Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Σκοπεύω στα κοντά να αγοράσω ένα VR με treadmill. Έχω high-end PC με 4070ΤΙ και i9 9900Κ. Παίζω πολλές ώρες τη μέρα και ελπίζω να συνδυάσω λίγη "δραστηριότητα" στο τομάρι μου μέσω του VR. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν headset και χειριστήρια σε ανοιχτό χώρο, αλλά με ξενερώνει ο περιορισμός του χώρου, γι' αυτό σκέφτομαι για treadmill. Το budget δεν είναι μεγάλο θέμα, αλλά ελπίζω να μπορέσω να βρω κάτι που μ' αρέσει μεταξύ 1000-3000 ευρώ.

Το μεγαλύτερό μου θέμα αυτή τη στιγμή είναι το "test drive". Το ερώτημά μου λοιπόν είναι: Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να μπορώ να παίξω σε ένα τέτοιο μηχάνημα; Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (ή αλλού;), ταξιδεύω αρκετά, οπότε προτείνετε ανεπιφύλακτα. Κατά προτίμηση Κεντρική Μακεδονία.

Δεύτερη ερώτηση είναι αν θα μπορώ να παίξω τα παιχνίδια που βλέπω στο Steam που λένε ότι υποστηρίζουν VR σε ένα τέτοιο μηχάνημα και αν χρειάζεται να συνδέσω τον υπολογιστή μου με ένα τέτοιο μηχάνημα ή όχι (για να ξέρω που μπορώ να το τοποθετήσω).

Τρίτη και τελευταία ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς σας κάτι τέτοιο; Τί σας άρεσε / δυσαρέστησε; Σίγουρα θα είναι χειρότερο από ότι δείχνουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσει έστω η εμπειρία, δεδομένου ότι μου άρεσε αυτό που δοκίμασα χωρίς treadmill.

Κάποιες παρουσιάσεις τέτοιων VR που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον πχ είναι αυτές:

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Ποσο χρονο εισαι για να μπορεις να χτυπιεσαι ετσι σα το χταπόδι χωρις ναυτία ε :D

34, αλλά στην καρδιά 15. Αλλά ντάξει, χαλαρά, δεν πάω για competitive :D Πιο πολύ με αγχώνουν τα άλματα και τα σκυψίματα, για τα γόνατα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...