Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.Απο τότε που βγήκε my ΔΕΗ δεν εχω καταφέρει να μπω.Μου βγάζει μήνυμα ο συνδυασμός ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης είναι λανθασμένος,και τον εχω αλλάξει τοοοσες φορές. Καμιά ιδέα.....

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nikomanol είπε

γεια σας.Απο τότε που βγήκε my ΔΕΗ δεν εχω καταφέρει να μπω.Μου βγάζει μήνυμα ο συνδυασμός ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης είναι λανθασμένος,και τον εχω αλλάξει τοοοσες φορές. Καμιά ιδέα.....

Έχεις δοκιμάσει εδώ; https://ebill.dei.gr/ForgotPassword.aspx?lang=1

Επίσης, κάνε μια δοκιμή να φτιάξεις πάλι προφίλ από την αρχή. Μήπως δεν είχε ενεργοποιηθεί εξαρχής και έτσι δε μπορείς να συνδεθείς;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, nikomanol είπε

Αν η ηλεκτρονικη διευθυνση σας χρησιμοποιείται και για άλλη παροχη,πρέπει να το αλλάξετε,ενα e-mail/λογαριασμό...

Δημοσ.
22 ώρες πριν, nikomanol είπε

Το χα παθει κι εγω, δεν εβγαζα ακρη και πηρα τηλ την υποστηριξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφατα ειχαν τετοιο προβλημα και οι γονεις μου με παναρχαια συνδεση. Δεν ειχαν περαστει σωστα καποια στοιχεια, συγκεκριμενα, για καποιο λογο, ενω η συνδεση ηταν στο ονομα της μητερας μου, ειχαν βαλει τον αριθμο ταυτοτητας του πατερα μου! 

Ειχα κανει επικαιροποιηση στοιχειων αλλα αφου εβαζα αλλον αριθμο ταυτοτητας, δεν γινοταν τιποτα. Οι δικοι μου τους πηραν τηλεφωνο (στο 800 900 1000), αρχισαν να λενε τα στοιχεια της μητερας μου αλλα οταν εφτασαν στον αριθμο ταυτοτητας της, της ειπαν οτι δεν ηταν αυτος καταγεγραμμενος, δεν ειπαν ποιος ειναι ομως. Ουτε στον γκισε στο τοπικο τους υποκαταστημα δεν το αντιληφθηκε κανενας υπαλληλος ενω ειδαν την ταυτοτητα.

Απλα μετα, το φανταστηκα οτι θα ηταν του πατερα μου. Δοκιμασε μηπως ειναι καποια παλια ταυτοτητα.

Επεξ/σία από Clytoceyx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...