Aprile Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Ο ορισμός του τρολαρίσματος 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moustos Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2 ώρες πριν, gagarin είπε Αυτό που κάθε εταιρία προσπαθεί να σαμποτάρει σε διαφήμιση της προιόντα της Apple πόσο χαζομάρα....; Φαντάζομαι είχες δει παλιότερα τις διαφημίσεις της Apple "Mac vs PC" στις οποίες αναφέρεται και το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 6 hours ago, Axlmon said: Οι ειδοποιήσεις αφορούν προειδοποιήσεις για τη συμβατότητα εφαρμογών Σε διαφήμιση CPU που τρέχει Windows on ARM. Αυτοτρολλαρεται και δεν το έχει πάρει χαμπάρι η Qualcomm... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, BadBoy είπε Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την πραγματικότητα, μήπως το αφαίρεσαν; Έχουν βάλει και timestamp στο sponsorblock, άρα όντως ήταν εκεί, αλλά δεν το βλέπω. Και εγώ παρατήρησα ότι στο timestamp που έδωσε ο συμφορουμίτης πιο πάνω δεν υπάρχει κάτι. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από kurkosdr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Γιατί το χρήμα όλα μπορούν να συμβούν όπως γνωρίζουνε άπαντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnieinlab Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, kurkosdr είπε Και εγώ παρατήρησα ότι στο timestamp που έδωσε ο συμφορουμίτης πιο πάνω δεν υπάρχει κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Διαφήμιση της επιθυμίας που έχουν εκεί στην Qualcomm? Χρησιμοποιώντας ένα MacBook ? Και μετά ξύπνησαν και θέλουν ακόμα εναν καφε…. Ονειρα θερινής νυχτός κάνουν εκεί στην Qualcomm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα