Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Είμαι νέα τραγουδίστρια που όμως σύντομα θέλω να μπω στη διαδικασία αναζήτησης κιθαρίστα ή πιανίστα ή και τα δύο για να αρχίσουμε να παίζουμε μαζί σε διάφορα μαγαζιά ή events. Φυσικά, η καλλιτεχνική μου πλευρά λέει πως ανυπομονεί να μπει σε αυτή τη δημιουργική διαδικασία και να μοιραστεί με κάποιον άλλον/άλλους αυτό το όμορφο ταξίδι. Η πλευρά μου όμως που διακατέχεται full από anxiety, αναρωτιέται πόσο ασφαλής είναι μια τέτοια αναζήτηση δεδομένου πως με όποιον και να έρθω σε επαφή που να δηλώσει ενδιαφέρον, θα μου είναι ένας άγνωστος. Δεν μπορώ να διανοηθώ, για παράδειγμα, ότι θα πήγαινα σπίτι του ή σε κάποιον άλλο χώρο δικό του τελοσπάντων, όπου πράγματι εκεί μπορεί ο άνθρωπος να έχει έναν καλό μουσικό εξοπλισμό που να θέλει να χρησιμοποιήσουμε. Δεν θα ήμουν διατεθειμένη, θα ήθελα να έρχεται εκείνος στον δικό μου χώρο όπου μια τέτοια συνθήκη θα την ένιωθα πιο ασφαλή. 

Τη θεωρείτε υπερβολική τη φοβία μου; Είμαι σίγουρη πως θα υπάρχουν κι άλλες κοπέλες εκεί έξω που να νιώθουν έτσι. Υπάρχει κάποια συνήθης πρακτική για αυτές τις γνωριμίες; Θα ήθελα να μου πείτε και δικές σας εμπειρίες όσοι έχετε για να καταλάβω καλύτερα πώς λειτουργεί το πράγμα, καθώς όπως είπα και στην αρχή είμαι νέα τραγουδίστρια και μόνο σενάρια στο μυαλό μου μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή. Επειδή όμως η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για εμένα, αν πρόκειται να μου μπει εμπόδιο και να μην μπορώ να επιδιώξω αυτό που θέλω, τότε καλύτερα να το ξέρω από τώρα ώστε να μην κάνω και πολλά όνειρα.

Επεξ/σία από HelenaTen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...