Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεμιστήρας οροφης (ή και απλός) με αφυγραντηρα θα βοηθήσει πολύ όσους είναι στενά οικονομικά.

Το ποσοστό υγρασίας έχει τεράστια επίδραση στο πως επηρεάζει η ζέστη το ανθρώπινο σώμα.

Βάλτε να δουλεύει ο αφυγραντηρας.

Σε ξερή ατμόσφαιρα αντέχεις πολλούς παραπάνω βαθμούς.

Δημοσ.

φιλε μου περασα το περσινο καλοκαιρι χωρις aircondition στο αμαξι,και το αμαξι ηταν το μονο μεταφορικο μου (δουλεια,σουπερμαρκετ,προπονησεις κτλπ) το κολαση ειναι λιγο σαν λεξη. Εκτοτε υπερεκτιμω και ευχαριστω τον θεο που μας εδωσε το aircondition και φετος(εφτιαξα την βλαβη) δεν το τσιγκουνευομαι καθολου ειτε σπιτι ειτε στο αμαξι. Ανεμιστηρας ειναι ημιμετρο,τον εχω ανοιχτο και βαζω το air να κλεισει στην 1-1.30 ωρα αποταν ξαπλωσω 

Δημοσ.
37 minutes ago, PtolemaiosUltraChad said:

ο ανεμηστήρας λένε ότι δε κάνει τπτ

Ο ανεμιστήρας βοηθάει το σώμα στη διαδικασία της εφίδρωσης, αλλά από ένα σημείο και πάνω, όντως δε κάνει τίποτα. Έως 35 βαθμούς και 60-70 % υγρασία, η εφίδρωση δουλεύει. Από 'κει και πάνω (ό,τι από τα δύο κι αν ανέβει) η εφίδρωση λειτουργεί ολοένα και λιγότερο, μέχρι του σημείου να μη κάνει σχεδόν τίποτα. Εκεί πλέον έχεις σημαντικό ρίσκο να πάθεις ζημιά (έως και θάνατο).

Με απλά λόγια, εάν δεν είσαι εξαιρετικά στενά και μπορείς να βάλεις air-condition χωρίς να πρέπει να μείνεις νηστικός, βάλ'το άμεσα. Δεν είναι αστείο η υψηλή θερμοκρασία, ούτε "αθώα" σαν κατάσταση.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...