Προς το περιεχόμενο

Αντιπροσωπεία ANTEC τροφοδοτικών (Entercom): ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!!

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφερεται για αγορά επώνυμου τροφοδοτικού ή case ας διαγράψει καλύτερα απ' τις επιλογές του την Antec.

Εδώ και 2,5 μήνες :shock: που επέστρεψα το προβληματικό τροφοδοτικό μου στην αντιπροσωπεία της Antec ---> Entercom http://www.entercom.gr με κοροιδεύουν!

Ενώ δέχθηκαν ότι έχει πρόβλημα και πρέπει να αντικατασταθεί μου έλεγαν για 2,5μήνες ότι περιμένουν νέα τραφοδοτικά antec απ' την Ολλανδία.

Εν τω μεταξύ στα αλλεπάλληλα τεηλεφωνήματά μου, μου έλεγαν "μάλλον την επόμενη βδομάδα"...

Επικοινώνησα λοιπόν με την αντιπροσωπεία στην Ολλανδία και μου είπαν επι λέξη "Πάρτο πίσω απ' την Entercom και στείλ'το απευθείας σε μας" με RMA και το πολύ σε 2 βδομάδες θα το έχεις πίσω.

Άρα αυτομάτως καταρρίπτεται το επιχείρημα ότι υπάρχει έλλειψη τροφοδοτικων antec.

Σήμερα μου είπαν απ' την entercom ότι το τροφοδοτικό έχει σταλεί στην Ολλανδία! Όταν τους είπα βέβαια ότι απ' την Ολλανδία μου είπαν να το στείλω μόνος μου... το βούλωσε η άσχετη υπάλληλος και δεν ήξερε τί να μου πει... :twisted: Ζήτησα απ' το μαγαζί από όπου το αγόρασα και το επέστρεψε στην entercom να το πάρει πίσω ακόμα και χαλασμένο... Δεν ξέρω όμως που στο διάολο το έχουν παραπετάξει οι άσχετοι στις αποθήκες τους και δεν ξέρουν ούτε πού βρίσκεται! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ δηλαδή!

Ζήτω τα φώτα σας πριν πάω στην αντιπροσωπεία από Δευτερα και τους φέρω ό,τι τροφοδοτικό έχουν... στο κεφάλι! :X

Δημοσ.

Δυστυχώς τα φαινόμενα αυτά περισσεύουν με τα Antec psu. Κάποια εποχή μάλιστα τα φτιάχναν σε έναν συγκεκριμένο Ελλάδα, δεν γνωρίζω ακόμα αν συνεχίζεται αυτό. Πάντος εκτός από 1 μοντέλο τα υπόλοιπα που έτυχε κ ανοίξαμε μόνο high grade psu δεν ήταν. Πέρνα από εκεί κ ζήτα το τροφοδοτικό σου/ίδιο καινούριο/τη χρηματική του αξία πίσω με ήρεμο τρόπο. Πέρνα κ μια βόλτα από εδώ:

http://www.inka.gr

/sc

Δημοσ.

και τι τροφοδοτικο προτεινεις madsc?? τι εννοεις δεν ειναι highgrade?? τα καινουρια τα truepower εμενα με εχουν αφησει πολυ ικανοποιημενο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...