Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα hp victus κσι είναι εντός εγγύησης. Μου πετάει συνέχεια μπλε οθόνες (ακομα και στο safe mode και κατα την διάρκεια εγκατάστασης εκ νέου των windows.

Το λάπτοπ το πήρα απο ενα μαγαζί στην ελλάδα. Στην HP μου είπαν αυτό το μοντέλο κυκλοφορεί μονο αμερική και να επικοινωνήσω με το μαγαζί που το πήρα. Τωρα είμαι στην φάσ που περιμένω να με πάρει τηλέφωνο το μαγαζί. Κάνεις με παρόμοια εμπειρία γιατί έχω αγανακτήση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο μοντελο ειναι; Τι εγγυηση σου ειπαν πως εχει; Παγκοσμιας καλυψης ή μονον απο την χωρα που αγοραστηκε αρα ειναι παραεισαγωγη και το καταστημα ΟΦΕΙΛΕΙ να σε καλυψει; Απο ποιο καταστημα το αγορασες μπας και ειναι γνωστος παραεισαγωγεας; Κανε κι ενα τσεκ στο παρακατω για να δεις την εγγυηση του:

https://support.hp.com/gr-el/check-warranty

Επεξ/σία από 29gk
Δημοσ.

εφοσον μπαινεις safe mode και πεταει παλι μπλε οθονη τοτε ειναι καποιο hardware θεμα.... πολυ πιθανον οι μνημες

οποτε επιστροφη στο μαγαζι 

αν ειναι παραεισαγωγη εχουν 1 χρονο λιγοτερο εγγυηση να ξες.

Δημοσ.
23 minutes ago, KaRLoSSaLoNiKa said:

αν ειναι παραεισαγωγη εχουν 1 χρονο λιγοτερο εγγυηση να ξες.

Δεν ισχύει αυτό. Αν είναι δυνατόν, μην λέτε ότι να ναι.

Δημοσ.

Victus Gaming Laptop 15-fa1093dx

Το κατάστημα που το πήρα είναι το mgmanager. Μίλησα μαζι τους θα τους το στείλω να το δούνε και αυτοί.

Ελπίζω να κάνουν δουλεία. Θα σας ενημερώσω.

image.png.635a07cd56e98c35ce355abc91024772.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Δεν ισχύει αυτό. Αν είναι δυνατόν, μην λέτε ότι να ναι.

ισχυει και παρα ισχυει τσεκαρισμενο και παθων.

το επαθα εγω σε msi που πηρα απο μαγαζι Ελλαδα και οταν χρειαστηκα εγγυηση πηρα στην αντιπροσωπεια της msi Ελλαδα και μου τσεκαραν serial και μου ειπαν ειναι παραεισαγωγης απο αλλη χωρα και εχει 1 χρονο λιγοτερο

ψαξου λιγο παραπανω γιατι δεν εχεις ιδεα μαλλον.

Δημοσ.
50 minutes ago, KaRLoSSaLoNiKa said:

ισχυει και παρα ισχυει τσεκαρισμενο και παθων.

το επαθα εγω σε msi που πηρα απο μαγαζι Ελλαδα και οταν χρειαστηκα εγγυηση πηρα στην αντιπροσωπεια της msi Ελλαδα και μου τσεκαραν serial και μου ειπαν ειναι παραεισαγωγης απο αλλη χωρα και εχει 1 χρονο λιγοτερο

ψαξου λιγο παραπανω γιατι δεν εχεις ιδεα μαλλον.

Κανονικά είχε εγγύηση το λάπτοπ σου από το κατάστημα το οποίο το αγόρασες.Η μόνη περίπτωση να μην είχε (από το κατάστημα), είναι να το πήρες εκτός ΕΕ. Εάν πχ πηγες Αμερική και το πήρες, τότε ναι, πάσο, δεν σε καλύπτει η νομοθεσία των 2 χρόνων.

Δημοσ.

Μπορείς να καταλάβεις αν είναι παραεισαγωγης πριν το αγοράσεις; Για μελλοντικές αγορές...

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 6/6/2024 στις 12:38 ΠΜ, filip123go είπε

Κανονικά είχε εγγύηση το λάπτοπ σου από το κατάστημα το οποίο το αγόρασες.Η μόνη περίπτωση να μην είχε (από το κατάστημα), είναι να το πήρες εκτός ΕΕ. Εάν πχ πηγες Αμερική και το πήρες, τότε ναι, πάσο, δεν σε καλύπτει η νομοθεσία των 2 χρόνων.

ναι ετσι νομιζα και εγω φιλε αλλα επειδη δεν ηταν κωτσοβολος η πλαισιο και ηταν απλο σκρουτζομαγαζο μου ειπαν οτι δεν επισκευαζουν αυτοι και οτι επρεπε να μιλησω με την αντιπροσωπεια της msi στην Ελλαδα οπως και εκανα και μου ειπαν οτι σου εγραψα πιο πανω.

και ξανα λεω το μαγαζι το εφερε απο αλλη χωρα Πολωνια νομιζω δεν το εγραφε πουθενα και  το πουλουσε σαν ελληνικο ...

με το serial number το βρηκε η αντιπροσωπεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, KaRLoSSaLoNiKa said:

ναι ετσι νομιζα και εγω φιλε αλλα επειδη δεν ηταν κωτσοβολος η πλαισιο και ηταν απλο σκρουτζομαγαζο μου ειπαν οτι δεν επισκευαζουν αυτοι και οτι επρεπε να μιλησω με την αντιπροσωπεια της msi στην Ελλαδα οπως και εκανα και μου ειπαν οτι σου εγραψα πιο πανω.

και ξανα λεω το μαγαζι το εφερε απο αλλη χωρα Πολωνια νομιζω δεν το εγραφε πουθενα και  το πουλουσε σαν ελληνικο ...

με το serial number το βρηκε η αντιπροσωπεια.

Δεν έχει σημασία τι ήταν . Το μαγαζί ήταν υποχρεωμενο να σε καλύψει. Αν έκανες μια καταγγελιούλα με cc το κατάστημα, να δεις πως θα λυνόταν το θέμα σου αμέσα.
Αυτό που λες είναι πάρα πολύ κοινό και δεν είναι παράνομο (παρα-εισαγωγή). Και πολλά μεγάλα καταστήματα το κάνουν (πρώτο και καλύτερο το eshop)

Κρίμα, έπρεπε να ρωτήσεις εδω μέσα, να σου πούμε πως να κινηθείς... 

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που κανείς τέτοιες καταγγελίες;

Δεν έχω προς το παρόν θέμα αλλά να ξέρουμε γενικά τι γίνεται.

Επεξ/σία από tasos_tsif
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το έστειλα στο κατάστημα και θα με επιστρέψουν τα  λεφτά  . Σκέφτομαι για Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7

Επεξ/σία από tasos_tsif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...