Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας , έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση (LG 49NANO866NA Smart 4K UHD 49") τώρα 3 χρόνια. Απλά από την αρχή  η τηλεόραση όταν  έμπαινε σε αναμονή έδειχνε έτσι στις εικόνες,  ένα έντονο άσπρο κάθε φορά που εμφανίζονται αυτά.  Αλλά μόνο τότε,  ούτε σε ταινίες ούτε στα κανάλια,  ούτε YouTube/ Netfli έχω κάποιο θέμα. Έστειλα στο πλαισιο που την έχω πάρει,  εξυπηρέτηση κομπλέ,  αλλά ούτε αυτοί ήταν σίγουροι αν είναι όντως πρόβλημα ή είναι έτσι η τηλεόραση από μόνη της. Οπότε πρέπει να μπω στην διαδικασία αποστολής της τηλεόραση  να ακολουθήσει έλεγχος κτλπ. 

Ήθελα να σας ρωτήσω ξέρετε, έχετε αντιμετώπισει κάτι παρόμοιο εσείς? Είναι πρόβλημα ή είναι έτσι η κατασκευή της ? Ρωτάω ώστε να μην μπω στην διαδικασία αυτή χωρίς κάποιο λόγο.Ειναι μέσα στην εγγύηση ακομα.

Ευχαριστώ!

20240422_201238.jpg

20240422_201300.jpg

Επεξ/σία από Bulis1992
Δημοσ.

Λογικά είναι άσχετο, αλλά παλιότερη smart LG που έχω εμφανίζει έντονη φωτεινότητα (σαν αυτό που βλέπω στις φωτό, αλλά λιγότερο έντονο) στο σημείο που ήταν ο κέρσορας του magic remote.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nk9 είπε

Λογικά είναι άσχετο, αλλά παλιότερη smart LG που έχω εμφανίζει έντονη φωτεινότητα (σαν αυτό που βλέπω στις φωτό, αλλά λιγότερο έντονο) στο σημείο που ήταν ο κέρσορας του magic remote.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Όχι εμένα δεν έχει θέμα με τον κέρσορα του magic remote.  Εφόσον είναι κομπλέ στην οθόνη κτλπ , δεν θα προχωρήσω να την στείλω. Άσε να μην μου κάνουν και καμιά βλακεια να χαλάσουν την TV.  

Δημοσ.

μου κανει για θεμα με το local dimming, για το οποιο δεν μπορεις να κανεις κατι εκτος του να αυξήσεις τον φωτισμο στο χωρο ωστε να μην φαινεται τοσο εντονο . Λεγεται blooming effect . Απενεργοποίησε εντελώς το local dimming να δεις αν συνεχίζει να το κανει.

• Thanks 1
  • Λύση
Δημοσ.

Ειναι το local dimming, στις nanocell ειναι ΣΑΠΙΟ. το κλεινεις κ ηρεμεις. δεν υπαρχει χειροτερο local dimming απο αυτο των nanocell..

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, heavyrain είπε

μου κανει για θεμα με το local dimming, για το οποιο δεν μπορεις να κανεις κατι εκτος του να αυξήσεις τον φωτισμο στο χωρο ωστε να μην φαινεται τοσο εντονο . Λεγεται blooming effect . Απενεργοποίησε εντελώς το local dimming να δεις αν συνεχίζει να το κανει.

Ευχαριστώ για την απάντηση! 

Είναι αυτό που είπες... το απενεργοποιώ και είναι όλα κομπλέ.  Επίσης διάβασα ότι είναι γενικό το θέμα με τις nanocell.. thanks 🤙

29 λεπτά πριν, kallair είπε

Ειναι το local dimming, στις nanocell ειναι ΣΑΠΙΟ. το κλεινεις κ ηρεμεις. δεν υπαρχει χειροτερο local dimming απο αυτο των nanocell..

Ακριβώς αυτό! Έχεις δίκαιο το έψαξα και εγώ και είναι ακριβώς αυτό που λες . Το απενεργοποίησα και όλα καλά! Πάλι καλά γλίτωσα το πακετάρισμα και αποστολή της τηλεόρασης! 

Thanks🤙

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...