Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω κατι επειδή στο ιντερνετ δεν το ξεκαθαρίζει ακριβώς έχω το iPhone XR εδω και δύο χρόνια και σιγα σιγά πάω για αλλαγή είναι η πρώτη φορά που είναι χρήστης Apple και δεν ξέρω ακριβώς με τις επισκευές στα εξουσιοδοτημένα τι παίζεται.Ξερω πως αν πέσει κάτω απο το 80% η υγεια της μπαταρία παει για αλλαγη και επειδη θα παω σε εξουσιοδοτημένο να την αλλάξω φοβάμαι μην δεν μου την επισκευάσουν επειδη ειχα παει στην irepair και ειχα αλλαξει την κάμερα την πίσω που ειχε θέμα και επειδη δεν θεωρείται εξουσιοδοτημένο το τηλεφωνο ειναι εκτος εγγήσης. Θα υπάρξει θέμα προς αυτο γιατι δεν το γνωρίζω και επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα το παω στους επισημους και φοβάμαι ως προς αυτο το κομμάτι ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας.🙂

Δημοσ.

Ακομα και με αλλαγμενη μπαταρια δεν θα εχεις προβλημα..Γενικα για αλλαγη μπαταριας σε συσκευες εκτος εγγυησης δεν θα δωσουν βαση σε επισκευη σε αλλο σημειο της συσκευης..Απλα απο οσο θυμαμαι η τιμη στους επισημους εχει παει στα 99 ευρω για μπαταρια..

Δημοσ.

Αυτό φοβάμαι και επειδή το έχω πάρει και μτχ από συγγενή και εδώ τόσα που διαβάζω μου φαίνονται βουνό και λεω μην πάω σκάσω 100 ευρώ πόσο πάει και έχω θέμα στο επισημο σερβις κλπ κλπ (οχι οτι ειχα θεμα με την irepair αλλα καλύτερα στα επίσημα )γιατι όλοι ξέρουμε ποσο ιδιόρρυθμη ειναι σε αυτά η Apple και ειδικα στο κομμάτι σέρβις γιατι οσο να ναι σκοπεύω να την κρατήσω την συσκευή αν και παλιά πλέον εφοσον δεν θα πάω τώρα για άλλο iphone αλλα και για μελλοντικά μα γνωρίζω γιατί και στο ιντερνετ που εψαξα δεν με κατατοπισαν και πολυ ως προς αυτο 

Δημοσ.
5 hours ago, Vaswww said:

Αυτό φοβάμαι και επειδή το έχω πάρει και μτχ από συγγενή και εδώ τόσα που διαβάζω μου φαίνονται βουνό και λεω μην πάω σκάσω 100 ευρώ πόσο πάει και έχω θέμα στο επισημο σερβις κλπ κλπ (οχι οτι ειχα θεμα με την irepair αλλα καλύτερα στα επίσημα )γιατι όλοι ξέρουμε ποσο ιδιόρρυθμη ειναι σε αυτά η Apple και ειδικα στο κομμάτι σέρβις γιατι οσο να ναι σκοπεύω να την κρατήσω την συσκευή αν και παλιά πλέον εφοσον δεν θα πάω τώρα για άλλο iphone αλλα και για μελλοντικά μα γνωρίζω γιατί και στο ιντερνετ που εψαξα δεν με κατατοπισαν και πολυ ως προς αυτο 

Δεν κατάλαβα τι ρωτάς. Το τηλέφωνο προφανώς είναι εκτός εγγύησης αφού είναι πολύ παλιό μοντέλο. Τι σε προβληματιζει ακριβώς;  όπου θες πας, πληρώνεις και αλλάζεις μπαταρία...

Δημοσ.

Ρωταω αν θα εχω θεμα στους επισημους επειδη εχει γινει παρεμβαση σε μη εξουσιοδοτημενο συγνωμη αν τα εγραψα μπερδεμενα αλλα τα εγραφα γρηγορα 😅

Δημοσ.
2 hours ago, Vaswww said:

Ρωταω αν θα εχω θεμα στους επισημους επειδη εχει γινει παρεμβαση σε μη εξουσιοδοτημενο συγνωμη αν τα εγραψα μπερδεμενα αλλα τα εγραφα γρηγορα 😅

Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει εφόσον είναι εκτός εγγύησης. Αν έπρεπε να σε καλύψει εγγύηση σίγουρα θα υπήρχε θέμα...

Δημοσ.

Και αν δηλαδή εντοπίσουν ανταλλακτικό που τοποθετήθηκε αλλού τι θα γίνει; Θα κρατήσουν αιχμάλωτο το τηλέφωνο; Λεφτά πας να τους δώσεις 

• Like 1
Δημοσ.
On 07/06/2024 at 00:43, gianniz_k said:

Και αν δηλαδή εντοπίσουν ανταλλακτικό που τοποθετήθηκε αλλού τι θα γίνει; Θα κρατήσουν αιχμάλωτο το τηλέφωνο; Λεφτά πας να τους δώσεις 

Eσυ καλα τα λες αλλα θελω να ριξω λιγο φως στις παπατζες που αρχιζει και κανει η Samsung σε περιπτωση third party Ανταλλακτικου ( Οχι η Apple Δεν θα κανει τιποτα στην συσκευη σου απλα το αναφερω γιατι οι μεγαλοεταιρειες ξεκινανε μαλακιες χωρις λογο) 

Δημοσ.

Καλά αυτό είναι σίγουρο αλλά για να το γνωρίζω πιο πολϋ μην βρεθώ προ εκπλήξεως γιατι ξέρουμε οτι η Apple είναι ιδιορρυθμη εταιρεία και ειδικά σε οτι αφορά τις επισκευές της 

Δημοσ.

Να πω και εγω την προσφατη εμπειρια μου.Το πηγα στην document, με ραντεβου και σε 1 ωρα ήταν ετοιμο.Το εβαλε σε μηχανημα και το ελεγξε ,με ρωτησε αν εχει επισκευη αλλου και με ενημερωσε οτι αν βρεθει υγρασια δεν το επισκευαζει και το κοστος ειναι 20€ αν θυμαμαι καλα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε

Eσυ καλα τα λες αλλα θελω να ριξω λιγο φως στις παπατζες που αρχιζει και κανει η Samsung σε περιπτωση third party Ανταλλακτικου ( Οχι η Apple Δεν θα κανει τιποτα στην συσκευη σου απλα το αναφερω γιατι οι μεγαλοεταιρειες ξεκινανε μαλακιες χωρις λογο) 

Μην νομίζεις όλοι στο τέλος την ίδια τακτική θα ακολουθήσουν γνώμη μου έτσι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...