Προς το περιεχόμενο

Ali και ΕΛΤΑ ! ...και τρις αλί

gio4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν ανοίγω αυτό το θέμα κυρίως γιατί πρόσφατα μου συνέβει το εξής:

Είχα παραγγείλει κάτι από Alixpress και ως συνήθως μου αφήνουν ένα ραβασάκι και με το ραβασάκι πάω και το παίρνω από το ταχυδρομείο.

Αλλά αυτή τη φορά δεν μου άφησαν ή δεν βρήκα ραβασάκι!!!

Τον κωδικό λοιπόν από το tracking το έβαζα στο site των ΕΛΤΑ και μου έβγαζε συνέχεια ότι δεν βρίσκει στοιχεία!!!

Συνέχεια; όχι συνέχεια! Εμφάνισε στοιχεία όταν το έστειλαν πίσω και το κουφό ήταν ότι τότε (εκ των υστέρων δηλαδή) εμφανιζόταν ότι ήταν και έναν μήνα σχεδόν στο κατάστημα!

Παρ' όλο που το είδα την επόμενη μέρα από την ημέρα που και καλά δρομολόγησαν την επιστροφή στον αποστολέα, δεν ήταν δυνατό -ΟΚ, για μένα τον απλό θνητό- η επαναπροώθηση στον παραλήπτη!!! Εκείνο έφυγε πάει!

Τώρα έχω παρόμοια περίπτωση, με πακέτο μεγαλύτερης αξίας ωστόσο! Εννοώ ότι αυτό δεν θα ήθελα με την καμία να επιστρέψει!

Και βάζω, έτσι για το γαμώτο...εμ... συγνώμη! Για του λόγου το αληθές ήθελα φυσικά να γράψω, τα screenshots:

Από το Ali:                                                                                          Από τα ELTA:

image.jpeg.650ecae6bb5c6db6ab22f7690e014935.jpeg  image.jpeg.ee6a06217783384a1412593aa3fbafb7.jpeg

η πλάκα είναι ότι η παραγγελία και καλά θα μου παραδοθεί στις 6 Ιουνίου! ...δηλαδή αύριο!

για να δούμε!

...βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον σε αυτή τη παραγγελία δεν είναι τα ΕΛΤΑ ο μεταφορέας...

Επεξ/σία από gio4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, gio4 είπε

Λοιπόν ανοίγω αυτό το θέμα κυρίως γιατί πρόσφατα μου συνέβει το εξής:

Είχα παραγγείλει κάτι από Alixpress και ως συνήθως μου αφήνουν ένα ραβασάκι και με το ραβασάκι πάω και το παίρνω από το ταχυδρομείο.

Αλλά αυτή τη φορά δεν μου άφησαν ή δεν βρήκα ραβασάκι!!!

Τον κωδικό λοιπόν από το tracking το έβαζα στο site των ΕΛΤΑ και μου έβγαζε συνέχεια ότι δεν βρίσκει στοιχεία!!!

Συνέχεια; όχι συνέχεια! Εμφάνισε στοιχεία όταν το έστειλαν πίσω και το κουφό ήταν ότι τότε (εκ των υστέρων δηλαδή) εμφανιζόταν ότι ήταν και έναν μήνα σχεδόν στο κατάστημα!

Παρ' όλο που το είδα την επόμενη μέρα από την ημέρα που και καλά δρομολόγησαν την επιστροφή στον αποστολέα, δεν ήταν δυνατό -ΟΚ, για μένα τον απλό θνητό- η επαναπροώθηση στον παραλήπτη!!! Εκείνο έφυγε πάει!

Τώρα έχω παρόμοια περίπτωση, με πακέτο μεγαλύτερης αξίας ωστόσο! Εννοώ ότι αυτό δεν θα ήθελα με την καμία να επιστρέψει!

Και βάζω, έτσι για το γαμώτο...εμ... συγνώμη! Για του λόγου το αληθές ήθελα φυσικά να γράψω, τα screenshots:

Από το Ali:                                                                                          Από τα ELTA:

η πλάκα είναι ότι η παραγγελία και καλά θα μου παραδοθεί στις 6 Ιουνίου! ...δηλαδή αύριο!

για να δούμε!

...βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον σε αυτή τη παραγγελία δεν είναι τα ΕΛΤΑ ο μεταφορέας...

Το παρέλαβες βλέπω, άρα όλα καλά.  Για άλλη φορά βάλε το tracking εδώhttps://parcelsapp.com/ , θα ήξερες από πιο πριν ότι θα σου το παρέδινε η ACS

BTW υπάρχει θέμα για το Aliexpress εδώ, αν εχεις καποια απορία.

Επεξ/σία από sakisgri
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...