Tlykog Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 7 ώρες πριν, forgotten είπε Αν το σχεδιασανε όπως κανανε σε κάποια λάπτοπ τους που πρέπει να ξηλωσεις το μισό για να αλλάξεις ραμ και σκληρό δεν βλέπω να φτουραει,ωστοσο για μένα χωρίς νέο επεξεργαστη και χωρίς κάτι άλλο ιδιαίτερο δεν αποτελεί λόγο αγορας το ότι διορθωσε τα κατασκευαστικα λάθη του ally, για μένα θα πρέπε να προσφέρει το δικαίωμα να πάρεις αυτό με αποσυρση της αποτυχίας που ονομάζεται rog ally που ότι και να γίνει καιει micro sd. Η αλήθεια είναι ότι το Z1 extreme είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει σε handheld, οπότε εκεί δεν υπήρχαν και πολλά.Αύξησαν τη RAM, έλυσαν και κάποια προβλήματα... Σίγουρα δεν είναι ριζοσπατική αλλαγή, αλλά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί , από άποψη specs, στην κατηγορία του. Σίγουρα δεν έπρεπε να είχε βγει το πρώτο...
Darthrevan7 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δεν έχω προλάβει να κλείσω ούτε κοντά 10μηνο με το ποηγούμενο λυπηθείτε με. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Darthrevan7 2
georgiosmag Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 49 λεπτά πριν, shadowlike είπε 5.3 δις users χρησιμοποιούν tik tok , άρα και έγω πρέπει να χρησιμοποιήσω tik tok. f-logic Τα λέμε πάλι όταν αρχίσετε να πληρώνετε συνδρομές για να σας αφαιρέσουν τις διαφημίσεις απο τα start menu ή αργότερα για να χρησιμοποιήσετε το με το ζόρι AI που παρακολουθεί τι κάνετε στα PC σας. Όταν επίσης θα δουλεύετε σε εταιρίες και με τα ίδια συστήματα ο εργοδότης σας θα παρακολουθεί τα πάντα στην οθόνη σας, που στην ουσία, ούτε καν θα παρακολουθεί, απλά θα λαμβάνει ένα report. Τo free μοντέλο των windows θα είναι σε μερικά χρόνια ένα ad infested λειτουργικό που σας παρακολουθεί, θα προσπαθείτε με χακιές να το φέρετε εκεί που πρέπει αλλά θα είναι always online και θα επανέρχεται χωρίς καν να το καταλαβαίνετε. Ήδη γίνεται. Είμαστε στη φάση που ο βάτραχος μπήκε στη κατσαρόλα για να βράσει . Όποιος βγεί νωρίς θα σωθεί. Σταματήστε να στηρίζετε τέτοια practices πριν είναι αργά και επενδύστε να μάθετε κάτι παραπάνο που θα σας βγεί σε καλό μακροπρόθεσμα. Καλό βόλι. Δεν σου είπε κανείς να χρησιμοποιήσεις τίποτε φίλε μου. Και η σύγκριση είναι εντελώς άσχετη. Μιλάμε για λειτουργικό σύστημα και εσύ παραθέτεις το τικτοκ. Και αναρωτιέμαι τι σε χαλάει στο τικτοκ? αν τα ενδιαφέροντα σου είναι συγκεκριμένα και ξέρεις να το ρυθμίσεις σωστά μόνο χρήσιμο είναι για να ξέρεις. Απομακρύνσου από την ποδαρίλα του Linux και θα αναπνεύσεις καθαρό αέρα φίλε μου. (Μεταφορικά τα λέω έτσι?) Τώρα περί παρακολούθησης. Λολ... Αναρωτιέμαι έχεις να κρύψεις τίποτε? Η είσαι τόσο λουφαδόρος στην δουλειά σου? Επίσης τι κάνεις άραγε στο PC σου?? Τι ιστοσελίδες επισκέπτεσαι και φοβάσαι τόσο? χμμμμ... Τέλος οι δραματικές παροιμίες και οι εξυπνάδες είναι για άλλα θέματα. Θέματα του καφενείου. Εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ φίλε μου. Άσε τα βατράχια και τις δικαιολογίες και μπες στις διαδικασίες που λέει και ο λογιστής Όσο για το αν μπορείς να "κρυφτείς" (γιατί εγώ προσωπικά το θεωρώ κρυφτό) μέσα στα windows αν ξέρεις και έχεις εμπειρία (και ΟΧΙ δεν αποκτάς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ με το Linux) μπορείς να το κάνεις με χίλιους 2 διαφορετικούς τρόπους και μάλιστα με απόλυτη ασφάλεια και όχι στο υποτιθέμενο "ασφαλές" linux που είναι φτιαγμένο από μια ανοικτή κοινότητα που ΚΑΝΕΙΣ τους δεν δίνει λόγο ΠΟΥΘΕΝΑ... Άντε βρε παιδιά πάλιωσε πολύ η καραμέλα του Linux ... και αν νομίζετε ότι λέγεστε χάκερς επειδή μάθατε να κάνετε εγκατάσταση διαβάζοντας οδηγίες για ένα λειτουργικό σας γελάσανε. Οι πραγματικοί λινουξάδες συνεχίζουν για άλλους λόγους που λίγοι τους γνωρίζουν. 2
tolstoy Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου τεράστια μπέζελς ΠΑΛΙ κουμπιά xbox controller ΞΑΝΑ δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους
sbartsa Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 10 ώρες πριν, xavier είπε οταν λεμε πουλανε πολυ, ποσο ειναι το πολυ? niche αγορα παραμενει.(εκτος switch) εχω pc, ps5, xbox και παιζω στο steam deck. ακομα και στην tv το κουμπωνω και μπαμ μπαμ. Είναι βολικό και μάλλον το μέλλον 1
tolstoy Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, georgiosmag είπε Δεν σου είπε κανείς να χρησιμοποιήσεις τίποτε φίλε μου. Και η σύγκριση είναι εντελώς άσχετη. Μιλάμε για λειτουργικό σύστημα και εσύ παραθέτεις το τικτοκ. Και αναρωτιέμαι τι σε χαλάει στο τικτοκ? αν τα ενδιαφέροντα σου είναι συγκεκριμένα και ξέρεις να το ρυθμίσεις σωστά μόνο χρήσιμο είναι για να ξέρεις. Απομακρύνσου από την ποδαρίλα του Linux και θα αναπνεύσεις καθαρό αέρα φίλε μου. (Μεταφορικά τα λέω έτσι?) Τώρα περί παρακολούθησης. Λολ... Αναρωτιέμαι έχεις να κρύψεις τίποτε? Η είσαι τόσο λουφαδόρος στην δουλειά σου? Επίσης τι κάνεις άραγε στο PC σου?? Τι ιστοσελίδες επισκέπτεσαι και φοβάσαι τόσο? χμμμμ... Τέλος οι δραματικές παροιμίες και οι εξυπνάδες είναι για άλλα θέματα. Θέματα του καφενείου. Εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ φίλε μου. Άσε τα βατράχια και τις δικαιολογίες και μπες στις διαδικασίες που λέει και ο λογιστής Όσο για το αν μπορείς να "κρυφτείς" (γιατί εγώ προσωπικά το θεωρώ κρυφτό) μέσα στα windows αν ξέρεις και έχεις εμπειρία (και ΟΧΙ δεν αποκτάς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ με το Linux) μπορείς να το κάνεις με χίλιους 2 διαφορετικούς τρόπους και μάλιστα με απόλυτη ασφάλεια και όχι στο υποτιθέμενο "ασφαλές" linux που είναι φτιαγμένο από μια ανοικτή κοινότητα που ΚΑΝΕΙΣ τους δεν δίνει λόγο ΠΟΥΘΕΝΑ... Άντε βρε παιδιά πάλιωσε πολύ η καραμέλα του Linux ... και αν νομίζετε ότι λέγεστε χάκερς επειδή μάθατε να κάνετε εγκατάσταση διαβάζοντας οδηγίες για ένα λειτουργικό σας γελάσανε. Οι πραγματικοί λινουξάδες συνεχίζουν για άλλους λόγους που λίγοι τους γνωρίζουν. σοβαρά πιστεύεις ότι το λίνουξ δεν είναι 100000000000000000000000000000000000000000000000 φορές καλύτερο από τα γουίνδοους; δικαίωμα σου βέβαια αλλά ελπίζω να μην σε πειράζει που μας κάνεις και γελάμε όλους 1
absoluteblade Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 12 hours ago, rodosf1 said: Πουλάνε πολύ τα φορητά πλέον, εύκολη λύση για gaming ξάπλα. Και δεν απασχολείς τηλεόραση στο σπίτι, ούτε είσαι στην καρέκλα στημένος. Αν θέλει κάποιος gaming εντός σπιτιού και έχει δυνατότητα σταθερού pc, το moonlight είναι μια πολύ καλή λύση για game streaming! Pc gaming σε oled οθόνη android tablet, είναι τέλειο!
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, absoluteblade είπε Αν θέλει κάποιος gaming εντός σπιτιού και έχει δυνατότητα σταθερού pc, το moonlight είναι μια πολύ καλή λύση για game streaming! Pc gaming σε oled οθόνη android tablet, είναι τέλειο! Κόστος gaming pc + OLED Tablet + μοχλός να κουμπώνει + κατανάλωση pc VS 500-600€ handheld gaming pc με χαμηλή κατανάλωση κ όλα στο χέρι. Οι πιο απλές λύσεις είναι οι πιο πρακτικές για τον μέσο χρήστη. Παίρνεις, παίζεις. Εκεί κερδίζουν τα φορητά Deck, Ally, Ayaneo κλπ. Εμείς εδώ θα σκαλισουμε και το streaming με moonlight, άλλοι;
papasbio Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου για μενα θα επρεπε η microsoft να βγαλει ενα φορητο τυπου ps5 ολα αυτα τα βλεπω κουμουτσες
kgkaudi Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 hour ago, papasbio said: για μενα θα επρεπε η microsoft να βγαλει ενα φορητο τυπου ps5 ολα αυτα τα βλεπω κουμουτσες Ήδη υπάρχουν ψίθυροι για φορητή τύπου steamdeck. Για αυτό μαζί με την Epic τα έχουν βάλει με την Apple, για να χώσουν παντού το Xbox App. Και αντίστοιχα ακούγεται ότι θέλουν να βάλουν στο επόμενο Xbox Steam και Epic Games Launcher. Για μένα καλή κίνηση ως καταναλωτή, ως παραγωγός, θα δείξουν τα φασούλια.
harry.d Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 ώρες πριν, georgiosmag είπε Δεν σου είπε κανείς να χρησιμοποιήσεις τίποτε φίλε μου. Και η σύγκριση είναι εντελώς άσχετη. Μιλάμε για λειτουργικό σύστημα και εσύ παραθέτεις το τικτοκ. Και αναρωτιέμαι τι σε χαλάει στο τικτοκ? αν τα ενδιαφέροντα σου είναι συγκεκριμένα και ξέρεις να το ρυθμίσεις σωστά μόνο χρήσιμο είναι για να ξέρεις. Απομακρύνσου από την ποδαρίλα του Linux και θα αναπνεύσεις καθαρό αέρα φίλε μου. (Μεταφορικά τα λέω έτσι?) Τώρα περί παρακολούθησης. Λολ... Αναρωτιέμαι έχεις να κρύψεις τίποτε? Η είσαι τόσο λουφαδόρος στην δουλειά σου? Επίσης τι κάνεις άραγε στο PC σου?? Τι ιστοσελίδες επισκέπτεσαι και φοβάσαι τόσο? χμμμμ... Τέλος οι δραματικές παροιμίες και οι εξυπνάδες είναι για άλλα θέματα. Θέματα του καφενείου. Εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ φίλε μου. Άσε τα βατράχια και τις δικαιολογίες και μπες στις διαδικασίες που λέει και ο λογιστής Όσο για το αν μπορείς να "κρυφτείς" (γιατί εγώ προσωπικά το θεωρώ κρυφτό) μέσα στα windows αν ξέρεις και έχεις εμπειρία (και ΟΧΙ δεν αποκτάς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ με το Linux) μπορείς να το κάνεις με χίλιους 2 διαφορετικούς τρόπους και μάλιστα με απόλυτη ασφάλεια και όχι στο υποτιθέμενο "ασφαλές" linux που είναι φτιαγμένο από μια ανοικτή κοινότητα που ΚΑΝΕΙΣ τους δεν δίνει λόγο ΠΟΥΘΕΝΑ... Άντε βρε παιδιά πάλιωσε πολύ η καραμέλα του Linux ... και αν νομίζετε ότι λέγεστε χάκερς επειδή μάθατε να κάνετε εγκατάσταση διαβάζοντας οδηγίες για ένα λειτουργικό σας γελάσανε. Οι πραγματικοί λινουξάδες συνεχίζουν για άλλους λόγους που λίγοι τους γνωρίζουν. Είμαστε off topic αλλα... Πάμε γερά οπαδιλίκι και στα λειτουργικά . Εχετε πλακα μερικοί , γουστάρεις Windows και δεν θες να ασχοληθείς με Linux ωραία , you do you . Τέλειο λειτουργικό δεν υπάρχει σε κάποια σενάρια είναι καλύτερο το Linux αλλού τα Windows , χρησιμοποιώ και τα 2 . Τα περί παρακολούθησης κτλ ασχολίαστα, στο δικό μου pc θα τρέχει ότι γουστάρω δεν δίνω λογο σε κανένα , στο pc του εργοδότη ας βάλει ότι θέλει αρκεί να το γνωρίζω. Για το υποτιθέμενα ασφαλές και η σχέση του με το open source θα σε παραπέμψω στο Cathedral and the Bazaar (Eric Raymond) , εκεί θα δεις τα υπερ και τα κατά, αν το διαβάσεις θα καταλάβεις πως λειτουργεί το μοντέλο. Όσο για την καραμέλα , χακερς κτλ είναι πιο γραφικά και απο την Σαντορίνη.
absoluteblade Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 16 hours ago, rodosf1 said: Κόστος gaming pc + OLED Tablet + μοχλός να κουμπώνει + κατανάλωση pc VS 500-600€ handheld gaming pc με χαμηλή κατανάλωση κ όλα στο χέρι. Οι πιο απλές λύσεις είναι οι πιο πρακτικές για τον μέσο χρήστη. Παίρνεις, παίζεις. Εκεί κερδίζουν τα φορητά Deck, Ally, Ayaneo κλπ. Εμείς εδώ θα σκαλισουμε και το streaming με moonlight, άλλοι; Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι αυτές οι συσκευές προορίζονται για τους έχοντες και το κόστος δεν είναι καθόλου μικρό, για τις περιορισμένες δυνατότητες που προσφέρει σε σχέση με ένα desktop! Όποιος το παίρνει αυτό, έχει και desktop και προφανώς και άλλα πολλά! Μάθε ότι για το streaming αρκεί και μια απλή κάρτα! Τα δε oled τάμπλετ της Samsung μπορείς να τα βρεις από 60 ευρώ, αφού από την πρώτη σειρά tablet της Samsung παίζουν άψογα και έχουν και 5ghz wifi για απροβλημάτιστο streaming! Ο δε μοχλός για να κουμπώνει μέχρι 10ιντσο tablet είναι φτηνός! Τώρα αν αρχίζεις να μου μιλάς για κατανάλωση , δηλαδή σκέφτεσαι το ρεύμα και δίνεις 600 ευρώ για να κάνεις οικονομία στο λογαριασμό της ΔΕΗ πάω πάσο!
rodosf1 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 12 hours ago, absoluteblade said: Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι αυτές οι συσκευές προορίζονται για τους έχοντες και το κόστος δεν είναι καθόλου μικρό, για τις περιορισμένες δυνατότητες που προσφέρει σε σχέση με ένα desktop! Όποιος το παίρνει αυτό, έχει και desktop και προφανώς και άλλα πολλά! Μάθε ότι για το streaming αρκεί και μια απλή κάρτα! Τα δε oled τάμπλετ της Samsung μπορείς να τα βρεις από 60 ευρώ, αφού από την πρώτη σειρά tablet της Samsung παίζουν άψογα και έχουν και 5ghz wifi για απροβλημάτιστο streaming! Ο δε μοχλός για να κουμπώνει μέχρι 10ιντσο tablet είναι φτηνός! Τώρα αν αρχίζεις να μου μιλάς για κατανάλωση , δηλαδή σκέφτεσαι το ρεύμα και δίνεις 600 ευρώ για να κάνεις οικονομία στο λογαριασμό της ΔΕΗ πάω πάσο! Κόστος gaming pc έγραψα > από κόστος Handheld. Και μόνο αυτό να πιάσεις φτάνει. Και το ρεύμα long term ειναι γεγονός, άλλοι πχ παίρνουν Toyotomi A/C με 1.000€ κ άλλοι Arielli με 300€. Ποιοι είναι άραγε οι κερδισμένοι σε συσκευές που δουλεύουν ώρες επί ωρών; Μόνο όσοι επενδύουν στη χαμηλή κατανάλωση. 1
absoluteblade Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 11 hours ago, rodosf1 said: Κόστος gaming pc έγραψα > από κόστος Handheld. Και μόνο αυτό να πιάσεις φτάνει. Και το ρεύμα long term ειναι γεγονός, άλλοι πχ παίρνουν Toyotomi A/C με 1.000€ κ άλλοι Arielli με 300€. Ποιοι είναι άραγε οι κερδισμένοι σε συσκευές που δουλεύουν ώρες επί ωρών; Μόνο όσοι επενδύουν στη χαμηλή κατανάλωση. Πάρε handheld no problem! Αλλά πολύς κόσμος έχει στο σπίτι όλα τα μέσα για φορητό gaming και δεν έχει ασχοληθεί ή δε το έχει επιχειρήσει στην πράξη! Ιδίως με μια oled οθόνη που είναι ότι καλύτερο υπάρχει για gaming! Εγώ αυτό ήθελα να επισημάνω! Εσύ έκανες ανάλυση τραβώντας την από τα μαλλιά αναλύοντας κόστος αγοράς και κόστος χρήσης! Αν πιστεύεις ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει επαφή με pc , δεν έχει pc, αλλά θα πάρει κατευθείαν έναν φορητό υπολογιστή-παιχνιδομηχανή χεριού για να έχει μικρότερο κόστος απόκτησης και χρήσης σε βάθος χρόνου, εντάξει μιλάμε για εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις και για δύο διαφορετικές πραγματικότητες!
punnos1989 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Οσοι εχουν το αρχικο Rog ally ..τι κανουν τωρα ; Το πουλας , μενεις με αυτο , αντικατασταση- αποσυρση (που δεν υπαρχει καν) ...Αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα..διοτι τα 24Gb ram και 1 Tb ssd ειναι must το 2024 στο gaming AAA τιτλων..ειμαι μπερδεμενος..😮💨
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα