linuxakias Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Καλησπερα μενω σε περιοχη που δεν εχω καλυψη ιντερνετ απο οπτικη ινα ουτε καν χαλκο οποτε εχω σαν ιντερνετ 4G+ Εξωτερικη κεραια . ειναι με mikrotik , ομως επειδη θελω να κανω nat και να βλεπω προς τα εξω καμερες απο το σπιτι οταν λειπω πηγα να το κανω αλλα ανακαλυψα οτι ειμαι πισω απο cgnat ε λεω οκ δεν τρεχει τιποτε θα παρω nordvpn το πηρα το εκανα ολο σωστα με βαση διαφορους οδηγους τιποτε ομως δεν με βγαζει απο nordvpn , λεω εγω κανω βλακιες το σβηνω το ξανα κανω τα ιδια , μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος που να ξερει απο Mikrotik ? σας ευχαριστω
comfuzio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Το nordvpn δεν είναι το vpn που φαντάζεσαι, είναι για να βλέπεις σελίδες ή υπηρεσίες και να φαίνεσαι ότι είσαι κάπου αλλού, να μην φαίνεται η πραγματική σου IP. Αυτό που είπε ο flyer είναι το VPN που χρειάζεσαι για να μπορείς να δεις από έξω, μέσα. Αλλά θα πρέπει να το υποστηρίζουν πχ οι κάμερες σου ή το mikrotik. Ξέρω μερικά ΜΤ υποστηρίζουν το zerotier αλλά όχι όλα (μπορεί και να έχει αλλάξει βέβαια αυτό από τότε που το είχα ψάξει). Το tailscale για μένα είναι λίγο καλύτερο αν και κάνω χρήση και των 2 αλλά δεν το είδα να υπάρχει το ΜΤ (και πάλι μπορεί να έχει αλλάξει αυτό)
Λύση linuxakias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπον την βρηκα την λυση και παραθετω το link για οποιον τον ενδιαφερει δουλευει αψογα Bypass CGNAT From 4G/4G+/5G/Starlink Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2024 από linuxakias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα