anergos13 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Ολα κανουν το κύκλο τους...υπομονη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockavlon Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου MrΜπούτια > MrBeast 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 39 λεπτά πριν, kirileman είπε ....Δεν έχει σημασία αν πουλάει όπλα, σκάφη ή σκουπιδοβίντεο.... μάηστα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg421 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αυτος εκανε πολλα τρικ για να φτασει εκει την τηλεθεαση,εφτασε στο σημειο να μοιραζει λεφτα σε αστεγους στη γειτονια του και να τραβαει βιντεο, γι'αυτο ειναι δημοφιλης... Επεξ/σία 5 Ιουνίου από greg421 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobbyray21 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Γιατί κάποιοι είδαν αυτήν την ανάρτηση και αποφάσισαν να σχολιάσουν την τρασίλα της σύγχρονης κοινωνίας; Προφανώς σε κάθε ποστ αντίθετο του γούστου τους φλεξάρουν τη μιζέρια τους για να μη φανούν mainstream... Από εμένα μπράβο στον Mrbeast και σε όποιον καταφέρνει ό,τι καταφέρνει κάνοντας αυτό που γουστάρει! Cheers! 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
this.is.elia Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 11 minutes ago, bobbyray21 said: Γιατί κάποιοι είδαν αυτήν την ανάρτηση και αποφάσισαν να σχολιάσουν την τρασίλα της σύγχρονης κοινωνίας; Προφανώς σε κάθε ποστ αντίθετο του γούστου τους φλεξάρουν τη μιζέρια τους για να μη φανούν mainstream... Από εμένα μπράβο στον Mrbeast και σε όποιον καταφέρνει ό,τι καταφέρνει κάνοντας αυτό που γουστάρει! Cheers! Είναι αφελές να πιστεύεις ότι ο τύπος κατάφερε ότι κατάφερε κάνοντας - ουσιαστικά - σαχλαμάρες. Σε τέτοια νούμερα θεάσεων και συνδρομητών φτάνεις με εσωτερική πληροφόρηση και συνεργασία ώστε να γίνει η μέγιστη (κακόβουλη) εκμετάλλευση του αλγορίθμου των suggestions. Εκτός και εάν πιστεύεις ότι - ας πουμε - μισό δις χρηστών του internet επιθυμούν να δουν στο YT μια ομάδα νεαρών να προσπαθούν να μείνουν στο κέντρο ενός κύκλου ή τί θα γίνει εάν ρίξεις μια Φεράρι μέσα σε ένα σκουπιδοτενεκέ. Και να βλέπουν τέτοιο περιεχόμενο επαναλαμβανόμενα. Πρόκειται για καταφανέστατη απάτη. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, michael92 said: Blocktube και όλα τα cringe κανάλια πάνε περίπατο. Εγώ έχω το channel blocker, έχω ξεχάσει την ύπαρξη εκατοντάδων καναλιών, έχω μέσα περίπου 1300 εγγραφές (εντάξει τα μισά από αυτά είναι όλοι οι κλώνοι του 5-minute craft και troom troom, άλλωστε στην ίδια Ρωσική εταιρία ανήκουν όλα με έδρα την Κύπρο παρακαλώ) Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Diavolos666 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 hour ago, this.is.elia said: Είναι αφελές να πιστεύεις ότι ο τύπος κατάφερε ότι κατάφερε κάνοντας - ουσιαστικά - σαχλαμάρες. Σε τέτοια νούμερα θεάσεων και συνδρομητών φτάνεις με εσωτερική πληροφόρηση και συνεργασία ώστε να γίνει η μέγιστη (κακόβουλη) εκμετάλλευση του αλγορίθμου των suggestions. Εκτός και εάν πιστεύεις ότι - ας πουμε - μισό δις χρηστών του internet επιθυμούν να δουν στο YT μια ομάδα νεαρών να προσπαθούν να μείνουν στο κέντρο ενός κύκλου ή τί θα γίνει εάν ρίξεις μια Φεράρι μέσα σε ένα σκουπιδοτενεκέ. Και να βλέπουν τέτοιο περιεχόμενο επαναλαμβανόμενα. Πρόκειται για καταφανέστατη απάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Arkin είπε Ενα απο τα μεγαλυτερα σκουπιδονακαλα του youtube. Ειναι το πρωτο που κανεις block μολις μπεις στο youtube. Τα νουμερα δειχνουν το που παει η ανθρωποτητα και το ποσο trash εχει γινει η κοινωνια μας. Και εις ανωτερα. το θετικο του ειναι οτι απο τα απειρα λεφτα που βγαζει δινει και ενα ξεροκομματο στον κοσμο και βοηθαει μερικους(εστω και για views) που εχουν προβληματα τοσο βιοποριστικα οσο και υγειας. και δεν ειναι και υποχρεωση του να το κανει. σκουπιδοκαναλο βεβαια, συμφωνω. αλλα εχει μια παραγωγη, κανει δουλιτσα ο ανθρωπος. απο την αλλη βλεπεις κατι παρταλια σαν την sssniperwolf που κανει fake reactions κοιταζοντας μια λευκη οθονη με το κειμενο που πρεπει να διαβαζει να εχει 30+ εκατομμυρια συνδρομητες και να βγαζει απειρα λεφτα και να την βραβευει και να την σπρωχνει το youtube ... που ειναι πρωην και νυν εγκληματιας.. και οταν ξανακανει εγκλημα της δινουν χαστουκι στον καρπο "μην το ξανακανεις" και μετα απο 1 μηνα she is back in business, αλλη μια μερα στο γραφειο. καθε χρονο και χειροτερα γινομαστε σαν ειδος. σε ολους σχεδον τους τομεις. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από omghi2u Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobbyray21 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 ώρες πριν, this.is.elia είπε Είναι αφελές να πιστεύεις ότι ο τύπος κατάφερε ότι κατάφερε κάνοντας - ουσιαστικά - σαχλαμάρες. Σε τέτοια νούμερα θεάσεων και συνδρομητών φτάνεις με εσωτερική πληροφόρηση και συνεργασία ώστε να γίνει η μέγιστη (κακόβουλη) εκμετάλλευση του αλγορίθμου των suggestions. Εκτός και εάν πιστεύεις ότι - ας πουμε - μισό δις χρηστών του internet επιθυμούν να δουν στο YT μια ομάδα νεαρών να προσπαθούν να μείνουν στο κέντρο ενός κύκλου ή τί θα γίνει εάν ρίξεις μια Φεράρι μέσα σε ένα σκουπιδοτενεκέ. Και να βλέπουν τέτοιο περιεχόμενο επαναλαμβανόμενα. Πρόκειται για καταφανέστατη απάτη. Αφελές, πράγματι, που έκρινα τη χολή, έχοντας ξεχάσει ότι αυτή επικρατεί.. by the way δεν έχω δει ούτε μισό επεισόδιο του μίστερ. Mixtape > Λιάγκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Δεν τα συμπαθώ τα βιντεάκια του αλλά τουλάχιστον κάνει δωρεές σε άστεγους, άτομα με ειδικές ανάγκες, νοσοκομεία κτλ όπου οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι δεν δίνουν δεκάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Ntinaras είπε Καλυτερα να δω βιντεο του, παρα ελληνικη τηλεοραση. Γούστα είναι αυτά. Εγώ δεν βάζω καν τον εαυτό μου σε αυτό το δίλλημα. Γιατί θα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα 2; Δεν βλέπω τίποτα από τα 2, εκτός από 1-2 κωμικές σειρές στην τηλεόραση. Τουλάχιστον η ελληνική τηλεόραση έχει αυτό... Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Tlykog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, Tlykog είπε Γούστα είναι αυτά. Εγώ δεν βάζω καν τον εαυτό μου σε αυτό το δίλλημα. Γιατί θα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα 2; Δεν βλέπω τίποτα από τα 2, εκτός από 1-2 κωμικές σειρές στην τηλεόραση. Τουλάχιστον η ελληνική τηλεόραση έχει αυτό... Εχω δει μερικα βιντεο του, καποια εχουν πλακα, καποια ηταν cringe και τα εκλεισα στο λεπτο. Δε νομιζω οτι κανει κατι κακο ο τυπος, ειναι ενας υπερβολικα mainstream βιντεας. Αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 35 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εχω δει μερικα βιντεο του, καποια εχουν πλακα, καποια ηταν cringe και τα εκλεισα στο λεπτο. Δε νομιζω οτι κανει κατι κακο ο τυπος, ειναι ενας υπερβολικα mainstream βιντεας. Αυτο. Δεν είναι κανάλι που αξίζει για 273εκ. συνδρομητές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Tυχερός ο τύπος που γεννήθηκε στην Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα