zacharis1955 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 8/6/2024 στις 2:43 ΜΜ, mphxths είπε he N95 plays on average in the same league as the Core i3-1115G4, on the AMD front the Ryzen 3 3350U or an old fighter, the Core i5-7300HQ Σε καποιο αλλο συμπαν οπου τα watts ειναι διακοσμητικα στοιχεια Ο Ν95 ειναι στα 15w , o i3-1115G4 στα 12w και ανεβαζει μεχρι 28w και ο i5-7300HQ στα 45w! Eκτος και αν ο Ν95 κανει τιποτα μαγικα στυλ M1/M2 της Apple , δεν μπορει να κοντραρει τους αλλους δυο επεξεργαστες , παρα μονο σε συγκεκριμενα τεστς και υπο συγκεκριμενες συνθηκες. Για του λογους το αληθες , benchmark #1 και #2. +27% ο i3 , +6.5% o i5 , αν και ο i5 σε κατι επιμερους τεστς , ριχνει διψηφια ποσοστα στα αυτια του N95. Σε γενικες γραμμες , για απλη χρηση καλος ο Ν95 , αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα https://www.cpubenchmark.net/compare/2922vs5206vs5157vs4395vs3877/Intel-i5-7300HQ-vs-Intel-N95-vs-Intel-N100-vs-AMD-Ryzen-3-3350U-vs-Intel-i3-1115G4 https://www.notebookcheck.net/Intel-Processor-N95-CPU-Benchmarks-and-Specs.690317.0.html https://www.notebookcheck.net/Intel-Processor-N100-CPU-Benchmarks-and-Specs.678956.0.html Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2024 από zacharis1955
mphxths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 3 hours ago, zacharis1955 said: https://www.cpubenchmark.net/compare/2922vs5206vs5157vs4395vs3877/Intel-i5-7300HQ-vs-Intel-N95-vs-Intel-N100-vs-AMD-Ryzen-3-3350U-vs-Intel-i3-1115G4 https://www.notebookcheck.net/Intel-Processor-N95-CPU-Benchmarks-and-Specs.690317.0.html https://www.notebookcheck.net/Intel-Processor-N100-CPU-Benchmarks-and-Specs.678956.0.html Και εδω ο ο Ν95 χανει (εστω και για λιγο) απο επεξεργαστη που στο δικο σου λινκ δειχνει να τον κερδιζει. Το ιδιο και εδω , απο επεξεργαστη που χανει απο τον Ν95 στο δικο σου λινκ. Αρα που ειναι η αληθεια ?
zacharis1955 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 55 λεπτά πριν, mphxths είπε Και εδω ο ο Ν95 χανει (εστω και για λιγο) απο επεξεργαστη που στο δικο σου λινκ δειχνει να τον κερδιζει. Το ιδιο και εδω , απο επεξεργαστη που χανει απο τον Ν95 στο δικο σου λινκ. Αρα που ειναι η αληθεια ? Μόνο στα Cpubenchmark.net & Notebookcheck.net.
pp6210 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Στις 2/7/2024 στις 2:20 ΜΜ, Tricky78 είπε Με την μπαταρία δεν έχω ασχοληθεί καθώς μέχρι σήμερα, δουλεύει σα σταθερός στην μπρίζα. Γενικά, στο browsing και τις απλές δουλειές που κάνω, δε βλέπω σοβαρές διαφορές ''απόδοσης΄΄ σε σχέση με το desktop που έχω (5600G - 16GB 3200mhz - NVME δίσκοι). καλοριζικο φιλε μου. θα σου προτεινα να μην το εχεις συνεχεια στη πριζα κ για λογους μακροζωιας αλλα και ασφαλειας. εγω εχω ενα jumper ezbook του 2018, σκυλι μαυρο για απλο office κ browsing, οταν το εδωσα στο γιο για τηλεκπαιδευση τελη του 20 κ το ειχε συνεχεια πριζα, μεσα σε 1 χρονο φουσκωσε η μπαταρια. την αλλαξα πανευκολα βεβαια, αλλα οσο να ναι σκιαχτηκα λιγο! απο τοτε κανονικοι 3ωροι κυκλοι εκτος πριζας κ φορτιση απο 20% μεχρι 99%. φυσικα μπορει να επεσα σε περιπτωση μπαταριας, αλλα εγω θα το ξανασκεφτομουν να το εχω συνεχεια πριζα
RadioactiveToy Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μετά από κάποιο update έχει προβλημα ο windows explorer και έχει χαθεί το taskbar και δεν είναι λειτουργικό το desktop. Εχω δοκιμάσει πολλά γιατροσόφια και δεν φτιάχνει. Από την οθόνη troubleshooting των windows δεν πιάνει ούτε repair ουτε restore ούτε reset. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη καθώς το χειρίζεται η κορη μου και το χρειάζεται επειγόντως για τα μαθήματά της. Επαναφορά windows πως πως γίνεται στο λαπτοπ???? Μήπως υπάρχει κανένα key stroke ειδικο???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, RadioactiveToy είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μετά από κάποιο update έχει προβλημα ο windows explorer και έχει χαθεί το taskbar και δεν είναι λειτουργικό το desktop. Εχω δοκιμάσει πολλά γιατροσόφια και δεν φτιάχνει. Από την οθόνη troubleshooting των windows δεν πιάνει ούτε repair ουτε restore ούτε reset. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη καθώς το χειρίζεται η κορη μου και το χρειάζεται επειγόντως για τα μαθήματά της. Επαναφορά windows πως πως γίνεται στο λαπτοπ???? Μήπως υπάρχει κανένα key stroke ειδικο???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δες τρεις τρόπους για να μπεις σε recovery mode. Από εκεί θα πας για προχωρημένους και θα κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Επεξ/σία 3 Μαρτίου από micos000
RadioactiveToy Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, micos000 είπε Δες τρεις τρόπους για να μπεις σε recovery mode. Από εκεί θα πας για προχωρημένους και θα κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση, το πρόβλημα είναι και στο repair και στο reset βγάζει μύνημα ότι υπάρχει πρόβλημα και σταματάει τη διαδικασία...Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω έχει χαλάσει το partition για την επαναφορά? Θέλει clean installation? Το site της ninkear έχει windows 11 αναλογα με το part number του laptop, αλλά φοβάμαι ότι θα είναι προβληματικο. Μάλλον θα προτιμήσω να φτιάξω ένα νέο windows 11 usb και θα πάω για clean install σβήνοντας και όλα τα partitions....Ευχαριστώ και πάλι. 1
teomaniacos Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 3/3/2025 στις 11:08 ΜΜ, RadioactiveToy είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, το πρόβλημα είναι και στο repair και στο reset βγάζει μύνημα ότι υπάρχει πρόβλημα και σταματάει τη διαδικασία...Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω έχει χαλάσει το partition για την επαναφορά? Θέλει clean installation? Το site της ninkear έχει windows 11 αναλογα με το part number του laptop, αλλά φοβάμαι ότι θα είναι προβληματικο. Μάλλον θα προτιμήσω να φτιάξω ένα νέο windows 11 usb και θα πάω για clean install σβήνοντας και όλα τα partitions....Ευχαριστώ και πάλι. καλυτερα ενα clean install ξανα απο την αρχη. λογικα κανενς bug απο τα windows θα ειναι .,.. κοιταγα και εγω αυτο το λαπτοπ αυτες τις μερες το απλο .. αξιζει για απλο καθημερινο browsing χωρις πολλα ζορια.;. και το συμαντικοτερο αν ειναι αλαφρη;
RadioactiveToy Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 9 ώρες πριν, teomaniacos είπε καλυτερα ενα clean install ξανα απο την αρχη. λογικα κανενς bug απο τα windows θα ειναι .,.. κοιταγα και εγω αυτο το λαπτοπ αυτες τις μερες το απλο .. αξιζει για απλο καθημερινο browsing χωρις πολλα ζορια.;. και το συμαντικοτερο αν ειναι αλαφρη; Τελικά έκανα clean install και έβαλα τους drivers απο το site της εταιρείας. Ολα καλα . Ναι αξιζει γι'αυτό που το θες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα