κάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 ώρα πριν, giannisshadow είπε ναι κλειδώνουν ευχαριστώ πολύ να είσαι πάντα καλά ναι τι να κάνω Η κλειδαριά αποτελείται από δύο κομμάτια ουσιαστικά. Το ηλεκτρομαγνητικό (ρελεδακι ουσιαστικά) και το μηχανικό. Το ηλεκτρομαγνητικό είναι αυτό που κλειδώνει ή ξεκλειδώνει το μηχανικό κομμάτι. Λογικά το δικό σου έχει χαλάσει. Ψάχνεις στο εμπόριο αν πωλείται ξεχωριστά κ το αλλάζεις. Αν πάει κομπλέ με την κλειδαριά τότε αλλάζεις κλειδαριά. Σε ένα clio που είχα κ χάλασε η ηλεκτρομαγνητική βρήκα από ebay με 10 ευρώ, αφαίρεσα την κλειδαριά, την έλυσα και αντικατέστησα το ρελέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα