magicnumbers Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Αφου ξεκουφαθηκαν με τα κάκιστου σχεδιασμού ακουστικα open ear που πεφτουν/δε καθονται σωστα προκαλώντας το χρηστη να δυναμωνει συνεχως την ενταση για να καλυψει το περιβάλλον (masking effect) τωρα ψαχνουν τι φταίει για τις εμβοες.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, JimGer said: Πως λέγεται στα αγγλικά. Όχι τίποτα άλλο αλλά δυστυχώς με ενδιαφέρει τελευταία... Tinnitus is the perception of sound that does not have an external source, so other people cannot hear it. Tinnitus is commonly described as a ringing sound, but some people hear other types of sounds, such as roaring or buzzing. στο τελος μαθαινεις να ζεις με αυτο... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2024 από poulinos
alex84 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 35 λεπτά πριν, poulinos είπε Tinnitus is the perception of sound that does not have an external source, so other people cannot hear it. Tinnitus is commonly described as a ringing sound, but some people hear other types of sounds, such as roaring or buzzing. στο τελος μαθαινεις να ζεις με αυτο... Μα δεν έχεις και επιλογή. Η μάλλον έχεις ... Είναι αγώνας να μην το αφήσεις να σε κερδίσει γιατί μετά δεν έχει τίποτα νόημα.
georgiosmag Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 16 ώρες πριν, kirileman είπε Εδώ και χρόνια με εμβοές, συνεχές σφύριγμα που με δυσκολεύει να καταλάβω τους διαλόγους στην tv, να ξεχωρίσω το σ από το θ, να ακούσω από μακριά το "μπιπ" του συναγερμού, του φούρνου μικροκυμάτων, του ψυγείου κ.α. Να την ακούτε τη μάνα σας όταν σας λέει πιο σιγά τα ακουστικά. Είσαι σε προχωρημένο στάδιο. Διαβάζοντας τα προβλήματα πολλών στο συγκεκριμένο θέμα ανακουφίστικα ρε παιδιά. Νόμιζα πως ήμουν μόνος μου. Τρομερό θέμα πραγματικά για συζήτηση. 16 ώρες πριν, tsofras είπε Εμφάνισα εμβοές πριν απο περίπου 2 χρόνια , τις είχα για 3 μήνες , ένα κάρο γιατροί και εξετάσεις δεν μου έβρισκαν τίποτα. Είχα αγοράσει εκείνη την περίοδο κάποια bluetooth ακουστικά (lenovo σαν airpods ) και τα φόραγα καθημερινά. Σταμάτησα να τα χρησιμοποιώ σε μία εβδομάδα εξαφανίστηκαν οι εμβοές Τα δοκίμασα μετά απο κάτι μήνες ξαναμεφανίστηκαν οι εμβοες Τα έχω στο συρτάρι εδώ και 10 μήνες και είμαι με παραδοσιακά ακουστικά και δεν έχουν ξανα εμφανιστεί Τυχαίο ή όχι δεν γνωρίζω , μπορεί να σχετίζεται με κάτι αντίστοιχο και το ενδιαφέρον της Apple Μάλλον καμία σχέση. Αντίθετα τα buds2 pro έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου αφού η ακύρωση θορύβου που έχουν με βοηθά τρελά για να μην προχωρήσει η κατάσταση μου με τις εμβοές. 16 ώρες πριν, JimGer είπε Αν ακούς αυτό το υψίσυχνο που παλιά έκαναν οι τηλεοράσεις με τα χιόνια (Αν ξέρεις γιατί μιλάω) ή πχ που κάνουν κάποιοι φορτιστές, αυτό λέγεται εμβοή? Λογικά ναι και αυτό. Αν δεν το ακούει κανείς δίπλα σου τότε έχεις εμβοές. Αν είναι τραχύς ο ήχος είσαι στο ξεκίνημα και θα επιδυνωθεί λογικά. 16 ώρες πριν, Tsiviotis είπε Για όσους ενδιαφέρονται, από τα καλύτερα σχετικά MKO παγκοσμίως με τακτικά newsletters για τα τελευταία treatments, πειραματικά φάρμακα κλπ. https://tinnitus.org.uk/tinnitus-treatments/ Δεν νομίζω φάρμακο να μπορεί να κάνει κάτι. Πλασίμπο ίσως. Αλλά ότι έχει να κάνει με τον εγκέφαλο ο μόνος τρόπος είναι καθαρά ψυχολογικής μορφής θεραπείας. 16 ώρες πριν, kajwbtfe είπε Εδώ και 4 χρόνια το ίδιο..Όχι σε τέτοιο βαθμό να μη μπορώ να ακούσω διαλόγους στην TV αλλά ένα συνεχές μεταλλικό ήχο.. Ακριβώς αυτό έχω και εγώ. Εϊχα στις αρχές στο αριστερό αυτί τώρα και στα 2 με ποιο δυνατό το αριστερό και πλέον την νύχτα καμιά φορά που ξυπνάω ακούγετε σαν σειρήνα... ΠΟΛΥ έντονο. Αλλά το έχω συνηθίσει τόσο πολύ που πλέον δεν με απασχολεί σχεδόν καθόλου. Για πολλά χρόνια φοβόμουν πολύ και ήταν αρκετά κοντά η τρέλα. Κατάθλιψη κακοκεφιά κλπ... είναι τραγικό! 15 ώρες πριν, alex84 είπε Εαν βρει λύση στην κατάρα αυτή...θα είναι ενα τεράστιο καλό για εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. 12Khz μέρα νύχτα από πάντα και περίπου 80Hz στο δεξί αυτί εδώ και 8 χρόνια... Όποιος δεν το έχει είναι τυχερός..να προσέχει τα αυτιά του σαν τα μάτια του.. Μισό λεπτό θα μας τρελάνεις. Και πως έχεις μετρήσει την συχνότητα... η απλά υποθέτεις αυτά τα νούμερα. 15 ώρες πριν, Tsiviotis είπε FYI, τα galaxy buds λειτουργούν και κάπως σαν hearing aids. Κάνεις audiogram τεστ από το app και στις συχνότητες που είσαι λίγο "κουφός", δίνουν ένα boost στο equaliser κλπ κλπ. Επίσης, μπορούν να ανεβάζουν την ένταση με τα ενσωματωμενα mics, αν έχεις hearing loss. Αν δεν έχεις, γίνεσαι λίγο Superman και ακούς τι ψιθυρίζουν στα 20μ απόσταση. Για TV κλπ, εννοείται ότι το ιδανικό είναι να φτιάξεις με το τεστ το custom equaliser για τα αυτάκια σου, και να ακούς μέσω Bluetooth. Πολύ χρήσιμο για αρκετό κόσμο. Μπράβο ρε φίλε. Εγώ είμαι με τα buds 2 pro. ΕΙΔΙΚΑ πάνω στο μηχανάκι όπου έχω ενίσχυση θορύβου για να ακούω μέσα από το κράνος και μόλις περάσει τα 30 χλμ την ώρα αυτόματα πάει σε ακύρωση με τρεις διαφορετικές σκάλες. Μερικές φορές η Samsung είναι πραγματικά λατρεία σε μερικά πράγματα. 15 ώρες πριν, magictoboggan είπε Σκληρή κατάρα οι εμβοές. Έχω εμβοές εδώ και 10 χρόνια περίπου. Τα πρώτα 2 είμουν με 2 - 3 ώρες ύπνο κάθε μέρα, μηδενική συγκέντρωση και άλλα... Για να καταλάβουν μερικοί πόσο σοβαρό είναι, οι στρατιώτες όταν γύρναγαν από τον πόλεμο και είχαν εμβοές από τα όπλα, χειροβομβίδες κτλπ. πολλές φορές αυτοκτονούσαν. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Τώρα πλέον να υποθέσω ότι απλά το αγνοείς και δεν δίνεις καν σημασία? Ναι είναι σπαστικό αλλά καμία σχέση με πριν? 14 ώρες πριν, J0hn82 είπε Αυτό ίσως δεν είναι σωστό. Ο ΩΡΛ που επισκέφτηκα τελευταία για ένα θέμα που έχω έχει απαγορεύσει κάθε είδους ακουστικό… Και ο αέρας που τρώμε στα δίκυκλα προκαλεί θέματα. Σε μεγάλες βόλτες τουλάχιστον οι ειδικές ωτοασπίδες είναι σωτήριες. Σωστός. Όπως είπα ποιο πάνω buds 2 pro.. Αλλά και η συμβουλή σου για ωτοασπίδες είναι σωστή. Βασικά 2 χρόνια τώρα κοιμάμαι ΠΑΝΤΑ με HEAROS ωτοασπίδες. Αγοράζω μόνο από ebay και με σωστή υγιεινή με ένα κουτί που έχει 100 κομμάτια βγάζω 3-4 χρόνια ΕΥΚΟΛΑ. Μέσα από το κράνος τον τελευταίο καιρό μόνο buds2 pro. Μαγικά! 13 ώρες πριν, J0hn82 είπε Ακόμα και με κράνος τα dB από τον θόρυβο είναι πολλά, στο όριο ή και πάνω από το όριο, ακόμη και με ησυχότερα κράνη… Σωστός και εσύ. Και μακρόχρονα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η κατάληξη δεν θα είναι καθόλου καλή! 13 ώρες πριν, J0hn82 είπε Δεν μιλάω για εξάτμιση, πάντα για το θόρυβο, την ακουστική πίεση, που προκαλεί ο αέρας που χτυπάει το κράνος. Τα κράνη δεν προσφέρουν ιδιαίτερη προστασία από τις χαμηλές συχνότητες και τον θόρυβο ακόμη και αν ισχυρίζονται κάτι τέτοιο οι κατασκευαστές τους π.χ. η Schuberth καθώς υπάρχουν αρκετοί αστερίσκοι με τον κυριότερο που κατευθύνει τον αέρα ο ανεμοθώρακας. Συνήθως παίζει γύρω στα 90 dB(A) σε ταχύτητα 60 Km/h & 110 dB(A) στα 160 Km/h. Το όριο για να μην έχεις θέμα είναι τα 85 dB. Ιατρικές μελέτες υπάρχουν αρκετές και είναι καλά τεκμηριωμένο θέμα. Οι Έλληνες αναβάτες έχουν μεσάνυχτα γενικότερα και όταν καταλάβουν ότι έχουν πρόβλημα είναι πια αργά. Όσοι καβαλάτε κάντε κανένα ακουόγραμμα… https://www.motorcycle.com/features/motorcycles-hearing-loss.html Είμαστε εκτός θέματος καλύτερα να γίνει split σε νέο θέμα. Σωστός σε όλα. Αλλά γιατί να γίνει σπλιτ το θέμα.. μια χαρά είμαστε εντός θέματος! 2
Errik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Τεράστιο πρόβλημα που αφορά άπειρο κόσμο, ο οποίος νοιώθει μόνος του αλλά πάλι καλά που υπάρχουν κάποια τέτοια θέματα που δειχνουν οτι δεν είναι. Θέλει πολύ κουράγιο. Μακάρι οι έρευνες να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση και τη διαχειριση του προβλήματος αυτού. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2024 από Errik 2
alex84 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, georgiosmag είπε Είσαι σε προχωρημένο στάδιο. Διαβάζοντας τα προβλήματα πολλών στο συγκεκριμένο θέμα ανακουφίστικα ρε παιδιά. Νόμιζα πως ήμουν μόνος μου. Τρομερό θέμα πραγματικά για συζήτηση. Μάλλον καμία σχέση. Αντίθετα τα buds2 pro έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου αφού η ακύρωση θορύβου που έχουν με βοηθά τρελά για να μην προχωρήσει η κατάσταση μου με τις εμβοές. Λογικά ναι και αυτό. Αν δεν το ακούει κανείς δίπλα σου τότε έχεις εμβοές. Αν είναι τραχύς ο ήχος είσαι στο ξεκίνημα και θα επιδυνωθεί λογικά. Δεν νομίζω φάρμακο να μπορεί να κάνει κάτι. Πλασίμπο ίσως. Αλλά ότι έχει να κάνει με τον εγκέφαλο ο μόνος τρόπος είναι καθαρά ψυχολογικής μορφής θεραπείας. Ακριβώς αυτό έχω και εγώ. Εϊχα στις αρχές στο αριστερό αυτί τώρα και στα 2 με ποιο δυνατό το αριστερό και πλέον την νύχτα καμιά φορά που ξυπνάω ακούγετε σαν σειρήνα... ΠΟΛΥ έντονο. Αλλά το έχω συνηθίσει τόσο πολύ που πλέον δεν με απασχολεί σχεδόν καθόλου. Για πολλά χρόνια φοβόμουν πολύ και ήταν αρκετά κοντά η τρέλα. Κατάθλιψη κακοκεφιά κλπ... είναι τραγικό! Μισό λεπτό θα μας τρελάνεις. Και πως έχεις μετρήσει την συχνότητα... η απλά υποθέτεις αυτά τα νούμερα. Μπράβο ρε φίλε. Εγώ είμαι με τα buds 2 pro. ΕΙΔΙΚΑ πάνω στο μηχανάκι όπου έχω ενίσχυση θορύβου για να ακούω μέσα από το κράνος και μόλις περάσει τα 30 χλμ την ώρα αυτόματα πάει σε ακύρωση με τρεις διαφορετικές σκάλες. Μερικές φορές η Samsung είναι πραγματικά λατρεία σε μερικά πράγματα. Τώρα πλέον να υποθέσω ότι απλά το αγνοείς και δεν δίνεις καν σημασία? Ναι είναι σπαστικό αλλά καμία σχέση με πριν? Σωστός. Όπως είπα ποιο πάνω buds 2 pro.. Αλλά και η συμβουλή σου για ωτοασπίδες είναι σωστή. Βασικά 2 χρόνια τώρα κοιμάμαι ΠΑΝΤΑ με HEAROS ωτοασπίδες. Αγοράζω μόνο από ebay και με σωστή υγιεινή με ένα κουτί που έχει 100 κομμάτια βγάζω 3-4 χρόνια ΕΥΚΟΛΑ. Μέσα από το κράνος τον τελευταίο καιρό μόνο buds2 pro. Μαγικά! Σωστός και εσύ. Και μακρόχρονα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η κατάληξη δεν θα είναι καθόλου καλή! Σωστός σε όλα. Αλλά γιατί να γίνει σπλιτ το θέμα.. μια χαρά είμαστε εντός θέματος! https://www.szynalski.com/tone-generator/ εδώ μπορείς να ορίσεις χειροκίνητα την συχνότητα που θέλεις και να την ακούσεις. 1
toxotis70 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) κι εγω εχω εμβοες εδω και πολλα χρονια... λιγο τ ακουστικα. λιγο η δουλεια σαν DJ οταν ημουν νεος , οριστε τ αποτελεσματα! Ποιλυ εκνευριστικο , ειδικα τα βραδυα οταν εχει ησυχια... δεν μπορω να κοιμηθω πολλες φορες απ αυτο. Οποτε, προσοχη στους νεους... γιατι δεν υπαρχει γιατρια. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2024 από toxotis70
Errik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 https://blog.szynalski.com/2010/12/tinnitus-tips/ Πολύ καλό άρθρο που περιγράφει και την παγίδα οτι όσο περισσότερη σημασία δίνεις τοσο πιο πολύ σε ενοχλεί και τόσο πιο έντονο γίνεται. Προσοχή στον φαύλο κύκλο.
Tsiviotis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, georgiosmag είπε Δεν νομίζω φάρμακο να μπορεί να κάνει κάτι. Πλασίμπο ίσως. Αλλά ότι έχει να κάνει με τον εγκέφαλο ο μόνος τρόπος είναι καθαρά ψυχολογικής μορφής θεραπείας. Μην το λες, υπάρχουν καμιά 10αριά σε πειραματική φάση και κάποια δείχνουν υποσχόμενα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Ολόκληρη Ψυχιατρική με φάρμακα που χακάρουν τον εγκέφαλο δουλεύει. Τα ηρεμιστικά π.χ. σίγουρα βοηθούν, αλλά προφανώς δεν είναι ούτε μόνιμη γιατρειά ούτε για συχνή χρήση. Γενικά ότι σε χαλαρώνει βοηθάει και ότι σε στρεσάρει, το χειροτερεύει. Εγώ πέρασα κάποια χρόνια ζόρικα (έπαιζα drums πολλά χρόνια), αλλά το έψαξα πολύ, δοκίμασα σχεδόν τα πάντα και ευτυχώς τώρα είμαι αρκετά έως πολύ καλύτερα. Masking με βροχούλες και καταρράχτες στο σπίτι σε χαμηλή ένταση, λίγη CBT ψυχοθεραπεία (με καλό ειδικό σε αυτό), με μέτρο ή κόψιμο διεγερτικών τύπου καφεΐνης ή/και νικοτίνης, καλύτερος ύπνος κλπ. κλπ. Υπάρχει και αυτό που λένε ότι το καλμάρει κατά 30% με 40%, αλλά θέλει κάνα πεντοχίλιαρο: https://www.lenire.com/ Υπάρχουν και πολλά app που κάτι κάνουν, και δεν ξεπαραδιάζεσαι κιόλας. Παιδιά, δεν χειροτερεύει πάντα. Συνήθως γίνεται διαχειρίσιμο, ακόμη κι αν πάρει χρόνια. Και καμιά φορά, σπάνια μεν, εξαφανίζεται και τελείως. Όσοι είστε σε φάση που δεν την παλεύετε, μην απελπίζεστε. Ψάξτε το και σιγά-σιγά είναι παρά πολύ πιθανό να στρώσει και να γίνει μια ελαφριά κι όχι συνεχόμενη και πανταχού παρούσα ενόχληση. 2 ώρες πριν, georgiosmag είπε 11 λεπτά πριν, Errik είπε https://blog.szynalski.com/2010/12/tinnitus-tips/ Πολύ καλό άρθρο που περιγράφει και την παγίδα οτι όσο περισσότερη σημασία δίνεις τοσο πιο πολύ σε ενοχλεί και τόσο πιο έντονο γίνεται. Προσοχή στον φαύλο κύκλο. Έχω διαβάσει το βιβλίο του. Το TRT έχει αποδειχτεί πλέον λιγάκι μούφα, αλλά αυτό που λες ισχύει 100%. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2024 από Tsiviotis
Vagelisk90 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Εκπληκτικό textbook επάνω στο θέμα (το βρίσκεις και 🏴☠️) Φαίνεται επίσης να βοηθάει μεταξύ άλλων το noise cancelling γενικότερα στην καθημερινότητα για την αποφυγή ηχορρύπανσης. Η αντιμετώπηση της υπερινσουλιναιμίας (πχ με διατροφή low carb) Το να πάρεις με άδειο στομάχι 2 συμπληρώματα, NAC και Taurine Περαιτέρω ανάλυση και συμπληρώματα εδώ. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι τυφλά καμία τυχαία ανάρτηση στο διαδίκτυο, όπως τη δική μου, είτε εδώ είτε αλλού, για ιατρικά θέματα. Ερεύνησε τα παραπάνω εάν σε ενδιαφέρουν και ρώτησε τον γιατρό σου. Μπορεί πχ να παίρνεις κάποιο φάρμακο ή να έχεις κάποια πάθηση με αντένδειξη για κάποιο από τα παραπάνω συμπληρώματα ή διατροφές. Μην απελπίζεσαι, η επιστήμη προχωράει, γίνονται μελέτες επάνω στο θέμα όπως αυτή της Apple, και αναμένουμε κ άλλες καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις σχετικά σύντομα. *No affiliation with everything mentioned in this post Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2024 από Vagelisk90 2
Errik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Πάντος όσο ασχολείσαι τόσο δυναμώνει. Ακόμα και το να διαβάζεις αυτό το θρεντ δε βοηθάει! Την κάνω γρήγορα θελω να κοιμηθώ σήμερα. 1
this.is.elia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Οι εμβοές είναι μια φυσική αντίδραση του εγκεφάλου στην απώλεια ηχητικών ερεθισμάτων. Μέσα στην τρέλα που προκαλούν, έχουν μια απόλυτη παθολογική χρησιμότητα. Το να υποθέτουμε ότι θα βρεθεί φάρμακο για τις εμβοές είναι περίπου σα να υποθέτουμε ότι θα βρεθεί φάρμακο για την αναπνοή.
Tsiviotis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 9 λεπτά πριν, Vagelisk90 είπε Το να πάρεις με άδειο στομάχι 2 συμπληρώματα, NAC και Taurine Πρώτη φορά ακούω για ταυρίνη και μου έκανε εντύπωση γιατί την είχα ουσιαστικά για τύπου διεγερτικό. Παίρνω ήδη για άλλο λόγο στο μεταξύ, αλλά είδα μερικές μελέτες τώρα που το ανέφερες και φαίνεται ότι κάτι κάνει. BTW, φίλος νευρολόγος, με το ίδιο πρόβλημα κι αυτός, προτείνει και B12. 8 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Οι εμβοές είναι μια φυσική αντίδραση του εγκεφάλου στην απώλεια ηχητικών ερεθισμάτων. Μέσα στην τρέλα που προκαλούν, έχουν μια απόλυτη παθολογική χρησιμότητα. Το να υποθέτουμε ότι θα βρεθεί φάρμακο για τις εμβοές είναι περίπου σα να υποθέτουμε ότι θα βρεθεί φάρμακο για την αναπνοή. Η "φυσική αντίδραση του εγκεφάλου στην απώλεια ηχητικών ερεθισμάτων" δεν είναι tinnitus disorder, αυτό είναι το baseline, το νορμάλ που θα "ακούσει" σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας ο καθένας, δηλαδή και κάποιος που δεν έχει πρόβλημα. Υπάρχει κόσμος που ζορίζεται λόγω εμβοών και στο γήπεδο και σε έναν κεντρικό με κίνηση κλπ. Δεν είναι σαν να ψάχνεις φάρμακο για την αναπνοή, είναι σαν να ψάχνεις για το άσθμα ή τη δύσπνοια. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου.
holdyourlight Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Έχω tinnitus εδώ και 3 χρόνια (αν και υποψιαζομαι πως έχω εδώ και 20 χρονια χωρίς να το είχα πάρει πραγματικά χαμπάρι). Τους πρώτους 6 μήνες περίπου ήταν πολύ έντονο, κυριολεκτικά σε βαθμό κατάθλιψης. It gets better. 1
Mene Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 43 minutes ago, Errik said: Πάντος όσο ασχολείσαι τόσο δυναμώνει. Ακόμα και το να διαβάζεις αυτό το θρεντ δε βοηθάει! Την κάνω γρήγορα θελω να κοιμηθώ σήμερα. Ακριβώς αυτό, έχω αρκετά χρόνια ένα μόνιμο βουητό (γύρω στα 13kHz το βρίσκω) και ευτυχώς μπορώ και το αγνοώ εύκολα. 5 λεπτά ανάγνωσης στο θέμα το έκαναν να με ενοχλήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα