Kyparissia1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα ... θέλω να ρωτήσω σχετικά με το τι ισχύει για να ταξιδέψω στην Ευρώπη οδικός περνώντας από αρκετές χώρες (Ε.Ε. και μη) με τη κατοχή drone , θέλω να το πάρω μαζί μου, χρειάζεται κάποια άδεια για τα τελωνεία (είμαι κάτοχος dji Air 2 ). (Αν το πάρω οι πτήσεις που θα κάνω θα είναι σε εξοχή σε βουνά ... θα έχω θέμα Ευχαριστω
kostasbm Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 αποκλείεται.... εδώ στο αεροδρόμιο δε μου λένε τίποτα..απλά έχω τις μπαταρίες στο 30% απλά να βεβαιωθείς που μπορείς να πετάξεις .....αν έχει περιορισμούς
ssof Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Μόλις γύρισα από Ολλανδία , μου έβγαζε η εφαρμογή ότι πρέπει να έχω operator id για να πετάξω (dji mini 2se) , και τελικά δεν το χρησιμοποίησα Εχει κανείς εμπειρία πάνω σε αυτό ?
kostasbm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 13 hours ago, ssof said: Μόλις γύρισα από Ολλανδία , μου έβγαζε η εφαρμογή ότι πρέπει να έχω operator id για να πετάξω (dji mini 2se) , και τελικά δεν το χρησιμοποίησα Εχει κανείς εμπειρία πάνω σε αυτό ? All drone operators must register, with the exception of drones without a camera and that weigh less than 250 grams and toy drones that have a CE marking for toys. You register with the Netherlands Vehicle Authority (RDW). To do so you apply to RDW for a drone operator registration number.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα