pink_glitter Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα σε όλους. Έχω την εξής απορία. Ξεκίνησα προχθες σε νέα δουλειά. Το συμβόλαιο μου γράφει ότι η πληρωμή θα γίνεται στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι και τώρα θα πάρω ένα μέρος των χρημάτων για αυτόν τον μήνα (όπως γίνεται στις περιπτώσεις που η πληρωμή γίνεται την τελευταία εργάσιμη), ή θα πρέπει πρώτα να κλείσει ο μήνας; Ανόητη ερώτηση λίγο το γνωρίζω, αλλά αν είχατε ανάλογη περίπτωση, πώς έγινε σε εσάς;
greekfragma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 δεν υπάρχει σαφής απάντηση. Ανάλογα την εταιρία και το πως δουλεύει το τμήμα μισθοδοσίας τους. Λογικά όπως το περιγράφεις θα πληρωθείς κάπου στις 3-5 Ιουλίου το διάστημα 3/6 έως 3/7. 3 Αυγούστου τον Ιούλιο κ.ο.κ. 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 5 minutes ago, pink_glitter said: Καλησπέρα σε όλους. Έχω την εξής απορία. Ξεκίνησα προχθες σε νέα δουλειά. Το συμβόλαιο μου γράφει ότι η πληρωμή θα γίνεται στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι και τώρα θα πάρω ένα μέρος των χρημάτων για αυτόν τον μήνα (όπως γίνεται στις περιπτώσεις που η πληρωμή γίνεται την τελευταία εργάσιμη), ή θα πρέπει πρώτα να κλείσει ο μήνας; Ανόητη ερώτηση λίγο το γνωρίζω, αλλά αν είχατε ανάλογη περίπτωση, πώς έγινε σε εσάς; Λογικά η πληρωμή που θα γίνεται στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα αφορά τα δεδουλευμένα του προηγούμενου, 1-10 Ιουλίου θα πληρωθείς όσο δούλεψες τον Ιούνιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα