Προς το περιεχόμενο

Δόνηση κατά την οδηγηση

and1997

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ελπιζω για αρχή επειδή δεν έχω κάνει αναρτήσεις σε φόρουμ να είμαι σωστά από άποψη θεματολογίας. Λοιπόν, τελευταία έχω ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Όταν οδηγώ μεταξύ 25-50km νιώθω μια ελαφριά δόνηση στα πεντάλ κ το πάτωμα, ένα πράγμα σαν να τρίβεται η ρόδα πάνω στον θόλο ή κάτι μεταλλικό να τρίβεται. Εμφανίζεται πιο πολύ κατά το φρενάρισμα και σε ανηφόρες κατηφόρες ανεξάρτητα αν υπάρχει ταχύτητα ή είναι στην νεκρά. Αισθάνομαι ότι έρχεται από την δεξιά πλευρά. Έχει γίνει αλλαγή πρόσφατα σε τακάκια, ταμπούρο φρένα και ρουλεμάν πίσω δεξιά τροχού. Ο μάστορας λέει σίγουρα δεν έχει να κάνει με φρένα/στραβή δισκοπλακα κ ίσως είναι βάση μηχανής γιατί φαίνονται να έχουν φθορά αλλά δεν θέλει να με χρεώσει ακόμα για αλλαγή. Μου είπε να το αφήσω προς το παρόν κ αν γίνει πιο έντονο να το ξαναδεί. Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο; 

Το αυτοκίνητο είναι σεατ Ίμπιζα του 2007, πετρέλαιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προφανώς και θα πω τα αυτονόητα και ο μάστορας ειναι αυτός που πρέπει να τα δει (πραγματικός μάστορας οχι βάζω ότι μου έρθει και δοκιμάζω αν φτιάξει)
στραβή δισκοπλακα
θέμα στην δάγκανα (Δεν εχει συντηρηθεί σωστά και κολλάει)
κακη τοποθέτηση η κακό ρουλεμάν τροχοί
ζημιά στον άξονα (ανετα μπορει να είχε γίνει αφου λες άλλαξες ρουλεμάν αυτά πολλές φορές για να βγουν λόγο σκουριάς πέφτει πολυυυυυυυυ ξύλο)
γενικός λίστα συνεχίζεται με αλλά 5 6 πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω  εσυ ενα πράγμα χρειάζεσαι απο την στίμη που τέτοιες βλάβες δεν μπορουν να διαγνωστούν από μακριά (εδώ από κοντά δεν γινονται διάγνωση εύκολα) ενα πραγμα θες εσυ εναν σωστο μηχανικό που να έχει λιγο μυαλό και λιγ όρεξη να ψάξει

οσο για της βασεις μηχανης αν εχουν φθορα της αλλάζεις καθώς αν το αφήσεις ετσι θα σου προκαλέσουν πολύ ποιο ακριβες φθορές με τον καιρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...