Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου το έχει κάνει αυτο 2 φορές τον τελευταίο καιρό, οταν μπαίνω στο pc της δουλειάς, όχι στο σπιτι (εκεί το έχω αποθηκεύσει). 

Με την 1η προσπάθεια μου λέει "έχουν γίνει πολλές προσπάθειες".  αναγκάζομαι μετά να αλλάξω κωδικό.

Σκέφτηκα ότι ίσως κάποιος άλλος κάνει προσπάθειες, αλλα δεν έχω πάρει κάποιο e-mail που να μου λέει κάτι σχετικό. Συνήθως στέλνει η ms αν γίνει κάτι τέτοιο.

ΥΓ: μου το έβγαλε πάλι τώρα το ίδιο μήνημα και στο σπίτι μου..

Sign-in is blocked
You've tried to sign in too many times with an incorrect account or password.
Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
4 minutes ago, The_Judas said:

Με την 1η προσπάθεια μου λέει "έχουν γίνει πολλές προσπάθειες".  αναγκάζομαι μετά να αλλάξω κωδικό.

Μήπως έχεις αποθηκευμένους κωδικούς σε κάποιο πρόγραμμα πχ thunderbird και τσεκάρει ανα χρονικά διαστήματα αν έχεις λάβει email;

Κάτι ανάλογο είχα πάθει με email του GMX, το οποίο κάθε τρεις και λίγο κλειδωνόταν... μέχρι που το ξύλωσα απ'το thunderbird και το βλέπω μόνο απ'το GMX app πλέον.

Δημοσ.

Τώρα που ξαναδοκίμασα μπήκε κανονικά χωρίς να κάνω κάτι, με τον ίδιο κωδικό.

και εγώ σκέφτηκα μήπως φταίει το outlook app  που έχω στο κινητό. έκανα και εκεί ένα reset του λογαριασμού. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μήπως έχεις αποθηκευμένους κωδικούς σε κάποιο πρόγραμμα πχ thunderbird και τσεκάρει ανα χρονικά διαστήματα αν έχεις λάβει email;

Κάτι ανάλογο είχα πάθει με email του GMX, το οποίο κάθε τρεις και λίγο κλειδωνόταν... μέχρι που το ξύλωσα απ'το thunderbird και το βλέπω μόνο απ'το GMX app πλέον.

μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις του thunderbird και απο 10λεπτά να το πας παραπάνω αν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα

απλά απο thunderbird θέλει να απενεργοποιήσεις τη μεταφορά απεσταλμένων στον φάκελο σε hotmail γιατί γίνεται αυτόματα και δημιουργούνται διπλότυπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...